11-15 Januari-13

Datum:  2013-01-16   Klockslag:  08:04:55 Postat i:   Kommentera här (0)

Fredag: vakna ganska sen så vi käka frulle och lina som sov här oxå. Sen drog vi iväg och åkte lite skridskor:)sen åkte i hem och plocka lite och tog det medt lungt inne blev lite handling och lite linas makaonilåda på kvällen.

Lördag: lina var kvar då med. Så vi mös i soffan , snacka massa skit. Käka även frukost. Hjärtat stack iväg och gjorde en sak och vi var bara hemma och tog det lungt neo hade en förfärlig trotsig dag men men. Sen blev det mormor och morfar en sväng och fika och leka:) vidare hem och sen iväg och handla blev tacos på kvällen:)

Söndag: starta dagen men att fixa lite. Lina var så snäll och kolla neo åt oss.tusen tack för det gumman<3
Sen tvätte jag fyra maskiner i tvättstugan, käka, lina åktehem och lilleman till peter så blev en lugn stund där låg på soffan och bara va. Va iväg och handla lite snabbt sen när lilleman kom hem så drog vi ner till pizzerian på årsta gatan och käka:) sen vart det hem och nanna kudden:)

Måndag: vakna sent som vanligt men det vlev frulle och på klädning. Sen vidare till dagis.
Jag gick hem och tog det lungt ett tag,sen va vi iväg på lite ärenden och hem och packa badväskan och hämta neo, så åkte vi ner på stan och lilleman somna så va hos mamma och prata skit och sen fick han lite mat.
Tog bussen till fyrishov och till första simskolan. Det gick super bra han tyckte det var jätte kul:) ville inte gå hem. Väl hemma blec det inte mycket gjort. Åt hemmagjorda köttbullar som hjärtat gjort jätte gott:)

Tisdag: vakna 08:40 jävla skit var bara upp och på med kläderna och frulle snabbt i magen. Väcka neo och klä på honom och sen vidare till mormor och morfar där han skulle få äta frulle innan dagis så på 20 min fixa jag allt detta. Riktigt bra:))
Sen vart det bussen iväg på möte och vidare hem igen blev lunch och mest lugnt tills vi hämta lilleman för att åka och stor handla både till oss och svärmor, hon bjöd även på fika sen muuuums..
Väl hemma så gjorde jag våfflor till middag och sen blev det ute lek med neo en stund. Det tyckte han var skit kul och även promenad med morfar o hugo.
Blev filmmys i soffan framför alvin och gänget 3. Sen nattinatti.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0