Veckan som varit

Datum:  2012-04-27   Klockslag:  09:18:49 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Måndag: lämna neo på dagis sen blev det att fixa lite ärenden och kolla på bil. Lilleman åkte till peter och vi var kvar hos svärmor ett tag sen vidare till pappas garage och städa bilen och sen handlade vi lite och for hem då kom liten hem oxå sen blev det nanna kudden.

Tisdag: lämna lite fixa lite sen åkte vi till bilaffären och kom hem en ny bil:) sen blev det lunch hos svärmor och vidare till pappa ich mammas garage där var pappa nere oxå sen kom mamma och jag gick och hämta liten och sen tillbaka dit så vi satt fast skinnklädsel i baksätet och sen fika hos momo och motta. Sen blev det en premiär tur för alla åkte till city cross, neo fick en fotboll och solbrillor och keps i cars:)) sen till barnens hus och där fick han en cykelkorg till råttis:)) sen for vi hem och käka middag och tog det lungt. Åkte och hjälpte korina lite.

Onsdag: va mest lungt hela dagen for ut en sväng och sen hämta neo och käka middag hemma sen och städa lite. Sen åkte vi ut till ola och hälsa på. Prata massor och visa nya bilen.

Torsdag: vakna och skjusa neo till dagis sen for vi på ärenden och sen luncha ute och träffa charlie sen hämta vi neo och for hem. Liten och jag tog en promenad rtill gränby fram och tillbaka och sen käka vi middag och tvätta massor. Sen for vi ner till fammo vivvi och gav henne medicin. Sen hem och bada och myste i soffan sen blev det nattinatti


Lördag/söndag

Datum:  2012-04-23   Klockslag:  12:21:49 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Lördag:
Vakna skapligt myste i soffan och käka frulle sen åkte vi och kolla på ny bil och handla sen ut till bjk till ola och blev en hel dag/kväll där.
Först blev det crossåkning och korvgrillning i gropen sen hem till ola och umgicks grilla kött till middag, ola och jag for och hämta lina och ut till bjk igen.
Moa och jag satt och spela massa spel på telefon och hade ass kul. Dagen avslutades runt 23.00 då vi for hemåt lämna av lina först och lilleman tvärslockna i bilen han har haft det riktigt kul, hittade sin bästa kompis Emil.
Sen blev det bara hem och stupa kudden.

Söndag:
Lilleman sov till 08:45:))) riktig sovmorgon. Sen käka vi frulle/lunch och for ut till ola igen blev fika och liten sov 2 timmar. Grabbarna åkte iväg och moa och jag blev kvar där hemma och glodde på tv och tog det lungt då jag är tokförkyld.
Sen blev det lite fika och så for vi hem, handla lite påvägen.
Liten åt en stor tallrik makaroner och ketchup sen blev det på med pyjamasen och i säng.
Kolla på puh en stund innan han somna.
Blev varmdusch och paj och big brother sen:))


19-20 april

Datum:  2012-04-20   Klockslag:  19:56:41 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Igår blev det lungt lämna neo på dagis hem och sov 2 timmar till känner mig inte hundra. Sen käka vi lunch och for och hämta lina och sen släppte dom av mig vid dagis så jag hämta lilleman och vi gick upp till momo och motta och busa och fika. Jag fixa massa papper som ska skickas iväg. Sen cykla vi hem till pappa och lina.pappan i huset åkte iväg till ola och vi plocka lite sen gick vi till gränby och handla och vidare hem och gjorde middag och baka choklad bollar. Sen käka vi och gick ut en sväng peter kom förbi och lekte med lilleman och vi gick en sväng. Sen upp och kolla hockeyn sen nanna kudden för lilleman. Vi slöa isoffan resten av kvällen och hjärtat kom hem oxå.

Idag vakna jag tok förkyld. Så blev ingen träning, myste med lilleman och käka frulle aen blev det film mys i det dåliga vädret. For en sväng på stan men sen blev det hem och städa lite och lekte med lera med liten och vidare till ikea och köpte lite saker och nu har vi ätit mat och myser i soffan innan det blor sängen.


16-18 April-12

Datum:  2012-04-18   Klockslag:  22:11:57 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
måndag:
Mös i sängen som vanligt alla mornar sen blev det lungt det tag och åkte sen ner till vivvi och gratta henne och fika lite sen for vi och hämta lilleman och sen skjusa han hem oss när jag varit hos läkaren och så mötte vi upp kevin och carina. sen tog jag grabbarna och åkte ner på stan och mötte milla,så gick vi till mammagruppen och grabbarna lekte och vi snacka massa skit.
Neo och jag gick till momos jobb sen och åkte samma buss som henne hem.
cykla från momo och motta och sen bums i sängen när vi kom hem.
blev en slökväll på soffan och vänta in älsklingen=)

tisdag:
lämna lite på dagis gick hem och käka frulle sen for vi och städa ur bilen och sen hämta upp pappa och åkte och kolla på ny bil hitta iaf en som vi vill ha så vi får se om det blir den eller nån annan. sen åkte vi och hämta lilleman och åkte vidare och kolla på bilar sen skjusa vi hem motta och sen skjusa hjärtat hem oss så vi myste i soffan en stund sen städa jag och så gick vi till gränby och handla lite och sen hem och nanna kudden. blev en enkel middag för mig och sen sen slö i soffan till hjärtat kom hem.

onsdag:
idag blev det mys med hela familjen i sängen och sen så gick vi till dagis och så gick jag hem och käka frulle sen blev det träning och sen hem och käka lunch och häömta lilleman och så cykla vi hem och fixa lite och sen for vi poch handla och hem med det och vila. sen hämta vi pappa och for och köpte ett nytt matbord och stolar så jävla snyggt det blev och barbordet körde vi ut till ola det passa sååå mycket bättre där=)
nu sitter vi i soffan lilleman somna på 2 min när vi kom hem.


oj länge sen.

Datum:  2012-04-16   Klockslag:  22:22:53 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

7: Påskafton

Städa dona och duscha,sen blev det att sova 1 1/2 timme med lilleman skönt.
klädde på oss för att gå och fira påsk med momo och motta.
Jag fick en jätte snygg tröja av mamma och pappa<3
lilleman fick ägg jakt och fick massa godis,strumpor och en mjukisdress=)
tack momo och motta<3
Blev serverade med god mat och sen massa bus och lek=)
på kvällen åkte vi ner till fammo vivvi och fika lite och lilleman fick traktor med släp=)<3
sen blev det hem och tvätta även 4 maskiner i tvättstugan och dona till sen sovdags=)
så skönt att få allt gjort.

8:
lilleman vakna 7 så i låg och mös ett bra tag i sängen och sen pp och käka frulle och kolla på cars=)
kl 10 åkte lilleman till peter och jag gick upp och somna om en stund.
gick uppoch duscha och for över till mamma och pappa och käka resterna,sen vidare coh hämta lina och vidare til ola och umgicks.
jag ,lina och ola gick en promenad till affären och hem igen 2 km inte dåligt=P


9:
sov länge=)))
sen tog jag mig upp,ont i kroppen idag men med alvedon och lite fart så gick det bra.blev gränby med lina och sen bara tog det lungt. lilleman kom även hem oxå=)

10:
vakna efter 8 oops men men dags för dagis efter ett påsklov=) Lina och jag rensa i hela förrådet och sen hämta lilleman sen tog städa jag hela lägenheten våtdammat och allt möjligt så skönt.
sen blev det midag på rixos,sen kom en sprängande huvudvärk och jag låg deckad sen.

11:idag blev det en vilodag hade ont hela dagen, så det var inte så kul.
blev iaf ikea på kvällen med mamma medans grabbarna åkte till fammo vivvi.
sen skjusa mamma mig dit så blev det pizza middag där. sen hem och nanna kudden var så slut och värk.

12:
blev en hel dag hos mamma och pappa sen gick jag och hämta neo och upp till dom igen, sydde mössor och lekte. sen cykla vi hem och käka middag och klädde på oss och gick till gränby ochhandla lite och sen köpte glass. sen blev det hem och nanna kudden för lilleman, jag tvätta 3 maskiner uppe och dona lite.sen blev det att sjunka ner i soffan med min choklad och pilla med lillemans kollage.


13:
vakna pigga och glada,blev frulle i magen och momo kom och hämta lilleman och jag åkte och träna sen kom hjärtat och hämta mig där,skjusa vivvi till en vänninna och sen åkte vi hem till mamma och pappa och käka medans momo och liten sov. sen blev det massa bus och lek. sen åkte vi och hämta fammo vivvi och hälsa på pappa rogers faster.
sen åkte vi till willys och där hämta peter neo då det var peters helg.
blev en kväll ute hos ola,massa prat och skratt,
elda så vi hade 31.1 grader varmt i vardagsrummet=) sköööönt.
sen blev det hem och nanna kudden.

14:Sov lääääääänge. så skönt.sen blev det en dusch och lite lunch, for och handla med richard sen for vi alla ut till ola.hjärtat och ola åkte cross och jag och richard och kolla på dom.
sen åkte vi hem till ola och grilla fan så gott det blev..
sen blev det massa prat och skratt..
vid 1 kom vi hem och då tvärdecka jag oich hjärtat gick ut med grabbarna.

15:
blev en lugn morgon sen så gjorde vi oss klara och åkte ner till vivvi och hjälpte henne innan alla gäster kom sen blev det fika och massa prat. sen for vi hemåt och käka mat och lag neo.
sen blev det bara lungt i soffan..




Lååååångfredag

Datum:  2012-04-07   Klockslag:  10:59:01 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Lång fredag idag börja med massa mys sen somna jag om med lilleman. När vi vaknat så åkte hjärtat iväg till ola. Jag och liten käka lite lunch och for med momo o motta till gränby sen till kyrkogården och sen hem till dom och mös hela eftermiddagen, sydde även en mössa åt lilleman:))
Sen cykla vi hem, lilleman ska cykla hela tiden på nya cykeln:)) han är såå duktig mammas stora kille.
Hjärtat var hemma när vi kom hem så vi åkte och köpte korv och åkte tillbaka till ola och grilla och prata. Vid 21:30 åkte vi hem liten fortfarande vaken:P
Hemma så somna han på mindre än 5 min.
Blev bb för oss och sen nanna kudden.


Skärtorsdag

Datum:  2012-04-06   Klockslag:  09:10:59 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Vakna halv 8 och låg och drog oss i sängen, sen blev det bacon,ägg smörgås:)) tack älskling. Sen for vi till akis och vidare så lilleman fick äta sen hämta vi fammo vivvi och åkte till gränby och handla, lilleman sov. Så det blev lunch med svärmor oxå.

Mötte mamma/momo vid bussen för att åka till slottet, där blev det påskorgentering, lilleman va jätte duktig sprang runt där och hade kul. Fick påskägg av en kanin och titta på massa andra grejor.
Sen tog vi bussen hem och böt om och tig cykeln hem till momo och motta.
Där blev det massa lek och bus, lite middag och sen vid 20, cykla vi hem och nanna kudden.
Jag intog soffläge och glodde på tv va skit trött och frös som faan.
Sen kom hjärtat hem blev big brother sen natti


Tisdag-onsdag

Datum:  2012-04-05   Klockslag:  08:21:11 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Tisdags: vi gjorde oss i ordning och sen for vi ner på stan och strosa jag och lina. Käka lite lunch och sen hem och hämta lilleman hämta även upp han cykel och cykla hem. Fika lite och åkte och handla med hjärtat innan han skulle åka till garaget.
Lina gjorde sin goda makaronilåda och sen städa jag och dammsög. Efter det klädde vi på oss och gick ut, neo cykla i över en timme:) sen blev drt hem och nanna kudden..

Onsdag: vakna skapligt mös i sängen för nu är det påsklov:))
Gick upp och gjorde oss klara och åkte på träning sen hämta hjärtat och dom upp mig. Åkte runt lite sen mötte vi upp motta och for och köpte en ny cykel till lilleman:) käka på max gjorde vi allihop.
Sen for vi till mottas garaget och montera ihop den, lilleman var ivrig som faan:)
När den väl var ihop satt tacka vi mottar för cykeln och cykla hem och klädde oss varmare och gick ut igen:)

Väl hemma blev det middagsmys framför sammys äventyr, sen plocka vi i litens rum och sen blev det nattinatti.


Ny vecka:)

Datum:  2012-04-03   Klockslag:  09:16:30 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Hellu
Igår blev det en sväng med svärmor och tore till gravarna och sen hem till svärmor och käka lunch sen for vi hem och vila en stund jag gick upp på gränby och handla godis och sen vidare och hämta liten:)
Vi for ner på stan och gick till mommo sen vidare till en lekpark och så kom peter då gick jag och träffa milla och kevin och köpte cupido sallad. Sen gick vi tillbaka och hämta lilleman.
Gick på mammagrupp och killarna busa järnet.
Sen for vi hem, hämta upp lina på engång. Så blev det lite mys sen gick jag och lina till gränby och handla lite medans hjärtat sövde lilleman.
Sen blev det tvhäng:)

Idag har jag varit och lämnat liten:) nu ligger jag i sängen igen funderar på att gå upp och käka frulle och sen ta en dusch och göra sig klar.
Blir en sväng på stan med Lina idag:)


1 April-12

Datum:  2012-04-02   Klockslag:  07:21:32 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Söndag och första april:)
Har inte blivit lurad eller nåt såå skönt.
Det blev en lugn dag fick sova på morgonen då min älskling tog lilleman:)
Sen gick jag upp vid 9 och hjärtat lag sig.
Käka frulle och kolla på nalle puh som vanligt:P
Sen somna han om och jag lag mig och vila en stund till.

Blev till att klä på sig sen och kila över till mommo o motta och käka lunch och måla och även påskpynta lite:))
Sen gick vi hem och lekte lite, städa och bada sen blev det middag och mys sen nattinatti.


Till bloggens startsida


RSS 2.0