Söndag 4: de advent

Datum:  2011-12-18   Klockslag:  13:18:37 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Igår somna vi om till kl 12 fortfarande värk. Sen åkte vi till akis och även hälsa på vivvi. Sen vidare till bjk en sväng.
Väl hemma blev det kebabrulle och jägarna 2 och massa mys bara. Låg i soffan hela kvällen det var sköönt, spänningsvärken släppte lite iaf:)) blev natti natti vid 00.00

Idag vakna jag kvart i 7 sen sov jag till och från till kl 9.30 upp och soffhäng:)) sen kom min älskade son hem men somna efter 5 min så han och älsklingen ligger och sover ska väcka dom nu. Blir nog ut och åka en sväng:)))


Onsdag-fredag

Datum:  2011-12-17   Klockslag:  08:29:50 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Onsdag: när vi gjort klart hemma åkte vi och hämta liten sen vidare till akis. Sen vidare till em möbler och hämta våra soffor,micke kom oxå dit. Väl hemma kom matte oxå. Guld värt, vi är så tacksamma då roger inte orka med sin kroppen. Matte skruva alla benen och sen satt dom ihop den såå snygg den blev är hel nöjd. Tack ännu en gång grabbar för all hjälp. Sen somna neo vid 21. Vi mös i soffan ett tag innan läggdags.

Torsdag: vakna gick till dagis och vidare hem glodde på tv och mös i soffan sen blev det frulle och lite amå plock, åkte och käka och hämta liten. Åkte till akis hälsa även på vivvi och sen vidare hem och tog det bara lungt liten somna vid 19 itid igen:)) vi mös i soffan skulle kolla på jullotta men jag somna va helt slut huvudet är för fullt. Sen kolla vi på kommisarie späck. Sen nanna kudden..

Fredag. Morgonmys i soffan sen frulle. Liten och jag trog ner på stan och träffa kevin och milla, sen förbi närakuten med min värk fick högre dos av värktabletter. Sen blev det strosa där ett tag. Jag och neo gick till akis så duktig kille.tog oss upp till vivvi oxå sen vidare hem. Mommo och moffa kom över och kolla på soffan och prata och lekte massor med liten:)))) sen blev det nattinatti för liten och vi glodde på film innan sovdags.

Idag vakna vi vid 7 sen har vi myst i soffan nu blir det påklädning sen ska mitt lilla hjärta åka till peter. Då blire sova ett tag till sen bara vilodag det behövs kan jag lova. Nu har jag haft spänningsvärk i skuldrorna upp i huvudet i 4 dagar hoppas det försvinner nu. För älsklingen kommer juh jem imorgon igen och du blire massa mys och bus:) jag älskar min lilla kille så fruktansvärt mycket det går inte att beskriva. Även min underbara blivande man. Mamma och pappa älskar jag oxå dom betyder otroligt mycket<3


12-14 dec

Datum:  2011-12-14   Klockslag:  14:10:14 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Måndags: blev stressig iaf. Fick kasta upp tvätten och springa och hämta neo och på 5 min gick vi från dagis till vårdcentralen:)) sen åkte vi ner till mommos jobb och fika. Lilleman sov en sväng, så sen blev det upp till svärmor på akademiska. Hon tyckte det var jätte kul att vi kom:)) sen åkte vi ner på stan igen och träffa milla och kevin handla mat och gick till minna.
Blev massa lek där och käka sen kom ett luciatåg lilleman var lite skeptisk och sen när tomten kom grina han som faaan stackars liten:(
Sen åkte vi hem och nanna kudden.

Tisdag. Försov oss till halv 7 skulle vara på dagis kvart över 7 bråttom bråttom men vi hann lämna neo och mötte upp mamma och pappa och hjärtat utanför sen kom dom små ut och sjöng var så fin. Efter det gick vi in och fika. Hjärat åkte och jobba. När det var klart jag vi upp till mamma och pappa lillemn blev kvar på dagis. Sov en timme och käka sen ner till navet och skulle åkte med på ett studiebeaök inget för mig kan jag säga..sen vidare och mötte upp hjärtat vid sjukan träffa massa läkare aå nu är han sjuk skriven. Va till svärmor snabbt oxå sen till bjk pch hem:)) vek all tvätt och sen kom lilleman hem myste ett tag sen blev det nanna kudden.
Vi tog det bara lungt i soffan innan sovdags.


Idag vakna vi strax efter 7 gick upp pch gav neo frulle sen vidare till dagis va väl inte så positiv till det då roger vr hemma.
Väl hemma blev det vila och frulle sen har vi delat på soffan och städt bakom och under den asså fy faaan va mycket skit. Nu är det iaf klar och nya soffan kommer hem ikväll:)) återkommer då


Helgen:)))

Datum:  2011-12-12   Klockslag:  07:40:01 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Fredags: vi städa lite och dona gick till gränby och köpte fika och hem strax efter kom moffa sen kom jonas,anna,theo, lina. Barnen lekte så fint på engång:)) vi prata massor och fika och hade jätte trevligt. Neo fick två disel tröjor, ett par disel shorts och en piketröja:)) tack så jätte mycket. Sen när dom åkt somna lilleman. Jag han duscha och fixa mig. Sen kom älsklingen och hämta oss så käka vi och sen skjusa hem ola och åkte och hälsa på vivvi på sjukan.sen va det direkt hwm och nanna kudden..

Lördag: lilleman vakna kl 6 men lag om han då hn gick och lag sig sent dan innan och han somna om:))) halv 9 vakna han sååå skönt. Va iväg med älsklingen och fixa lite sen gick vi över till mommo och moffa och blev där hel dagen.liten sov 2 timmar,vi käka,lekte massor och baka pepparkakor:)) vid strax efter 20.00 kom älsklingen och hämta oss och vi for hem och mös i soffn lilleman somna vid 22.30. Strax efter somna vi med...

Söndag: vakna vid halv 8 och gick upp käka frulle sen somna liten om 1 timme gjorde oss klara sen och åkte till rusta och handla lite sen till gränby och mötte upp anna och charlie. Gick och strosa massor, neo fick ett par skor av pappa roger:)) sen käka vi och vidare hem och hämta varmare kläder och hämta upp anna och charlie igen. For sen iväg på fyverkerierna. Liten vrt jätte rädd iår var det inge kul med smällare . Käka sen glass innan vi for hem och sov. Liten somna 20 och vi kolla tv och åt julskinka och macka:)) vid 22 lag vi oss men då kom en jävl hostattack som jag inte haft på ett tag. Höll på till 1 inatt..

Idag vakna jag av att mina två grabbar växkte mig. Va helt slut. Men nu har man vaknat till lite iaf, blir att lämna liten på dagis och sen hem och vila och tvätta. Lilleman ska till tandläkaren sen och senare blire minna för lucia firande:))


Veckan 5-9 dec

Datum:  2011-12-09   Klockslag:  09:15:08 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Måndag: vakna och kände oss slöa så vi var hemma idag och mös hela morgonen. Åkte sen ner på stan och fixa några ärenden sen käka och hem och vilade. Sen på kvällen blev det minna med kevin och milla. Vidare hem till vår älsklingen och myste resten av kvällen.

Tisdag: vakna och kila i väg till dagis och sen hem, hostar som faan så vet intw vad jag ska ta vägen. Gick till läkaren och tog prover sen hem till mamma och pappa och vila lite innan jag hämta liten. Va mest lungt lekte massor på litens rum med tågbanan:)) sen blev det natti kl 19 för liten älsklingen kom hem strax efter det och vi käka kycklinggryta och bara mös.

Onsdag: vakna och gick till dagis mötte upp mamma så hon skjusa mig så jag fick ta fler prover. Sen hem till dom och kolla film men tokdecka. Hämta liten och upp till moffa igen jag käka lunch och neo mellis. Sen lekte vi och busa med moffa. Vi gick hem till 4 då åkte neo med peter, vi åkte då till bjk och höll på i huset. Sen kom peter med neo dit. Så åkte vi hem. Åkte förbi vivvi för att hämta posten då hade hon ramlat:( livrädd blev vi. Hjälpte henne upp blev väl bättre tore kom över oxå. Sen åkte vi hem. Efter 1 timme hemma så ringde tore och då hade hon åkt till akuten.
Den natten sov vi inge bra alls.

Torsdag: ringde rill akuten det första vi gjorde dom sa rakt ut att det var cancer i hjärnan jaa men tack för den liksom. Roger åkte och jobba jag ringde sen till medicin där hon ligger och dom sa att dom inte änns visste om det var cancer troligen en liten blödning i hjärnan och att ena sidan var lite svullen. Pga av allt hon varit med om. Låt mer sant.
Neo var på dagis och jag hos mamma och pappa ensväng. Sen åkte vi ner på stan träff malin och barnen. Köpte lite julklappar . Älsklingen kom och hämta oss sen åkte vi och handla och vidare hem. Lämna killarna själva en stund och gick över till pappa med julklapparna. Kom hem och skulle lägga neo det tog 1,5 timme. Kl 21 somna han. Fick då käka sen fixk jag dom där jävla hostattackerna. Sen somna vi gott iaf.

Idag: vakna vi skapligt. Har sovit hela natten:)) hade lite hosta nu på morgonen men inte alls lika mycket sååååå skönt. Vi har hunnit stödat och dammsugigt och myst i soffan nu blire frulle innan vi klär på oss och går ut för att köpa fika för idag kommer anna,jonas,theo,lina:)))))) som vi har längtat.. Sen vet jag inte vad vi ska hitta på resten av dan:)


Nu funkar mobilen igen:)))

Datum:  2011-12-04   Klockslag:  21:52:54 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Torsdag: hämta lilleman sen och vi åkte iväg med moffa och handla lite sen vidare hem och tvätta och käka mat. När det var klart blev det massa lek på golvet med fingerfärg:)) skit kul var det:) fick några skit snygga teckningar. Sen blev det sängen för honom och soffhäng för mig,vänta på att älsklingen skulle komma hem sen blev det nattinatti..

Fredag. Fick sova lite inatt iaf jävla hosta.. Väl vakna så va man seg och trött men gjorde oss klara och gick till mommo och moffa pch käka frulle sen ner på stan och kolla lite med dom, vidare till gränby och små handla och hem till dom för lunch, sen har juh jag världens bästa föräldrar så jag fick gå och sova en timme:)) dom hade fika och lekt massor. Sen kom pappa roger och hämta oss så åkte vi och handla och käka mat och for hem myste innan det var läggdags för liten. Vi glodde på idol och sen nanna vi med..

Lördag gick upp tidigt mös i soffan och vid 9 åkte lilla hjärtat till peter. Jag vila ett tag till sen gjorde vi oss iordning åkte till lelles och sen gränby. Mötte upp mamma där och hjärtat åkte hem. Mamma och jag gick och köpte lite julklappar och vidare hem då hade lina kommit.. Satt och snacka och sen kom matte med. Grabbarna drog iväg på julbord. Jag och lina gick ner och käka på lucullos, sen hem satt och snacka tills danne ringde så vi for ut med honom så grymt rolig kväll det blev. Lina raggad av en 19 åring. Ett vitt lurvigt djur utan huvud:) aa kvällen var grym:)) kom hem vid halv 2 inte vAn att vara ute sådär:p
Fick hem min karl halv 5 jaja somna gott då iaf.

Söndag:
Blev väckt av hjärtat vid halv 11 suck skit trött fyyyy fan. Kl 12 kom neo gick upp och böt om på honom och gick till gränby och handla present och vidare på kalas till marcus:))
Efter vi varit där så gick vi hem lilleman höll på att somna så han fick gå hem:)) sen laga vi mat och käka och lekte på hans rum. Va såå jävla trött så höll på att somna sittandes på golvet så plocka lite och städa istället. Kl 18 tokdecka lilleman, och jag med. Vid 8 vakna jag och fika lite med hjärtat och kolla på 3an men nu ligger vi i sängen igen och ska sova är skit trött.
God natt


Krångel..

Datum:  2011-12-01   Klockslag:  12:53:01 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
Bloggen har krånglat via mobilen så har inte kunnat blogga nåt:( i måndag så blev det minna på kvällen innna så var vi till milla och kevin och fixa julklappar och julkort sen vidare till minna och käka mat, fick världens huvudvärk så visste inte vad jag skulle ta mig till innan jag kom hem. blev att lägga neo och sen ta tabletter massera och lägga sig,orka inte änns röra mig eller titta. så tok decka halv tio typ.. tisdag vakna halv 7 sovit massor såå sköönt. men dock var jag ju tok förkyld istället men men. mös i soffan innan vi gick till dagis. vila och på kvällningen så blev det ikea med matte och annelie käka där och köpte lite saker älsklingen ville iaf ha nya kuddar. sen vidare till gränby en sväng och sen hemlilleman somna på två sekunder. vi mös ner oss i soffan och tog det bara lungt..hostar som faan.. onsdag; soffhäng och hostattacker börja min morgon med.höll på en timme och bara hosta hosta hosta, sen blev det dagis och hem och tog det lungt ett tag men bara hosta så tog mig ner på stan med milla och käka lunch och snacka massor,vi gick från stan till kvarngärdet där gav jag upp min kropp palla inte. milla och kevin gick hemåt och jag gick upp till svbärmor och vila lite sen vidare till dagis och hämta neo,hem och tog det lite lungt. fick tid på närakuten med hostan,så moffa kom över och tog neo sålänge åkte ner han lyssna på lungorna och sen fick jag två olika hostmediciner sen var jag klar=) väl hemma igen så gick vi till gränby neo fick korv och fixa vi lite annat sen hem och lekte lite innan det var dags för kudden. när han somnat blev det soffhäng för mig och vänta på att älsklingen kom hem=) kl 22 gav jag upp och gick och lag mig men då kom hostjäveln. fyyyfaan har aldrig hostat så mycket tror jag. magsäcken var upp och vände.allt tröcks ihop och knaka i hela halsen. vid 23.45 gav det sig och jag somna. va upp två gånger med neo men hosta ingen då och fick somna om. skönt att inte behöva hosta på natten iaf. torsdag: idag vakna vi halv 7 och va inte så jätte pigg men men vad gör man inte för sitt barn=) hosta hosta hosta som vanligt på morgonen. nu kan den gärna få försvinna jag har så ont i huvudet,nacke och hals och rygg. inte nog med hostan utan man har ju ont annars med.. jag ber till gud att slippa hosta natten som kommer.. va iväg till dagis iaf och lämna grabben sen upp till mamma och pappa snodde the och sen ner på stan snabbt på ett ärende och hem.nu har jag ätit och städat lite. ligger nu i sängen och väntar på att klockan ska gå så jag får hämta mitt hjärta. hosthosthost ta och göra nåt annat för ligga ner går er.

Till bloggens startsida


RSS 2.0