22-29 Juni-11

Datum:  2011-06-29   Klockslag:  16:27:20 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
22: Lämna lilleman på dagis och gick hem och mös i min otroligt skööna ziperall=) och storstädade mitt i allt blev det att kasta påsig kläder och cykla till sjukgymnasten då jag hade tid där kom jag på, samma veva hämta jag lilleman,dock sov han men vakna kanske snabbt då jag kom.. sen åkte vi ner på stan och fixa lite saker och vidare till gränby och mötte upp hjärtat hanlda lite och käka på resturangen där=) sen hem lilleman somna redan runt halv sju då han var skit trött och vi mös ner oss i soffan och drack obey..

23:vakna skapligt, lilleman sov än då och hade sovit i 14 timmar ojoj inte likt honom men jag tackar för det=) han blev hemma från dagis vet inte om det var förkylning eller tänder eller sprutan, men men vi tog SOMMARLOV en dag tidigare=)Hann dammsuga och skura och åka med moffa till dagis och hämta alla hans saker=)sen handla vi lite och var på leksaksaffären oc köpte fingerfärg=)Sen käka vi lite plättar och vänta på hjärtat som kom hem och sen blev det bara lungt..

24: vakna skapligt käka frulle hela familjen på ballkongen och myste sen gjorde vi oss i ordning och åkte till hammarskog med mommo och moffa och kolla, vidare hem till dom och käka middag och myste va iväg på ett jobb med hjärtat och lilleman sov i vagnen hos mommo och moffa, sov dock lite försent och vakna inte förns 20.00 men men va ut och lekte ett tag på gården och sparka boll=)sen blev det en åktur och lilleman somna halv tolv och vi nanna kudden gansk direkt efter=)

25: käkade frulle och myste hjärtat fick åka på ett jobb så vi väntade på honom men sen börja det regna så vi lekte inne och måla med fingerfärg lilleman tycker det är skit kul=) sen gjorde vi oss klara för att åka till björklinge, där tog ne högvinst på ett ställe så han fick en stor grön elefant och sen på ett annat ställe en stor vovve turkillen.. fick även en stor klubba av Roger=) sen åkte vi till gamlis och käka pizza,3 poliser kom fram och prata med neo och sen fick han en reflex=)
blev hem och nanna kudden senare..


26: Hjärtat fick åka på jobb och lilleman åkte med peter idag en stund.. jag låg mest hemma på soffan och bara mös för mig själv kolla lite på tv och bara va sen städa jag en vända,hjärtat kom och hämta mig så åkte vi till gränby,köpte tshirtar åt honom och sen komm lilleman hem oxå så vi handla lite och sen åkte vi hem då kom svärmor på middag,vi grilla och käka ute på ballkongen=) sen när hon åkte gick vi ut och gick en sväng lilleman däcka i vagnen och sov sen för natten=)

27:Idag gjorde vi oss i ordning och åkte ner till stadsparken och mötte brita och knäppte massa kort och fika och lekte och klappa massa djur=) sen gick vi till mommos job fick i lilleman lite korv iaf och sen mötte vi upp milla och kev och käka lunch sen tvärslockna neo i vagnen och sov tills vi kom hem och då blev det ut och leka med dom och sen kom även lina och annika och barnen och lekte med oss, åkte även och hämta cykeln i årsta=) sen gick vi hem och vidare till gränyb och handla lite,hem och lämna vagnen och åkte ut till charlie och annas garage och prata sen hem och lilleman somna i bilen på g hem=) sötnosen.. jag städa och käka och sen blev det soffläge för mig..

Dom ringde från kommunen idag och sa att det fanns en plats på källparken till lilleman sååååå glad jag blev trodde inte det var sant. trodde jag skulle få vänta jätte länge.. så 1 augusti börjar han där,när och bra och ett kano dagis jag är överlycklig,äntligen lite ordning..

28: igår vakna vi tidigt var skit trött sen gick vi över till mommo och moffa och lilleman blev kvar däör medans jag gick och fick akupunktur sen vidare hem tilldom igen,käka lunch lilleman hade ätit jätte bara=) kanon nöjd då han inte ätit på flera dar..
sen gick vi hem och sov i 2,5 timme. hade späningar i huvudet hela kvällen sen..
lilleman träffa peter och jag tog det lite lungt tog en sväng till gränby senare och hanlda fika. sen vida hem och så käöka vi på ballkongen, neo somna vid halv 22 trot jag hon var och jag packa badkläder och fixa iordning.. sen nanna kudden.

29: idag vakna vi vid 7 och gick upp och käka frulle och packa det sista hade fortfarande spänningsar i huvudet men men,åkte med milla och kev och carina och bada i fjällnora,neo tyckte det var skit kul. bada hela tiden.. sen kom moffa och hämta oss då mitt huvud höll på att sprängas och magen med.. åkte hem och käka lunch och tog det lungt lilleman somna sittandes i vagnen och vakna nu=) jag har 4 maskiner tvätt i tvättstugan=) skönt att bli av med det, hjärtat kommer väl hem snart får se vad vi gör då skulle behöva förbi barnenshus och köpa myggnät till vagnen och sen rusta och öb=)

17-21 Juni-11

Datum:  2011-06-22   Klockslag:  09:59:16 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
17: vi tog en mysig morgon sen så åkte vi till tunaberg med barnvagnen och lämna den på lagning,därifrån va neo jätte duktig och gick till bussen och sen satt så fint på den ner till stan, vi tog oss till burgerking och käka lunch och sen vidare till bussen och åkte hem. neo slockna på engång när vi kom hem och sov i typ 2,5 timme=) Sen åkte vi med moffa och hämta vagnen och sen åkte lilleman till peter.
Hjärtat kom hem så vi vila lite och glodde på tv,blev att grilla hambuurgare sen och bara ta det lungt..

18: Blev mysig frukost med hjärtat sen så fixa jag byrån och vi satt upp lister. när lilleman kommit hem blev det att åka och käka lite och sen blev det ute lek med mommo och moffa och pröva trehjulingen ute=) blev en vurpa menmen det gick det med..
sen blev det åka ut med bilen en sväng träffa michan och emil och sen matte och danne=) hem och nanna kudden..

19: Vakna 10.10 så blev det frukost och gjorde oss klara för lucas kalas=) milla och kev hämt aupp oss och så åkte vi till dom blev bjudna på massa gott, sen vidare hem lilleman tvärsomna i bilen och forsatte sova ett tag jag gick upp på gränby och hadla det sista och hjärtat laga mat och sen kom mommo och moffa över och käka=) sen blev det bad och natta lilleman..

20: lämna neo sen blev det stan med milla och kev och sen vidare och hämta lilleman igen och sen vidare hem och fixa på barnstolen på camillas cykel sen blev det lite mellis och neo träffa peter en sväng sen blev det en cykeltur=)
städa och bädda rent i neos rum innan läggdags och sen vidare in i vårat sovrum och bädda rent dä med..

21: vakna och har sovit kanon skönt i natt=) sen blev det tvättstuga och fixa neo och sen knata till dagis, hem och tog upp tvätten och for ner till stan på lite ärenden och sen mötte jag upp hjärtat och vidare och käka och sen hämta neo och så mötte vi lina och gick med henne till gränby, neo och jag gick i lite affärer sen och vidare hem oich vektvätt och lekte, baka motkvällningen och sen blev det nattinatti tidigt för lilleman då han somnat sen ett par dagar..
sen myste jag vid datan i min nya one piece overall sååååå skön.. blev sen läggdags men men..

Idag har lilleman varit på dagis, jag har ...

Datum:  2011-06-16   Klockslag:  21:37:10 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

img_3410 (MMS)

Idag har lilleman varit på dagis, jag har varit med michan och mirran super trevligt. Blev mys på eftermiddagen och sen grillning på ballkongen med lilla familjen:) imorgon blire jag och neo hela dagen får se vad vi hittar på.


16 Juni-11

Datum:  2011-06-16   Klockslag:  10:01:55 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
Tänkte berätta lite om Neo.

Han börja ju gå när han var 11 månader sen dess har det bara gått framåt=)
nu springer han och klättra och är helt stabil såå kul och se=)

Han pratar massor.
Mamma
Pappa
Babba
Kaka
Titta
Dää
mmm
böla (blöja)
mimi vet inte vad det betyder men tror det betyder vatten=)
Mamma titta
vovve
vovvov

den 13 juni va han 83 lång och 11830 gr

det kommer mer och mer från honom lillkillen bara växer och växer=)

Mamma älskar dig.


Va ett tag sen igen, inte hänt så mycket.....

Datum:  2011-06-15   Klockslag:  22:51:06 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Va ett tag sen igen, inte hänt så mycket.. Igår hämta vi iaf svärmor och åkte hem till mamma och pappa och grilla och prata och hade det jätte trevligt..idag har lille an varit på dagis dom håller på att byta avdelning:) hoppas det blir bra nu.. Jag va på stan med milla och kev. Spöregna när jag skulle hämta neo jaja hem iaf och fika sen upp på gränby köpte 3 skal till min nya iphone 4 som fick följa med hem idag:) sen har vi myst:) nu blire snart natti natti för imorgon väntar en dejt med min gurka :)


1-8 Juni-11

Datum:  2011-06-08   Klockslag:  10:00:21 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
1: Käka frukost och sen börja vi storstäda,hjärtat kom hem och vi skjusa honom till sjukan,sen åkte vi och moffa till öb sen vidare hem,tvätta lite och lekte med lilleman, efter ett tag åkte vi och hämta hjärtat igen och vidare hem.. han fick 20 röda rosor av mig och neo,tycker så synd om honom=(
sern blev det bara slöa hela kvällen=)

2: Blev en heldag med Michan och Mirran lekte och busa och prata massor=) sen käka lunch och sen for dom hem och hjärtat och tobbe kom och hämta oss och så åkte vi med till alunda och killarna meka bil och jag och neo lekte och fika=) sen vidare hem då var det en kille som somna strax innan jälla så sen sov han för natten.. Blev bara en lugn kväll framför tvn med hjärtat...

3: Idag starta vi dagen med kanon humör gjorde oss i ordning och åkte ner på stan köpte en till tunn kofta och en till mommo me och sen tog vi bussen hem till dom och fika lite och lekte massor  sen blev det lunch ooch vidare ut och lekte,lilleman somna till lite och vid 16 kom peter och hämta honom och då gick jag hem och hjärtat hämta mig där och så for vi och storhandla och han klippte sig, sen mötte vi upp micke och tobbe och handla lite och for ut till bjk och grilla och hande trevligt.. sen vidare på stan och kolla lite på the ark och sen hem och somna som en klubbad säl..

4: Vakna skapligt kan fan inte sova länge.. tog det bara lungt och sen kom lilleman hem och så blev det att åka och käka lite glass och vidare till mommo och moffa och grilla och,lilleman somna och sen vakna han efter 19 jippi jaja väl uppe så lekte vi lite och sen for vi ut och kolla lite och umgick hela familjen.. sen for vi hem och lilleman somna väl vid 22.30 eller nåt.

5: Idag vakna lilleman 9.20 rekord=) sen ble det en tur med mommo och moffa på loppis och ica maxi sen vidare hem då somna han och vi gick upp och vila, hjärtat laga mat och jag plocka lite,käka på ballkongen och myste, lämna lilleman hos momo och moffa och vi åkte och städa bilarna faaan så snygga dom blev.. blev glass efter det och hämta hem lilleman ,åkte och köpte lite chips till kvällen, lilleman va såååå trött så han somna när jag satt på han pyjamasen.. vi koll apå big brother  finalen och sen nanna kudden..

6: vakna och gjorde oss i ordning och packa sen for vi til fyrishov lilleman somna på vägen så han fick sova klart jag sola och njöt av värmen, vi var på ute badet,stora poolerna va stängda men skit samma vi bada bara i lille, lilleman tyckte det var skit kul han kasta sig och åkte kana och massor=) så dit far nog vi mestadels i sommar=) Michan och mirran var ju även med=) Sen kom mommo och moffa och hämta oss och skjusa hem oss och lilleman somna till i 20 min och sen for vi ut och cykla lite och träffa gudfar och lekte massor=) sen vidare hem blev en snabb dusch för lilleman och sen natti natti men inte vill han somna riktigt men till slut såå..

7:idag vakna lilleman halv nio så det var bara i med frukost och till dagis, han tyckte det var kul att komma tillbaka då han varit hemma 1,5 vecka.. jag for ner på san och käka lunch med gubben och sen vidare till försäkringskassa och sen till leklust så lilleman fick en iggelpiggel grej som pratar och dansar.. sen vidare till dagis på sommar fest men det var väl ingen höjdare men men sen cykla vi hem och lilleman var såå sjukt rastlös,för det första går dom inte ut med barnen på dagis, sen sover ALLA barnen på hans avdelning inne i samma rum och i vagnarna, hur varmt blir inte det då. suck.. lilleman hade sovit 35 min sen hade han vakna kokhet konstigt,neeeeej. Blir så less ingen ordning verkar det vara heller, nu ska dom byta avdelning till hösten och få sova ute och det och även få ny förskolefröken... Får se om det blir nån skillnad, annars blir det byte av dagis, jag fick vara ute med honom i 3 timmar igår för han hade så mycket energi.. sen vid 20.00 somna han..då var en annan helt slut,så blev macka och soffläge bara..


8: idag vakna han vid halv 8 då hade jag redan städat och donat hemma så cykla och lämna honom och for hem igen nu sitter jag på ballkongen och ska strax äta lite fiskgratäng*mums* sen vidare till läkaren får se vad dom säger..  funderar starkt på att låta neo få sommarlov redan nu och vara hemma med mig istället...

25-31 Maj-11

Datum:  2011-06-01   Klockslag:  08:05:29 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
Onsdag:Vakna och gick till dagis med lilleman, idag är stora killen 1,5 år=)
Sen gick jag och träffa milla och annika och fikatrevligt trevligt.. sen vidare till dagis och hämta lilleman sen följde vi medannika och hämta marcus och vidare hem till dom och lekte massor. vid 4 kom peter och hämta oss och så åktedom och släppte av mig hemma och dom åkte vidare ut till peter. Neo ska sova där och se hur det fungerar i veckorna..
Jag och hjärtat käka på jalla och fixa lite saker sen vidare hem och kolla på BB och nanna kudden..

Torsdag: Möte igen och sen vidare hem, peter hade jju lämnat lilleman tidigt och sen gick moffa dit och hämta honom efter lunch så när dom kom hem så sov han som en stock, så jag lag mig på soffan och vila ett tag.Åkte och fixa lite och vidare till sjukan med Rogers fot.blev kvar där ett tag sen gränby med gudfar mathias.. hem och nanna kudden blev det sen..

Fredag: Hade möte på ams och sen utvecklingssamtal på dagis.
ams mötet var skit tråkigt och absolut inge kul..
Dagis var positivt och jätte skönt att höra. han var jätte duktig i allt,utvecklas mycket.
Har ju redan börjat prata mer.. Sen vidare hem,moffa var ju barnvakt. Blev massa bus och lek sen ut och träffa anna,jonas och barnen såå kul=) Neo somna efter det så vi gick upp och vila.. sen kom hjärtat hem då bada killarna skumbad och  sen blev det käk och besök och läggning av lilleman sen massa prat och film.

Lördag: Vakna skapligt sen åkte hjärtat på rally och vi gjorde oss klara och åkte ner på stan en sväng sen mötte vi mommo och moffa och åkte till stenhagen påloppis och sen handla  sen vidare till öb och lilleman fick en ny  låda som man kan lägga leksaker i. vidare hem till mommo och moffa,lilleman sov en sväng och jag med, sen kom hjärtat och så käka vi middag där och myste..
mamma fick ett halsband med ett hjärtat på där det stod mamma och även jag fick det av lilleman=) fira lite morsdag idag eftersom mamma jobbar på söndag. sen åkte vi hem och dona inne på lillemans rum så fick bort massa leksaker och hjärtat fixa akvariumet och lilleman hjälpte oss båda=) sen blev det nanna kudden för honom och änglagård 3 för oss=)

Söndag: Vakna halv 9.30 värsta sovmorognen vi fick=) pigga och glada så gick vi upp och käka frukost och sen ut en sväng och sen vidare hem och lilleman sov middag och vi kolla på en film,sen när han vaknat så gick vi upp på gränby en sväng och sen hem och mommo kom och hämta oss och så åkte vi till kyrkogården och satt rosor på graven och i minneslunden.
GRATTIS PÅ MORSDAG,SPECIELLT TILL MIN BÄSTA MAMMA=)
När vi kom hem så käka vi och kolla på BB lilleman somna som en stock.

Måndag: Lilleman blev hemma från dagis då han varit förkyld och hostar.sen så blev det möte och moffa kom och tog lilleman sen när det var klart åkte jag hem och lilleman sov sen och så kom mill aoch carina och kev förbi och prata lite sen kom moffa och hämta oss och vi åkte till årsta för jag skulle gå till sjukgymnast,dom hade lekt ute,sen vidare hem och ut igen för peter kom och träffa lielleman,då gick jag upp och lag mig en sväng.sen när han kom upp igen var det full fart åkteoch käka och handla lite. vidare hem och kasta neo i säng och sen blev det häng vid tvn..

Tisdag: Hade ett möte på ams med en sjukgymnast där ,gick bra och sen for jag hem och tog lilleman och moffa gick hem,hjärtat kom hem så vi fika lite sen gick jag och lilleman ner på stan i det otroligt fina vädret och lilleman somna, gick till mommos jobb och hälsa på och sen en sväng på stan köpte två linnen och en kofta.. åkte till gränby och sen gick vi he,gjorde ost och skinkpaj och käka på ballkongen mysigt. vi for och hämta junior sen och åkte en sväng och kolla på alla brandbilar neo var jätte nöjd.. sen hem och nanna honom och kollade på bb..

Idag vakna vi halv 7 första gången på länge men var pigg ändå, nu har jag skrivit lite här och myst med lilleman men nu får jag verkliugen inte sitta här mer lilleman kräver lite uppmärksamhet då han sitter och pickar på mig=) nu blire frukost tydligen,han står och rycker i kylskåpet.Skriver mer sen.

Till bloggens startsida


RSS 2.0