2-3 November-10

Datum:  2010-11-04   Klockslag:  11:03:15 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Tisdag: Idag vakna vi och små städa,käka frukost och sen gjorde vi oss ordning och gick ut och sen blev det lunch på donken och så gick vi ner på stan och kolla på lite leksaker sen vidare till sävja och lämna Albin,där kom hjärtat och hämta upp oss och sen åkte vi till toy r us och köpte två presenter till neo och sen vidare hem och neo och jag busa och knäppte lite kort inför julkorten och lag jag lilleman och då kom hj'ärtat hem igen och jag laga mat och sen kolla vi mest på tv sen var det natti natti..

Onsdag: Vakna skapligt,  börja möblera om hemma och sen kom michan och mirran och barnen lekte sen gick vi med dom till liljeforstorg för michan skulel till tandläkaren och jag passa barnen sen blev det en sväng till gränby och sen gick jag vidare hem och träffa hjärtat en sväng sen åkte han iväg och jobba igen och jag fixa till det sista av ommöbleringen sen kom neos pappa förbi och tog med honom ut och lekte och jag tog det lungt ett tag sen vid 5 gick jag och lilleman över till mormor och morfar och käka middag och sen glass och lekte massor sen vidare hem och så städa jag lite i köket och sen natta lilleman sen blev det sex and the city 2 för mig, när hjärtat kom hem var den precis slut ,var helt okej film.. Sen käka vi lite lätt och lag oss och nanna kudden ,neo krångla lite men somna sen tillslut..


1 November-10

Datum:  2010-11-02   Klockslag:  11:14:39 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
Shiit första november, betyder att lilleman fyller 1 år om 24 dagar=) shiit han börjar bli stor nu=)

Igår va vi hemma och myste bara gick upp en vända på gränby och sen kom neos pappa och träffa honom.
Sen gjorde jag och albin oss klara för att hämta upp neo och sen åka på minna kvällscafe och äta med andra mammorna, riktigt trevligt=)
Sen vidare hem och lag lilleman i sängen och sen blev det mys vid tv med stor killarna sen nanna kudden..

Natten till måndag va hemsk neo vakna hela tiden och bara skrek och skrek=( vet inte vad det var. men trötta var vi men det gick iaf..


Bilder.

Datum:  2010-11-01   Klockslag:  11:08:44 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

23-31 Oktober-10

Datum:  2010-11-01   Klockslag:  10:33:05 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
Lördag: gick över till mamma och pappa sen och käka lunch sen låg jag och mamma på varsin sida av soffan och slöa framför tvn hela eftermiddagen, sen gick vi hemåt mig och då kom hjärtat hem och sen blev det bara lungt..

Söndag: vi gick upp skapligt och åkte till firman och fixa passaten och folkrace bilen sen vidare hem och städa undan lite och rev lister sen kom min älskade son hem och då blev det pusskalas och massa mys. sen gick vi över till mormor och morfar och käka middag och sen när vi kom hem så klippte jag lilleman lite=) sen blev det natti natti för honom i sitt rum=)

Måndag: Han till sov riktigt bra i sitt rum så log vi och myste och somna om lite sen gick vi upp på gränby och handla och sen bada vi och sen kom hjärtat hem och även anders så då gick jag och Neo ut och åkte ner till minnas kvällscafe med alla mamma och umgicks.När vi kom hem så höll grabbarna på med golvet kanon snyggt blir det. 22.00 stoppa jag neo i säng då dom sluta med golvet då..

Tisdag: Blev det att kliva upp och göra oss i ordning för att möta upp mormor vid busse, sen åkte vi ner till station och tog tåget till Sthlm, lilleman tyckte det var jätte kul och åka tåg=) i sthlm gick vi i lite affärer hitta, 2 linnen,1 tunika och ett par leggings sen fick neo en stickad tröja och ett par finbyxor och skorta och slips=) det blirtill 1 årsdagen=) sen  käka vi god lunch och fika senare. sen börja vi gå mot tåget hem. neo  sov hela resan hem. Har haft en otroligt trevlig dag. När vi kom så höll grabbarna på med det sista på golvetsen blev det en lung och trevlig dag.

onsdag:Vi gick över till mormor och morfar och käka lunch sen åkte vi med mormor till skopunkten det sluta med att både jag och mamma oxå kom hem med ett par skor då det igentligen bara var neo som skulle ha vinter stövlar.. sen åkte vi hem och sen kom mormor och morfar över igen och då åkte jag och hjärtat och köpte lister och barbord sen vidare hemåt igen och sen blev det bara en lugnkväll..Lilleman somna redan 8=)

Torsdag: Åkte ner till babysång,trevligt var inte så många där men trevligt var det och sen efter det kom morfar och hämta oss och vi åkte till elgiganten och lite mer affärer och fixa lite saker och sen vidare hemåt handla lite och  sen blev det bara lungt..

Fredag: Gick upp skapligt sen tog vi det bara lungt,morfar kom sen över hit och tog Neo och jag och mamma åkte till läkaren dom kom inte fram till nåt så vi ska gå vidare med min rygg.. Sen mötte vi upp morfar vida garaget och så följde vi med dom upp och käka lite lunch och sen gick jag hem och lilleman fick stanna hos mormor och morfar, mötte upp michan på gränby och handla lite mat och sen vidare hem dusch och gjorde mig klr,hjärtat kom hem så vi prata lite sen gick vi och då kom Mathias, Michan och jag gick ju och tatuera oss=) Sen när vi kom hem var danne oxå här. Lilleman vakna när vi hämta upp han hos mormor och morfar så han somnade inte om så han var vaken med oss till 23.45 det blev pizzabak och käka och prta massor det var riktigt trevligt.. Avrunda runt halv 2 hur trött som helst..

Lördag:
Hur trött som helst neo gjorde morgon kl 6.. vi gick upp tog det lungt, hj'rtat åkte på rally, när han kom hem hade han hämtat albin oxå=) så nu är vi allihopa hemma. myste med film och kött och potatisgratäng.Neo somna vid 21..

Söndag: Vakna skapligt hjärtat pkte iväg och jobba och vi busa och myste här hemma, lilleman överlycklig för att albin är hemma.sen gjorde vi oss i ordnoing och gick till gränby och kolla lite. sen hem och städa lite, sen kom Camilla och Kevin och hennes mamma över och fika och så låna dom badbaljan och stolen till den=) Sen kom hjärtat hem, då lag jag neo redan halv 8 och  sen blev det nachos mys med stora killarna och ensam mamma söker=) Blev beck oxå, hjärtat lag sig,jag klippte albin samtidigt, sen vakna lilleman och bara skrek vet inte vad det var men var uppe med han till halv 1 sen somna vi om..


Till bloggens startsida


RSS 2.0