Lördag-tisdag:)

Datum:  2012-05-30   Klockslag:  07:47:49 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Lördag: gjorde vi inte ett skit låg i sängen och soffan änd till 15:30. Sen for vi iväg och käka och tog det lungt. Sen hem igen och glodde på tv sen ringde pucko och tessan så vi for med dom till gävle på nån bilträff. Sen när vi kom hem så kolla vi en sväng i stan inte så ofta vi gör nåt längre.
Sen så blev det hem och sova.

Söndag. Vakna Tidigt men tvinga mig själv att somna om och det gjorde vi till typ halv elva sen tog vi det lungt. Bestämde oss för att åka till tärnsjö o h gratta korina.
Så hämta upp natta o marie och sen neo så for vi dit.
Hon blev överraskad och jätte glad:))
Åkte hem vid 18 och neo tvärslockna i bilen och sov resten av natten oxå:))
Jag gixk ut och gixk en sväng och sen hem och kolla sista på bb.

Måndag: vakna skapligt och gjorde oss i ordning och for till dagis sen åkte jag med roger till sjukan där ramlar han och gör illa foten faan inte det vi behövde nu.
Men väl hemma fick vi positiva besked att badrummet är torrt vi kan göra klart det nu:)) sen vila jag en stund och hämta neo och när vi kom hem så for vi till ortopedakuten och ja han hade fraktur på foten. Han åkte hem och vi träffa milla och kevin och gick på minna. Sen hem och lag liten och sen en promenad:))

Tisdag: pappa skjusa upp roger på sjukan för att kolla foten ordentligt. Sen åkte jag på ett ärende och sen vidare hem till mamma och pappa, käka och prata lite. Sen skjusa pappa upp mig och vivvi till sjukan så jag gick med henne och det gick kanon. Sen vidare att skjusa hem henne och så åkte vi och fixa leg åt mi, hämta upp roger som hade 3 frakturer i foten..
Sen blev det hem till mamma och pappa där liten va:) vidare hem och städa och sen bara ta det lungt..


Torsdag-fredag

Datum:  2012-05-26   Klockslag:  09:37:44 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Torsdag:
Vakna och gjorde oss ordning och åkte till dagis och sen upp till sjukan för prover och vidare hem och dona massor. Sen blev det över till mamma och pappa och ner på dagis och hämta neo.
Både jag och neo duscha där och sen mumsa mat:) lekte och mös. Vid 16 gick vi mot camilla o kevin för att leka ett bra tag:) sen blev det en promena hem. Vid brantan kom emil och roger och hämta upp oss så vi följde med till barnakuten där dom skulle kolla emils nacke efter ett tag så var allt klart var ingen fara. For hem och var icke trött så gick en rask promenad på 40 min så jävla sköönt. Sen blev det sängen.

Fredag:
Åkte upp på sjukan och lag om hjärtats sår sen vidare hem och hämta lite saker sen for vi till björklinge där vi spendera hela dagen. Klippte gräs,sola,lekte med vatten,var ner till sjön o klippte litens hår:)) käka och fika såklart oxå:P en mycket mysig och varm dag.
Vid 17 åkte neo till peter o kommer hem på söndag eftermiddag.
Så vi åkte hem och jag betala räkningar och sen över till mamma och pappa och duscha sen handla lite och vidare till vivvi med grejorna och roger duscha där. Sen blev det pizza och mys hemma bara börja juh spöregna..


Tisdag-onsdag

Datum:  2012-05-24   Klockslag:  06:55:58 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Tisdag:
Idag blev det upp och göra iordning neo och gå till dagis sen kila jag upp till mamma och pappa och käka frulle och duscha. Sen kom hjärtat och hämta mig och pappa. For och fixa lite sen vidare hem till oss och börja i badrummet. Jag vek all tvätt och dona. Sen kila jag och gick ut med hugo och hämta neo, gick och handla lite och sen hem. Då for vi och lämna en grej och sen hem igen fika och lekte lite. Sen kom danne förbi och kolla på vårat badrum:) kommer bli kanon sen. Vidare och skjusa hem pappa och ner till vivvi och käkade sen cykla jag och neo hem. Dock kom olyckan fram men det gick bra iaf. Sen blev det hem och sova efter lite lek..

Onsdag:
Vakna skapligt så fixa iordning oss och sen käka frulle och gick till dagis. Sen gik jag hem och plocka undan lite från badrummet sen kom hjärtat och hämta mig så åkte vi till lotta och fika och sen till ikea och kolla på badrums saker och käka lunch.
Sen for vi hem jag sola på ballkongen ett tag sen blev det upp på gränby en stund och vidare hem och käka glass på ballkongen såååå skönt. Sen tog jag tag i neos rum och städa och sen rensa ut allt från lilla garderoben i badrumet.
Så nu väntar jag tills nån kan flytta den dit den ska vara.. Sen blev det en sväng till på gränby då jag glömde lite sen kom mitt lilla hjärta hem som har varit med peter. Blev lite soffmys sen sova.
Resten av kvällen låg jag på soffan:)


Söndag-måndag

Datum:  2012-05-22   Klockslag:  07:32:07 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
Söndag:

Vakna vid halv 9 så skönt.
Gick upp och väckte emil och sen försvann killarna in på neos rum och lekte massor.
sen blev det frulle när hjärtat kom hem,dom stora grabbarna klädde på sig och for iväg på offroad idag med jag och liten stannade hemma,så blev till att pyssla lite och sen leka och sova en timme.
När vi vaknat så blev det lite sen lunch och sen iväg ut i det fina vädret med momo.
Cyklade till brantan och köpte glass sen avverka vi några lekparker på v'gen hem.

På den sista så kom pappa roger och emil dit och så lekte lite sen blev det att åka och käka och sen vidare hem och hjärtat åkte till sjukan och vi lekte hemma och gick till gräny och va ute en stund sen vidare upp och sövde neo och sen spela lite tvspel  med emil och prata lite. sen blev det dusch för honom och bigbrother för mig sen kom hjärtat hem och så blev det lite youhurt och sen sovtajm för alla.

måndag:
vakna skapligt gicck upp och gjorde iordning neo och sen gick vi till dagis,när jag kom hem väckte jag emil oich sen tvätta jag 8 maskiner och pyssla med massa samtal och nu är alla dom klara iaf.emil börja riva tapeten i badrumet men det var skit svårt så vi sket i det så blev massa frulle istället,hjärtat kom hem och sen kom pappa över och så löft vi ut badkaret.
Jag och emil for och hämta neo på dagis och det var en som vart överlycklig när emil var med.
Sen blev det åka ut tillbjärklinge och dona massor,grilla korv och hade väl några utbrott med neo då han verkligen äör inne i en trotsperiod och tror han är mycket äldre än vad han är.. men det löste sig det med.
När vi varklara där blev det middag och skjusa hem emil,vidare till sjukan och lämna av hjärtat och därifrån tog jag och neo bussen hem för att nanna kudden och ta det lungt.





Lördag 19 maj-12

Datum:  2012-05-20   Klockslag:  12:36:48 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Hejsan hoppsan!

Morgonen startade tidigt sen blev det att göra oss iordning,hjärtat åkte till sjukan och jag och neo gick tillgr'nby och handla bröd och sen vidare hem och gjorde mackor och packa iordning sakerna, sen kom pappa roger och emil och hämta upp oss å så for vi till dalboda grusgrop på offroad bilar=) coolt att se.
Neo var riktigt intresserad oich klappa händerna när alla andra gjorde det=)
sen lekte vi även i lite grusgropar så full med sand var man men kul hade vi.
Vidare tilldonken där det fick bli middag och sen hem,emil följde med och neo ochhan lekte som galningar,emil är neos idol=)
sen åkte vi till ramsta och hämta grejor åt honom då han ville sova hos oss.
sen blev det kvällslek i stadsparken med grabbarna medans pappa roger var på sjukan. va även till svandammen och sen vidare upp till pappan och satt där ett tag innan det var dags att åka hem.

Liten somna direkt och vi andra kolla på film en liten stund och käka chips,
jag var tvungen att gå och lägga mig var helt slut.

Snygg bränna man har fått i ansiktet oxå=P bränner som sataaan.


bildbomb:


18 Maj -12

Datum:  2012-05-19   Klockslag:  07:15:45 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Morgon morgon startas med nalle puh mys i soffan.
Sen somna vi om 2 timmar, efter det blev det lunch sen åka och handla med vivvi och fixa lite.
Sen skjusa vi hem henne va ut och cykla med neo en stund sen gick vi upp och städa lite.
For till ikea och käka middag och bara va. Innan det blev dags att åka hem och sova.
Lilleman somna 19:15 tidigt för att vara han nu förtiden. Jag låg på soffan och sen fixa jag bland alla papper så nu är det klart:))
Sen kom hjärtat hem så blev det mys i soffan sen natti natti.
Hade besök i våran säng det brukar aldrig hända men mysigt var det:)


17 maj-12

Datum:  2012-05-18   Klockslag:  08:05:41 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Dagen börja vid 7 då älsklingen åkte till sjukan.
Jag och liten kolla på tv och käka frulle. Sen gjorde vi oss iordning och jag på gränby en sväng sen vidare hem och lilleman somna så vi dov en timme oxå medans lilleman sov 2,5 timme:)
Sen åkte vi och handla och åkte till fammo vivvi och laga tacos och käka gott var det. Sen skjusa hjärtat oss till milla o krvin blev massa lek där så vi åkte därifrån 19.15 och va in på momos jobb en sväng sen hemåt och nanna kudden.


16 Maj-12

Datum:  2012-05-17   Klockslag:  07:52:12 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Dagen starta med att ligga och dra sig i sängen en stund, då hjärtat gick upp med en överlycklig lilleman. När pappa roger äntligen var hemma.
Sen blev det frulle och dagis. Sov 2 timmar när jag kom hem så skönt. Sen blev det lunch med hjärtat och hämta lilleman sen hem och fika och neo gick ut med peter en timme. Sen när han åkt hem så var vi kvar ute och lekte med en kompis 2 timmar till:) blev sen upp och göra middag och sen hem till motta en sväng och vidare hem och sen ut på en liten powerwalk men lilleman lessna så vi gick hem och sov i stället och jag låg på soffan resten av kvällen med riktig jävla halsont.


15 maj-12

Datum:  2012-05-16   Klockslag:  08:55:32 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Helloj

Starta dagen hemma hos momo och motta med frulle och mys. Sen blev det dagis och jag for upp till hjärtat på sjukan. Satt och prata och myste, sen kom mamma och hämta mig så åkte vi och handla till oss o till vivvi vidare och lämna det och hämta lilleman på dagis.
Blev lunch hos mamma och pappa sen for vi till ikea. Fick en ny matta till vardagsrummet och nya påslakan:) tack bästaste mamma och pappa.
Sen åkte vi hem till oss, mamma följde med och hjälpte mig slänga på nya mattan och jävlar va snyggt det blev och sen byta sängkläder:) tack snälla. När hon gått hem så mös jag och litrn i soffan en stund sen blev det en primenad till gränby lilleman skötte sig jätte bra:) väl hemma blev det lasange och lite film innan det var dags att sova.
Vid 22 kom hjärtat äntligen hem från sjukan. Nu är hela familjen samlad<3

15 Maj betyder min namnsdag:) men inte bara det.
Det är min o rogers förlovnings dag:) så idag är det 2 år sen vi satt ringarna på våra fingrar:)
Jag älskar dig bara mer och mer och mer<3


14 maj

Datum:  2012-05-15   Klockslag:  20:15:55 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Blev en sen kväll och tidig morgon.. Lämna lite på dagis och sen blev det lungt hemma bara veck all tvätt som tyvärr inte viks själv;)
Sen hämta neo då han inte hade sovit på dagis så somna han i vagnen jahaja rackarns.
Softa framför tvn sen blev det till att packa och lina åkte hem och vi gick över till motta o momo.
Fika och sen gick jag och mamma på möte och neo o motta myste.
Väl hemma blev det att döva honom och duscha och prata lite med mamma och pappa sen lag jag mig oxå.
Messa lite med hjärtat som jag saknar grymt mycket.


Till bloggens startsida


RSS 2.0