Tisdag-lördag

Datum:  2012-01-28   Klockslag:  10:20:01 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Tisdag, motta kom och hämta oss vi skjusa lilleman till dagis och så skjusa han upp mig och roger till sjukan. Satt där och han fick antibiotika träffa lite läkare och allt såg bra ut så han blev utskriven yees:)) sen kom pappa och hämta oss och så åkte vi hem. Hämta lilleman och lekte sen lämna han till peter och så gick jag till tandläkaren. Vidare hem, jag och hjärtat tog bilen och åkte en sväng så den fick bli lite varm. Sen vidare hem och neo kom hem så blev det nattinatti.

Onsdag, vakna och gick till dagis sen hem och vila en stund, vidare ut på promenad och hämta en vagn:) sen gick jag hem och käka hos mamma och pappa gick hem så kom lina oxå sen gick vi och hämta lilleman och gick ner mot stan och strosa sen gick vi till vivvi och då kom roger oxå så vi åkte och handla sen vidare hem laga mat,vek all tvätt sen var jag helt slut så det blev att natta neo efter att han badat med pappa roger, sen blev det lungt i soffan.

25 januari det betyder att jag och hjärtat varit tillsammans i 2 år allt går så fort. Jag älskar dig!

Torsdag. Neo till dagis sen åkte jag med älsklingen till sjukan och sen gick vi och hälsa på micke. Vidare och käka lite snabbt och sen hämta lilleman och lina och for till nickis och mötte upp danne och tommy och in och lekte där. Sen blev det ungarna som fick bestämma maten det blev donken sen hem och blev en promenad till gränby och handla välling sen lungt på soffan.

Fredag: vakna och gjorde oss klara och gick ner på stan och fixa lite mötte även upp lina. Sen käka vi sallad och bara strosa sen tog vi bussen upp på gränby en sväng. Sen hem och tog det lungt vila bort värken i nacken och bakhuvudet. Det försvann, sen blev det upp till ishallen och kolla på rallyt:)) sen hem och nanna fy fan så kallt det var att stå ute.

Lördag vakna vid 7 redan ursch sen har inte morgon varit bra har haft värk och neo är i full fart. Men men nu är det frulle i magen och även tabletterna. Hatar spänningsvärk. Fan drog ut nån muskel när jag nös men nu hoppas jag att liten somnar om en stund. Sen hoppas jag dagen bjuder på nåt roligt och positivt.:))


Lördag-söndag-måndag

Datum:  2012-01-24   Klockslag:  09:29:36 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Lördag: lämna neo till peter kl 9 sen upp och somna om ett tag, vidre med mamma till ikea och kolla sen skjusa mamma upp mig till älsklingen,där mötte jag lina oxå sen satt vi och prata bra länge, pussa och krama hjärtat massor som kag saknar honom.
Sen gock vi ner på stan jag och lina och käka och gick hem till mig glodde på tvn sen kom danne och adam och hämta oss for ut till dannes föräldrar och prata massor och hade skit kul:))) sen kom jag väl hem vid 01.30 helt slut. Somna på en gång men drömde massa skit vakna vid 7-8 och var vaken en stund sen somna jg om till 12 så skönt stt bara ligga. Duscha och gjorde mig i ordning mötte lina sen gick vi till sjukan och träffa älsklingen och även micke som var där:) neo kom vid 17 och då fick han mysa med pappa lite sen gick vi till stan han var jätte duktig sen hem och åkte pulka en sväng med gudfar mathias:) sen upp till motta och fika sen nanna kudden. Va helt slut, så kom isäng itid jag med..
Måndag. Vakna 8 oj då blev frulle med mommo och sen ner på dagis. Gick med hugo en sväng sen upp och käka frulle , drog till sjukan och myste lite:P sen skulle jag på möte och helvete vad kag fick gå hitta inte ett skit. Men men. Sen gick jag ner mot stan och pappa kom och hämta mig, åkte och hämta neo som fick vara hel dag på dagis:) sen upp till motta och fika och iväg igen och hämta hem pappa roger,äntligen som vi har saknat honom. Har varit en mysig veck hos mommo och motta och är glad att dom finns<3 nu är vi hemma igen lilleman låg och myste hela kvällen skulle inte gå och sova. När han somnat så gick vi oxå och lag oss strax efter:) så härligt att ha han hemma.


Torsda-freda

Datum:  2012-01-21   Klockslag:  09:28:23 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Torsdag: vakna och gick till dagis, sen åkte jag upp till sjukan till min älskling,gick ner till cafeterian och fika och sen upp på rummet igen.
Sen tog jag bussrn hem och hämta liten. Gick upp till mommo och motta och lekte, vid halv 4 drog jag till svärmor och hämta hennes körkort och sen hem och tvätta 4 maskiner och städa hemma. Var helt sopslut redan då. Sen blev det gränby och hämta ut medicin åt svärmor hem och ta upp tvätten sen åkte jag ner till henne och lämna det och vidare hem till mamma och pappa.
Neo hade badat och busat massor. Blev nattinatti för honom då och vi käka lite sen ner i tvättstugan här och plocka upp tvätten då mamma var jätte snäll och tvätta neos overaller och våra lakan här:)) vad skulle jag göra utan mina bästaste föräldrar<3
Sen va alla vi helt slut så kl 22 låg vi i säng.
Dock blev inte min sömn så mycket, neo var vaken melllan 2-5 vet inte varför men. Sen somna vi om till 8 iaf
Fredagen bestod av läkar besök som gick bra alla prover var bra, men måste fixa bitskena och skoinlägg jaja.. Sen gick jag hem hämta neo hos motta och hämta datan hemma, sen tog vi bussen upp till pappa roger. Neo somna så vi hann t.o.m gå till 70 och käka lunch innan han vakna. Sen var det fullt ös i pappas säng och kolla nalle puh. Pussa och kramades. Vid 4 åkte vi hem till motta och käka och sen åkte vi och handla gottgott:)
Väl hemma igen så lekte vi och måla med vattenfärger och sen hopp i säng:) han somna ovagat:) vid 22.30 låg jag med helt slut.

Saknar min älskling så jävla mycket så vet inte vad jag ska göra:(
Tur att vi hr mamma och pappa som vi kan sova hos.


Veckan som varit.

Datum:  2012-01-19   Klockslag:  09:10:29 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Måndags. Var vi juh till sjukan. Sluta med att älsklingen blev kvar där, det blev röntgen och op. Micke kom och hämta bilen och sen då åkte jag med honom hämta lilleman och sen packa vi ihop lite saker och gick över till motta. Sen gjorde vi oss iordning och åkte upp till älsklingen med saker. Neo hämta rogers skor på engång och skulle ha med honom hem. Sötnos.
Va jobbigt att lämna honom där. Sen åkte vi hem hem och jag natta neo efter en stund och sen blev det lungt i soffan med mamma och pappa. Sen försöka sova det var inte det lättaste utan karln.
Messade och det iaf han fick ingen op då skulle bli på tisdag morgon.

Tisdag: prata med älsklingen hade fortfarande inte fått nån op tid.jag vila en stund och sen dusch och gjorde mig klar gick till svärmor och hjälpte henne . Mötte lina och sen hämta vi neo och sen kom även kevin till oss och lekte då gick vi upp på gränby en sväng. Sen vidare hem. Lämna kevin och neo åkte med peter. Lina och jag tog oss ner på stan och käka och vidare upp till älsklingen. Vid 7 gick vi hemåt mötte upp peter och fick tillbaka lilleman, for hem till mommo och motta och sov.
Fy fan va det är svårt stt sova själv när man är van att ha någon bredvid sig.

Onsdag: vi vakna 8:)) käka frulle och gick ner till dagis, sen gick jag upp gjorde mig klar och for upp till älsklingen. Prata massor fick se han sår eftersom han fick op på tisdags kvällen/natten. Sen åkte jag hem och käka och hämta liten. Vi åkte iväg med motta och kolla en ny affär. Neo fick strumpor och foppatofflor av mig och långkalsonger,målafärg och overall med galon tyg utanpå av motta:) sen vidare hem till oss och hämta lite tvätt, då snälla mamma lova att hjälpa mig med lakan och allt sånt. Hem till dom en sväng sen vidare ut igen och mötte lina. Och så for vi upp till älsklingen. Neo var helt överlycklig av att se pappa roger som han har tjatat.sen åkte vi ner till 70 huset och fika och prata och busa. Tillbaka till 30 och neo myste med pappa roger ett bra tag innsn vi for hemåt. Blev lite sent idag men det är de värt:)) snart hoppas vi att han får komma hem:)) vi saknar honom så..


Helgen

Datum:  2012-01-16   Klockslag:  10:44:52 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Lördags: vakna givk upp och myste i soffan käka lite frulle och älsklingen åkte till akis. Jag och liten klädde på oss och gick över till mommo och motta och busa lite sen åkte vi ut en sväng och kolla och tillbaka hem till dom och käka lunch och lilleman sov en stund. Sen blev det massa lek igen med motta medans mommo sov. Älsklingen kom hem från sjukan vid 18 tror jag. Lilleman och jag klädde på oss och gick till gränby och mötte upp lina handla lite och hem micke var oxå här så blev massa mys och fika:) vid halv elva slockna lilleman och vi strax efter.

Söndag: vakna halv tio sååå skönt. Myste lite i soffan och sen gjorde vi oss iordning och åkte med älsklingen till sjukan snabbt sen for vi och käka och vidare ut till ola och barnen. Va ute i princip hela dagen sparka fotboll busa i snön, va ner till sjön och titta på isen.sen åkte vi iväg och köpte korv, lilleman var kvar med dom så länge, inga problem:))) sen grilla vi korv och gick in och myste. Vid halv 7 packa vi in oss i bilen och for hemåt. Neo somna innan vi han ut ur björklinge:)) trött var han men kul har han haft och inte sovit middag heller:)

Måndag vi vakna kl 7 det betyder att liten sov 12,5 timme va upp två gånger men inte länge. Sen blev det lämning på dagis och vidare hem. Nu är vi påväg till sjukan sen vet jag inte vad vi ska hitta på får se.


11-14 januari-12

Datum:  2012-01-14   Klockslag:  09:52:46 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

God morgon.

I onsdags så blev det lugnt fixa lite och sen på kvällen blev det promenad med anna så vanligt och sen hem och tog lilleman och så åkte älsklingen på endurotävling:) vi myste lite i soffan jag var helt sopslut. Skakis och yr och frös som faan:) när liten somnat kröp jag ner i soffan under täcket framför tvn va riktigt skönt.

Torsdag. Vakna och somna om i soffan vakna vid 8 ups brottom. Gick till dagis i det extremt tråkiga vädret regn regn och regn. Sen hem och sov 2 timmar välbehövligt när man inte mår bra. Sen blev det dusch och käka lite sen hade dan gått så det var dags att hämta neo:) vi åkte sen till akis med älsklingens fot. Sen vidare hem älsklingen åkte iväg med ola och jag blev hemma, mådde skit dåligt helt nedstämd efter allt som varit. Så bästa pappa/motta kom över och umgicks fick prata ut och det var skönt. När pappa gick mös vi ner oss i soffan för nån ville inte sova. Vid halv elva slockna han helt okej när det är fredag och ledighet:))

Fredag och den 13: de märkte inte så mycket av det..
Vi gjorde oss klara och gick till bästa mamma/mommos jobb och myste, käka och lite sov lite middag:) sen tog vi bussen hemz. Liten träffa peter en sväng. Jag och älsklingen hade en lång disskution och löste den:) allt kändes väldigt bra inom mig sen undra om jag har gått med nåt inom mig som har påverkat psyket oxå en stor sten släpptes kändes det som inte alls lika orolig och nedstämd. Jag är otroligt glad att jag har honom vid min sida och att an verka förstå hur jag mr. Sen min underbara son som lyser upp mina dagar. Utan honom är jag inte hel. Visst han har kommit in i värst trotsen och vi har värsta bråken men jag älskar honom mer än mest iaf.
Sen ett stoooort tack till min bästa mamma och pappa som finns här och stöttar mig och bara umgås med ni är bäst jag älskar er otroligt mycket<3


1-11 januari

Datum:  2012-01-11   Klockslag:  07:06:21 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Heej har inte direkt varit sugen eller haft ork på att skriva.
Mycket har hänt.
Roger har sin fot.
Svärmor fick hjärntumör och har opereras och är helt frisk nu.
Jag har min värk och tryck i huvudet, även gick jag ner i en liten depprition då allt blev förmycket på engång.
Men nu peppar peppar mår jag bättre. Vi har haft det lungt en vecka och bara vilat det behövdes.
Lilleman mår kanon, växer och utvecklas massor:)) har börjat prata en hel del och även fyrords mening:) så duktig min kille . Jag är så stolt över honom. Mitt allt. Mamma älskar dig.

Igår börja lilleman på dagis igen efter jullovet. Han blev överlycklig. Detta behövdes man märker det på honom.

Nu ligger vi i soffan och är vakna mycket tidigare än vi brukar vara:)) blivit riktigt bortskämda under jullovet inte en morgon för 8:))
Men nu ska vi mysa mer sen frulle och till dagis.
Får se vad jag och älsklingen hittar på om det blir upp på röntgen med hans fot eller om det blir hem och vila.


1 januari -2012

Datum:  2012-01-01   Klockslag:  09:40:20 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Jaha då har vi kommit
in i 2012 hoppas på att detta blir ett dunder år. Med överraskningar och massa mys.
Vi fira nyårsafton med mommo och moffa på dagen och på kvällen var micke och lina här:) trevligt hade vi.
Neo höll sig vaken till 23.20 rackarns:P kl 00.00 stod vi på ballkongen och skåla sen gick killarna ut och smällde. Lilleman sov som en stock genom alla raketer. Kl 1 gav jag upp och lag mig. Va även upp vid 5 med liten sen somna vi om till kvart i 9.
Nu är det mys i soffan och jag är ajukt trött. Blir till att sova middag med liten sen:)


Till bloggens startsida


RSS 2.0