19-22 November-12

Datum:  2012-11-24   Klockslag:  09:18:07 Postat i:   Kommentera här (0)

Måndag- lämna lilleman på dagis och for till rehab, där hade vi lite olika lektoner sen hela eftermiddag hade vi arbetsterapi. Blev klar med min stora kudde så jävla sköönt.
Sen for jag hem och lämna väskan och gixk för att hämta lilleman.
Blev bara hemma sen och tog det lungt.

Tisdag- va iväg lite med älsklingen sen tvätta jag och lina kom över vid halv 2 ringer vivvi och säger att hon har ramlat. Heeeelvete hon trodde hon brytit foten.
Vi for ber tid alla tre och kolla jo den var av så vi ringde ambulans som fick komma och hjälpa oss efter en stund tog dom ner henne jag åkte med i ambulansen och dom andra kom efter sen. Skicka iväg roger för att åka cross, lina var kvar med mig. Vi va på röntgen med vivvi och sen vänta vi och prata massa skit:)) vid 19 fick hon komma till ett rum då dom såg att hela fotleden är av.
Efter hon fått en säng så kom pappa och hämta oss och så åkte vi och hämta lilleman hos peter som snällt hade hämtat honom.
Sen hem stanna och köpte mat, hem och käka, lilleman somna snabbt sen. Sen intog jag soffläge hade sån jävla halsbränna hela dagen kom tog på på kvällen att det var nog fan halsont.

Onsdag- vakna och som sagt värken i halsen var kvar, suck inte bli sjuk nu.
Gick iaf med lilleman till dagis och åkte upp på rehab halsvärken blev värre så fort jag prata, stack och brändes i hela halsen fy faaaan. Men va kvar hela dagen och sen mötte mina killar upp mig där och så fika vi och hämta hem min kudde medans vi vänta på att vivvi skulle få komma upp från op. Men det tog såå lång tid så vi åkte hem. Åkte med pappa och betala nya husbilen och sen handla och hem och laga mat och nanna kudden helt sopsluta allihopa.

Torsdag-upp och lämna sonen och for hem och tog det lungt hann vila/sova en stund iaf och vips så var halsvärken bara borta allt var som vanligt lite täppt i bihålotna men inte mycket och sen hämta lilleman och åka på 3 årskontroll och fick mvg:) lilleman väger 15,3 och var 93 lång:)
Sen tog vi bussen till akis och hälsa på svärmor och mötte upp roger där innan han skulle åka iväg igen. Satt och prata och fika där en stund sen for vi till biblan och vidare hem. Trollet var så trött så han somna sittandes på bussen.
Väl hemma lag jag han i säng och sen mös jag ner i soffan var elt slut.

Fredag- starta dagen vid halv 8 gortfarande tjock i bihålorna men inge mer jaja lilleman var trött så vi beslöt oss för en hemmadag. Vi baka scones till frulle och kolla på tjorven, sen lekte vi lite och klädde på oss och upp till carina och hjälpte henne med en sak sen kom hjärtat och hämta oss ocj så for vi till nya outleten och hitta iaf stövlar åt lilleman med foppa matrial så sköna dom har:)) sen mot pappas garage och kolla nya husbilen och pappa fick äntligen den andra såld, sen blev det pizza mys hos dom innan lilleman åkte till peter för att ha lite kalas.
Vi åkte till svärmor och hälsa på lite och sen vidare och handla hem allt och sen blev det en skön kväll i soffan framför johan falk.


18 November-12

Datum:  2012-11-20   Klockslag:  09:21:22 Postat i:   Kommentera här (0)

18 betyder barnkalas:))
Vi städa undan lite och tog fram allting och neo sov en stund och jag baka muffins.
Sen tog vi en promenad till gränby snabbt och där mötte vi lotta och amanda o dennis. Så det blev en korv sen hem igen blåste upp alla ballonger och satt upp.
Sen kom lina och marcus och efter en stund kom annika,joel o robin och sen kom kevin o milla:))
När barna hade lekt en stund så vart det fika och massa prat sen vart det present öppning.
Av lina, marcus o joel fick han tre filmer:)
Av lotta,amanda o dennis fick han cars strumpbyxor som han älskar och en cars tröja:)
Av kevin o milla fick han en dag på fyrishov och två biljetter till disney on ice:))

Tusen tack för alla fina presenter neo är överlycklig.

Vid halv 5 hade alla åkt hem bara lina kvar så vi städa iordning och fixa till allt.
Tusen tack för den hjälpen gumman du är guld värd.

Sen gick vi ut och lekte för det var en som satt och sov nästan:) så träffa momo o moffa snabbt sen hem igen blev lite mat sen tvärslocka han halv 7 typ med ett stort blåmärke och bula i pannan är det kalas så är det:))


11-17 November-12

Datum:  2012-11-18   Klockslag:  19:58:11 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
Söndag- trollet kom hem och blev helt ööverlycklig över att ha fått en kanin. vimyste med den och lekte lite sen var vi iväg och handla lite och köpte en koppel åt honom. sen vidare hem och lät han hoppa runt lite hemma.
 
Måndag-Dagis och smärtmottagningen som vanligt. hade lite olika lektioner sen forsatte jag sy på min kudde kommer bli kanon när den är klar.
Moffa kom förbi en sväng och kolla på ninen och prata lite jag gick iväg och träna på gymmet och hem och lag lilleman sen blev det bara lungt var så sjukt trött..
 
Tisdag-va ledig så lämna lilleman lite senare och tog det lungt va iväg på lite ärenden och sen till läkaren.
sen hämta trollet och tog det bara lungt. sååå skönt.
 
Onsdag-Hade trevligt på smärtmottagningen..
sen va det mest lungt älsklingen var och körde cross och trollet va hos peter så hade lungt och skönt.
sen sövde jag lilleman och hjärtat kom hem så vi kolla på cockpit och mös i soffan innan sängdags..
 
Torsdag-Gjorde inte så mycket på fm va sen till lotta och fika och sen åkte vi till ortopedakuten med roger arm faaan att det aldrig blir bra..
mamma och pappa hämta lilleman på dagis det är så underbart att ha dom att dom ställer upp.. älskar er.
sen när vi var klara åkte vi till dom och hämta lilleman det hade gått så bra såå..
 
Fredag-Lämna lilleman och sen åkte jag till sjukan och sen kom hjärtat och hämta mig så åkte vi till forgrejen,sen hem och tog det lungt en timme sen hömta vi upp moa och sen emil och for till arboga och lämna dom till ola och prata lite skit och sen for vi hem.
låg på soffan ett tag sen blev det nattinatti.
 
Lördag- vakna 8 ingen sovmorgon här inte som vanligt. tog det lungt ett tag sen blev det effektiv städning i 2 timmar såå jävla snyggt det blev. sen kom lilleman hem och bara bråka och tramsa så han åkte i säng och sov en stund efter det var han väl lite bättre men inte lyssna han inte. men vi åkte ut till anna och charlie och heja och sen åkte vi förbi bjk och fixa en sak och sen gränby ochhandla och vidare hem fick med oss kebab hem såå sjukt jävla gott=)) sen blev det läggdags för oss alla dock lite sent men men..

inte haft så mycket tid

Datum:  2012-11-11   Klockslag:  16:16:00 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
Det har väl inte hänt så mycket igentligen förutom att dagarna har rullat på.
 
Neo går på dagis heltid fortfarande och det går kanon bra önskar jag kunde få ha mer tid se oxå får se om vår kurator kan fixa det.. hoppas, både för han och min skull.
Sen har han även fått ett belöningsschema här hemma och det funkar kanon=) och hoppas det oxå håller i sig.
Han väcer så det knakar man märker massor på honom och hur duktig han är på att prata alla ord flyter bara nu kanske inte i ordning men man förstår.
 
jag går på rehab börjar 3 veckan nu och det går kanon har fått lära mig massor och det kommer mera är glad att jag fick börja denna. sen skiter jag i om jag kommer ut i arbetslivet eller inte,jag vet iaf hur min kropp vill.
håller på till sista november sen får vi se vad jag hittar på..
 
sen har vi inte gjort så mycket mer lekt massor och bakat och storrensat förrådet har vi gjort eller jag och lina och fy fan så mycket skit det var där åkte och kasta 10 sopsäckar och sen massa annat skit..
 
 

Till bloggens startsida


RSS 2.0