28-30 Augusti-11

Datum:  2011-08-31   Klockslag:  08:36:28 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
28:

dagen starta med mys i sängen hela familjen sen frulle.sen åkte ja och neo iväg på minna kalaset och hjärtat åkte och körde cross.
Kalaset var trevligt träffa alla mammor igen sen käka vi och fika och prata och lekte.. vid 3 åkte vi hem och jag och milla och barnen åkte till gränby en sväng sen hem och tog det lungt ett ta,hade ass ont i halsensom bara blev värre och värre så när hjärtat kom hem så åkte vi till närakuten och som sat jag hade halsfluss och lilleman nån förkylnin virus. så båda fick pencilinsen åkte vi och käka lite och vidare hem och nanna kudden..

29:

Blev ju hemma från dagis idag.. tog det lungt,blev iaf att städa lite och diska och dammsuga,sjuk va är det för nåt?? sen åkte vi med "pappa" och fixa sko inlägg och köpte nya skor åt honom även ja hitta ett par jätte sköna skor där,får ju bara ont av dom andra jag köpte.. så blir nog dom istället..
sen va det hem ochfixa midda och sen blev det mys hemma bara grabbarna kolla på rallyfilm i lillemans rum..

30:

Åkte ner till närakuten när vi vaknat och det eftersom ja fick utslag av pencilinet men läkaren lyssna inte på mi och skrev ut kapslar*suck* sen  käka vi där med hjärtat och hans kusin gott gott var det sen vidare hem och börja tvätta och ut och träffa michan och mirran en sväng,sen vidare upp på gränby och lämna in skona och sen hem och fixa sista med tvätten och upp med det,lilleman gick ut med peter en sväng och ja vila lite och hjärtat åkte ivä och åkte cross..sen blev det att vika tvätten som aldrig tog slut och plocka undan alla grejor som liten tagigt fram. sen kom moffa och hälsa på en svän=) neo skulle visa honom ALLT=) när moffa gått hem blev det bums i säng.
jag sprang ner i förrådet och hämta upp en kartong och 3 kassar med barnkläder och gick igenom ska sälja lite.. sen blev det mys i soffan tills hjärtat kom hem..


24-27 Augusti-11

Datum:  2011-08-28   Klockslag:  08:38:11 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
24:
sov länge sen blev det dagis för lilleman och vila för mig va slut i kroppen. sen hämta jag lilleman och då kom även hjärtat sen åkte vi och köpte fika.dom skjusa mig till mötet. där gick det väl bra,massa prat.. Sen åkte vi och käka middag och vidare förbi "farmor". sen blev grabbarna hemma och jag gick till gränby på invigningen. både jag och hjärtat fick varsin tröja=) sen vidare hem och nanna i säng..

25:
Idag skulle det blivit dagis men lilleman verka inte på humör så han fick vara hemma. vi gick över till mommo och moffa och käka frulle och sen gick vi ner och spray måla överskåpen till kylskåpet.. blev kanon.gick upp och käka pannkakor sen somna lilleman så han fick vara hemma med moffa medans mamma och jag åkte iväg en sväng. dom hade lekt massor när vi kom hem och mommo hade köpt en stor bunke med djur till lillemanen.. överglad sen va det lek med dom tills vi skulle gå hem..sen blev det bara mys hemma dock med mensvärk..

26:
Idag vakna vi skapligt gjorde oss iordning och mötte upp mommo och gick med hem till dom och lilleman fick vara kvar där medans jag åkte på lite ärenden.. sen kom dom och hämta mig så åkte vi upp på gränby och kolla fick ett par skor av mamma och pappa. tack<3 sen åkte vi hemoch lilleman somna och vi käka lite och prata. sen blev det lek och bus igen.. Lilleman åkte sen till peter och jag gick hem till hjärtat,vi sov ett tag och sen for vi och käka och lekte lite med nya leksaken=) sen vidare ut och åkte lite och fixa saker.. sen hem ocih kolla film och nanna..

27:

Barnlediga men vaknar halv 8 iaf=) så vi gick upp käka frulle gjorde oss klara och åkte till lelles och sen gränby snabbt sen hem och lämna junior och packa in vagnen och for till björklinge och hämta lilleman, sen vidare upp mot furuvik för att möta upp anna och charlie och gänget=)  lilleman sov hela resan.. väl framme gick vi in i parken och hade det trevligt och mysigt. sen vidare iväg och fika och till gävle för crusin. väl i gävle hoppa i ini charlie och annas valiant och åkte med dom. neo va stolt satt och vinka till alla=) sen när vi stått och pratat där så åkte vi och böt bil igen och for hem. hade världens huvudvärk. skänt att komma hem och lägga sig. sen försvann den..

20-23 Augusti-11

Datum:  2011-08-23   Klockslag:  21:45:04 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
20:Blev att städa lite sen och fixa,grabbarna gick till gränby och köpte lite fick eftersom att micke skulle komma.när dom kommit hem blev det mys i soffan hela kvällen till fast and the furious filmerna och fika såklart. lilleman somna gott sen..


21: tog det lungt hela förmiddagen och gjorde en ass god lunch=) ass nöjd, kyckling,pasta och pesto..sen tog vi oss ut lite och va ner till svanndammen och mata fåglarna=) sen for vi till ikea och käka lite korv och glass=) neo älskar korv med bröd=) sen åkte vi till "fammo" och prata lite. sen vidare och lekte lite ute med mommo och moffa på deras gård.. sen vidare hem blev snabb bad och sen nattning=)

22:  Sov i lillemans rum inatt igen,han sover oroligt har vaknat typ varje timme.. men vi gick iaf upp vid 07.15 myste och kolla på barnprogram,lilleman hemma från dagis idag. sen städa jag undan lite men hade ingen ork till det så vi klädde på oss och gick över till mormor och morfar, käka lite lunch och glass och lilleman lekte med dom som bara den sen decka han där på 2 min=) och sov väl 1,5 timme och jag fick lite lax=) *mums*  sen skjusa mommo hem oss för vi hade ingen vagn och det spöregna. efter ett tag hemma åkte vi ut en sväng skulle ha välling och sen hem käka middag och plocka ur akvariumet medans hjärtat fixa sanden,så natta jag lilleman, sen plocka vi och dona med akvariumet till typ 21.00 såg förjävligt ut här hemma efter det så jag städa oxå innan vi gick och lag oss. skönt att ha det gjort. lag oss och nanna..

23: inatt sov lilleman hela natten såååå skönt och så behövligt, så vid halv 6 vakna han och villeha välliningen sen somna vi om till 8 och halv nio väckte jag honom och gick upp och gjorde oss i ordning och gick till dagis. va lite ledsen när jag gick men hade gått över.. sen åkte jag ner på stan hade sällskap med mamma på bussen och mötte upp michan på stan blev lite frulle på donken,även hjärtat kom=) sen gick vi och prata lite sen gick jag till mitt möte som gick jätte bra. sen åkte jag hem och dammsög och skura och fixa på lillemans rum så nu har lilleman sin tv uppe=) sen gick jag hem till mamma och pappa och fixa lite på datan.. sen gick jag ner och hämta lilleman på dagis,han hade varken ätit eller sovit. så när vi gick från därfrån så somna. gic till gränby och köpte strumpor åt honom och lite fika. sen kom moffa och hämta oss,för vi skulle åka till en affär och kolla dvd åt lilleman men dom hade stängt så då åkte vi till media markt och en till affär men strunta i det och åkte till moffas garage och fixa lite och lilleman cykla. sen åkte vi till första affären igen efter 17 ochmoffa köpte en dvd åt lilleman. och skjusa hem oss. Hemma var hjärtat och vovven. vi koppla in alltinf i neos rum och låg där och kolla på film tills det blev middag..myyyyyys. hjärtat åkte med jimmy och köpte bil och vi gick till ränby snabbt och köpte mjölk vidare hem och nanna.
Nu sitter jag här och har kollat på fortet och nu carina berg flyttar in och väntar på älsklingen.. Börjar bli tok förkyld oxå=) tack min underbar lilla älskling för det=)

20 Augusti-11

Datum:  2011-08-20   Klockslag:  17:54:10 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
Natten var inte kul, lilleman hosta och grät om vartannat från 00.00 till 02.45. skulle tillslut inte sova själv i sitt rum, efter jag försökt sitta med honom.lagt en kudde under hans madrass och gett han alvedon och vatten. så det sluta med att jag tog fram madrassen och låg kvar i hans rum och sov där. vid 3 somna jag som en stock och sov sten hårt till kvar över 7,lilleman sov han med ända till 8. då gick vi upp och myste i soffan framför barnprogram.. sen kom hjärtat upp så blev det frulle,sen låg jag i sängen från 10.00 till 12.30 tror jag hon var. min älskade make tog neo och lekte lite med honom och sen nanna om honom.

Tog oss ut en sväng och köpte en ny mopp hem och sen handla lite till en sen middag=P
Nu sover lilleman igen får se hur länge han sover..
Vi ligger på soffan och tar det lungt ska försöka orka plocka undan lite och diska iaf=).


19 Augusti-11

Datum:  2011-08-20   Klockslag:  17:48:05 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Igår gjorde vi oss i oedning och for ner på stan och kolla lite för att fördriva tiden..sen vidare upp på gränby och mötte annika och joel och käka med dom. sen vidare och lekte ute lite och vidar hem mötte upp milla,kev och carina och hjälpte dom sätta på en cykelbarnsadel på carinas cykel.blwv kvar ute med milla och kev ett tag sen blev det bara lungt,fixa middag tills hjärtat kom hem och sen for vi iväg och köpte lite fredags mys och hem och gosa in oss i soffan alla 3 och kolla på ice age 2, lilleman börja bli dåligt,hostar och snorar.. vid 21.00 decka han på soffan. kom väl isäng vid 23.00


12-18 Augusti-11

Datum:  2011-08-19   Klockslag:  08:05:12 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
12: Idag börja med städning och tvättning sen vidare och handla med mommo och moffa och följde sen med dom hem på lunch,sen lite lek och somna vi där.. hjärtat kom sen och häömta oss och så åkte vi på arc rallyt och titta,lilleman tyckte det var skkit kul först på vaksalatorg och sen i marielund,killarna satt på stockar och lilleman satt och klappa händerna åt varje bil som åkte förbi=) Sen käka vi lite och hem och nanna allihopa.

13: börja dagis med god frulle och sen gjorde vi oss i ordning och åkte upp på american car show, träffa massa trevligt folk. sen for vi och käka och mötte upp lina. sen vidare hem till oss och glodde på lite tv och tog det lungt,lilleman sov ett tag. for sen ut till anna och charlies garage och prata. sen vidare ner på stan och kolla alla bilar. lilleman var jätte intresserad=) vid 00.00 kom vi hem och somna på 2 sek.

14: i vakna alla vid 9=) blev frulle och slö i soffan, sov även 2 timmar till på dan=)sen gick lilleman och jag ut och hamna hemma hos moffa och hjälpte han med tvn och sen gick vi hem igen och och käka middag och lilleman somna vid 20.00

15. lilleman vakna vid 8 såå skönt.. sen blev det att äta frulle och göra sig iordning för dagis=) va där mellan 9-14 och sen kom mommo och moffa ner och hälsa på=) sen åkte vi iväg och storhandla och mommo och moffa tog lilleman så länge=) sen blev det hem och nanna kudden.. jag låg med värk hela kvällen och natten=(

16: Idag fyller bästaste gudfar mathias år=) neo va på dagis mellan 9-14 själv idag=) hade gått hur bra som helst=) jag hjälpte mamma och pappa med deras tv och fick igång det efter 2 timmar.suck med dessa inställningar.. sen gick jag ner till brantan och mötte milla och kev och fika med dom sen satt vi oss i en lekpark och prata och sen blöev det hämtning av  lilleman=) gick hem och pyssla lite och sen så åkte vi med mommo till ikea och shoppa lite,neo fick en trä tåg bana och jag fick ett nytt duschdraperi=) förbi rusta och sen till kyrkogården och la en ros hos min mormor. för imorgon är det 2 år sen hon gick bort.

17: Idag är det 2 år sen min älskade mormor gick bort, vi saknar henne  såå mycket. Vi älskar dig mormor!
Lämna lilleman på dagis mellan 9-14 idag me. lag mig på soffan hos mamma och pappa och kolla tv och tog det bara lungt. gick ner och hämta lilleman, där hade det gått helt kanon idag med=) sen gick jag och lilleman ut och cykla lite=)

18:Lilleman sov hela natten såå skönt=) sen cykla vi till dagis och  sen for jag hem, hjärtat var hemma så vi tog det lungt och sen fixa jag med papper i pärmen och sen for vi och käka på rixos och vidare på stan snabbt och fika hos rogers kusin på samariterhemmet. och sen var det dags att häömta lilleman. va till barnenshus en sväng och sen vidare hem var ner och hjälpte milla med en bilstol och sen upp och käka och tvätta. mot kvällningen lämna jag grabbarna hemma igen och gick till gränby,, lilleman fick två kallingar och en basket dress och jag fick ett  par vita jeans=) sen gick jag hemn och natta lilleman och sen blev det bara mys i soffan med älsklingen..

11 Augusti-11

Datum:  2011-08-12   Klockslag:  08:07:32 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)


jag och hjärtat fyllde år=)

Dagen börja med mys i soffan för mig och lilleman, hjärtat jobba.
Somna även om sen och gick upp vid halv 11 och då var hjärtat och en kille till här hemma och fixa diskmaskinen..
Sen åkte dom och vi gjorde oss klara och gick till årsta och vägde och mätte lilleman. han va 83 lång och vägde 12290 gr=) sen tog vi bussen ner på stan och köpte mat och gick till mommos jobb och käka lite och vidare hem och lekte ute p+åp gården en sväng och sen somna lilleman i vagnen då gic jag upp på gränby och köpte ett mobilskydd till hjärtat och vidare hem och städa det sista..
Hjärtat kom sen och hämta oss så åkte vi till gränby och hämta smörgåstårtan och vidare hem och vänta in gästerna.. Först kom vivvi, fick 200 kr var och lilleman fick två djur=) sen kom mommo och moffa av dom har vi fått diskmaskinen och sen fick vi en vägg klocka=) sen hade även moffa hittat ett tåg och massa djur på vinden =) lilleman överlycklig=P  sen käka vi och prata massor och lekte med lilleman, sen om micke och prata och fika med oss=) av honom fick vi 500 kr på ikea.
Tack för alla presenter är super nöjd med dagen.
vi tog det lungt efter alla gått och somna relativt tidigt och lilleman vakna bara en gång och sov till 7 så är iaf pigg...


9-10 Augusti-11

Datum:  2011-08-11   Klockslag:  07:54:26 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
9: Dagiset gick kanon vi var ute och lekte hela förmiddagen och neo bara älskar det och sen gick vi in lekte med lite bilar och sen blev det lunch och han satt stil så fint och käka . han åt jätte bra=) sen kom vi till vilan som jag trodde skulle bli skit svår eftersom han alltid sovit i vagnen och nu var det madrass, men det gick kanon han somna efter 5  min och sov 1 timme kanske lite mer=) är såå stolt över min lilla kille<3 efter vilan blev det lite lek och sen åkte vi iväg med moffa och handla lite och sen vidare hem och tog det lungt. lilleman slockna ganska tidigt. sen myste jag och älsklingen i soffan med tacos och film och nanna kudden relativt tidigt oxå=)

10: Dagisidag med mellan 9-14 fast vi försov oss lite då vi sovit dåligt på natten. ,men blev lite ute lek och sen in och käka lunch han åt jätte bra idag med och sen vilan så gick det bra oxå =) han är så duktig.. sen blev det massa lek med bondgården och alla djur och sen skulle vi gå hem och det börja spö regna och verkligen öste ner så vi halv sprang hem och jag var dyngsur när vi kom hem, men men.. blev mys hemma vid tvn och väntade på hjärtat. när han kom så åkte vi till ikea och köpte varsit nytt täcke. och käka även middag där=) sen vidare hem och hade lite mys i soffan innan det blev bad och nattinatti för lilleman..

8 Augusti-11

Datum:  2011-08-09   Klockslag:  07:35:44 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Idag vakna vi i tid och glodde på tv och sen käka frulle och gjorde oss iordning och gick till nya dagis, helt kanon,lilleman börja leka med allt på en gång och ena fröken gick han till direkt. två av hans fröknar är mina gamla fröknar=) så efter en timme med massa prat och lek så gick vi över till mommo och moffa och käka lite lunch och sen vidare hem och lilleman somna och jag vila lite tills emmelie kom och prata massor och sen fika vi när lilleman vakna. när hon åkte hem så åkte vi ner på stan och gfixa paket till linus och sen även till hjärtat=) gick till mommos jobb och åt äpple och sen fixa paketen. vidare och blev upp hämtad av hjärtat och så åkte vi och hämta "Farmor" som följde med till maxi, neo tyckte det avr kul han fick en bil=) sen skjusa vi hem henne och åkte vidare och käka och sen hem och hjärtat natta lilleman och jag gick upp på gränby en sväng och fixa några kort=) sen hem och tog det lite lungt och nanna kudden.


31 juli- 7 Augusti-11

Datum:  2011-08-08   Klockslag:  07:53:35 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
31: Blev mest en slödag med mycket sova och sen tog vi oss ut och handla och sen ut i lekparken och käka lite glass och lekte sen hem och nanna kudden..

1: redan augusti helt sjukt.. blev att packa väskan och dra mog fyrishov,bada och hade trevligt=) hem och käka middag och sen packa om och for till björklingebadet med trevliga vänner.. sen blev det hem och nanna kudden..

2: vakna skapligt och satt igång och storstäda på en gång,va lite att göra.neo åkte iväg med peter en sväng och jag tog det lite lungt sen blev det tvättning och lite middag sen for vi med hjärtat,moffa och charlie till ulva=) sen vidare hem och nanna..

3: blev lunch på stan med hjärtat sen möte på ams och sen vidare mot fyrishov och badabadabada=) sen for vi hem och va mest lungt..

4: va till sjukgymnasten och sen vidare hem och käka frulle sen mötte vi upp michan och mirran blev massa prat och lek=) sen vidare hem till mommo och moffa och käka pannkakor och sen vidare till några affärer.. och vidare hem och lekte, sen kom hjärtat hem och sa att han behövde åka med till norge, så han packa väskan och for iväg,lilleman blev jätte ledsen,skrek efter honom och tårarna rann=( stackars liten,tråkigt tyckte jag med..
sen plocka vi litre till och sen packa vi väskan och gick över till mommooch moffa och nanna kudden där=)
när lilleman hade somnat blev det lite film och creps med mamma och pappa=) sen nanna jag oxå kudden. svårt att sova men men saknar min älskling sååååå mycket helt sjukt..

5: vakna och myste vid tvn hos mommo och moffa sen blev det frulle och glass=) gick hem sen och nanna om vid 12.30 kom peter och hömta lilleman och sen blev jag själv.. städa ur bilen och städa lite hemma tvätta tvåmaskiner uppe ochc sen låg på soffan ett tag och fixa det sista sen blev det dusch och ner på stan och käka hos mamma på jobbet och vidare till gränby sen hem och mathias kom över och prata massa skit med mig.. När han gått hem gick jag över till mamma och pappa och glodde på film med mamma och sen sov jag kvar där. saknar båda mina killar..

6: vakna vid 10 och låg och drog lite och sen upp käka lite frulle och gick över till mig sen och tvätta lite och glodde på film,lilleman kom hem vid 12.30 och sen fixa vi oss och gick till milla och kevin för 1 årskalas=) fika och lekte och prata sen gick vi hem mötte upp mathias och gick till gränby handla lite och gick hem till oss och gjorde en ass god sallad,satt på ballkongen och käka och sen gick vi ut och lekte,med golfsättet och fotboll,lilleman hade skit kul och vi med=) sen gick vi hem till niklas och umgicks med grabbarna och spela lite tvspel=) vid 22 gick vi hemåt och lilleman somna sen i vagnen och jag glodde på enfilm men sen blev det natti för mig med..
hjärtat kom hem vid 3 vart överlycklig=) resten av natten sov jag gick bra=) har saknat honom massor..

7 : vakna vid halv 9 va bara en lung lung dag somna om och låg på soffan lekte lite och åkte och handla, väl hemma så gick vi ut och hoppa i lite vatenpölar och sen åkte vi med mommo och kolla presnet till linus men hitta inget, lilleman fick en mössa och ett linne iaf=) sen vidare hem,hjärtat natta lilleman och jag diska upp det sista och duscha. sen mys i soffa och sov..

Till bloggens startsida


RSS 2.0