fortsättning på andra inlägget.

Datum:  2011-07-31   Klockslag:  09:34:32 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
26:Lilleman och jag gick upp till gränby på morgonen och handla till bakning, blev att baka massa  muffins och sen mysa och leka massor.. sen kom dunjackan och munktröjan jag beställde åt honom så de har han prövat och skulle inte ta av sig dunjackan.. sen har vi legat i sängen och läst 3 böcker=) neo somna rätt tidigt iaf och jag och hjärtat kolla på åsa nisse och nanna kudden..

27: gjorde morgon halv 7 och gick upp och käka lite frulle,försökte väcka neo men han sov väldigt skönt,bötblöja och kläde på honom och sen fick han välling då först vakna han=) sötnöten.. sen kom mommo över och vi gjorde klart det sista och sen gick vi till bussen åkte ner till station och mötte upp milla,carina och kevin.. sen tog vi upptåget till furuvik,blev en heldag där och kolla på alla djuren neo älskade det, sen käka vi och körde lite småbilar och drog lite lotter. Neo vann två små delfiner,en råtta och sen fick han en orm av mig=) sen gick vi till vattenlandet,där blev det röj och hade skit kul.. gjorde oss sen klara för att ta tåget hem båda barnen slockna på vägen hem.. sen när vi kom hem blev det bara lungt hemma på soffan med hjärtat oxå blev nanna kudden för alla sen..

28: idag vakna man och var skit trött,helt sopslut.lev att somna om sen. och när vi vaknat gjorde vi oss iordning och åkte till skopunkten och ikea med mommooch moffa=) lilleman fick 3 par skor av dom sen köpte jag lådor på ikea till min hylla och sen följde vi med dom hem och käka för hjärtat jobbade så det blev middag och glass där och lite lek. sen gick vi hem och städa upp lite och sen lag jag lilleman i vagnen för att somna där och gick upp på gränby. köpte lite piroger och sånt sen fick lilleman en jacka,termobyxor,väst och prasselbyxor=) så nu har lillkillen en heldel saker=) sen gick vi hem lag han i sängen och myste i soffan..

29:Dagen var lung somna om på morgonen sen och gjorde oss kalra och gick över till mommooch moffa och satt på deras ballkong då dom tog ner en lyftkran utanför lilleman satt stil och var super nöjd.. sen åkte vi ner på stan med mommo,va på biblan och sen köpte jag present till mirran och kevin=) sen vidare hemåt och då hade hjärtat kommit hem så vi åkte upp och handla lite och sen blev det chicken bits och ris och massa mys på kvällen.. sen nanna kudden för oss alla..

30: idag gjorde vi morgon vid 8 gjorde oss iordning och åkte till skansen myste och kolla på alla djur sen när vi gjort det i den underbara värmen, bestämde vi oss för att gå över till grönan och så det gjorde vi och kolla runt där och käka. hade en super dag med mina killar<3  sen när vi kom hem gick hjärtat ut med jimmy och jag natta neo och myste i soffan framför bra filmer..
gick och lag mig men hade svårt att somna och sen vid 4 kom hjärtat hem och sen sov jag..

31: idag gick vi upp vid 8 ursch 4 timmars sömn bara blir att somna om snart. hjärtat sover fortfarande,får se hur han mår sen=) vet inte riktigt vad vi har planerat idag men får se vad det blir=)

18-29 juli-11

Datum:  2011-07-29   Klockslag:  13:58:01 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
18: blev en städ och tvättdag samt massa bus hemma,vi var jätte duktiga jag och min lilla groda.
sen kissa han på potta för första gången.
Laga mat som blev skit god. stolt=) sen blev det lung hela kvällen..

19: Blev en heldag på stan med milla och kevin sen vidare ut och lekte neo fick köra sin el motorcykel som gick kanon bra=)träffamommo och moffa en sväng och så åkte han med dom en sväng senare i bilen,väl hemma käka vi och vek tvätt sen gick jag ut och gick en sväng..

20:Kanon dag på fyrishov med mathias,michan,mirran,malin,wille och arvid och såklart neo=) bada,fika och hade jätte trevligt=)helt slut när vi åkte därifrån men då åkte vi och kolla på siba och elgiganten. sen köpte vi macka och for hem till oss jag och mathias och lilleman, hjärtat åkte iväg och fiska med micke... sengjorde vi han sällskap hem och lilleman somna i vagnen.sen blev det en lugnkväll hemma..

21:mommo kom hit och så blev det storstädning hela dagen,sen vidare över till moffa och käka lunch och lekte lite och koppla in deras nya boxer=) sen kom hjärtat då åkte vi alla till siba och köpte en diskmaskin, jag och hjärtat fick den i födelsedags present av mamma och pappa tack så jätte mycket<3 sen åkte karlarna hem med den och jag och mamma åkte och handla lite. neo fick en one piece overall och en t-shirt och en tjocktröja..
sen blev det en lung kväll och nannna kudden..

22:idag tog lilleman och jag en mysdag,gick inte ut förns vid 3 och köpte glass sen hem igen var sjukt varmt ute orka ingenting,lilleman åkte till peter sen ursch så jag saknar honom då han kan få vara hemma jämt..jag och hjärtat åkte och handla och intog sen soffläge, mamma och pappa kom över och prata lite och sen blev det film och natti..

23: sov länge såå skönt,tog en dusch och gjorde oss klara,åkte ut en sväng och sen kom lilleman hem =) då åkte vi upp på sjukan en sväng och sen vidare och käka mat och sen fick jag en kamera av min underbara älskling.. for till gränby och handla dricka och sen mötte vi anna och charlie och gick på monster truck va skit kul=) sen prata lite med dom och sen hem och nanna kudden..

24: vakna vid 9 och käka frulle sen klädde vi på oss och gick till gränby en sväng sen vidare hem och alla 3 somna i 3 timmar. såå sköönt. sen laga lite mat och gick ut och lekte med mommo o moffa på neos nya dagis gård.. sen blev han kvar där och vi åkte en sväng och fixa lite sen vidare tillbaka till dom sen hem och nanna kudden..

25: idag firar jag och älsklingen 1,5 år=) och lilleman blir 20 månader=)
Va tyvungen att åka ner till ams och lämna massa papper,käka på stan och sen somna lilleman och så åkte vi hem och tog det lungt.. laga lite mat och sen gick ut och prata med pelle och natha och barnen..sen kom mommo och moffa och hämta lilleman och åkte ner på stan och vi åkte till fjällnora och bada hundarna med anna och charlie=) sen hem och nanna..

Semstervecka i Järvsö

Datum:  2011-07-21   Klockslag:  21:52:51 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
Söndag: Vi åkte vid 10 och stanna i tönnebro och käka korv och sen en gång i bollnäs och gick på dollar och karlsson sen for vi raka vägen till järvsö. kom upp till stugan och packa upp och sen for vi till jonas och anna och theo och lina och fika=) och prata massor,va såå kul och ses barnen lekte massor och jonas och roger försvann och kolla garage och prata och även lekte med barnen så anna och jag fick prata=)  sen åkte vi hem och mötte upp mamma och pappa som hade kommit dom med, åkte och käka på ett condis skit gott var det, sen for vi hem och nanna kudden..

Måndag:Frulle vid 7 och sen gjorde vi oss iordning och for till dollar,sen vidare hem och käka lunch och for på massa loppisar hitta massa barnkläder,sen vidare och grilla med gunbritt,olle.jenny,daniel och linus även mommo och moffa såklart=) trevligt trevligt.
Lilleman kolla kor,satt i traktorn och satt på fyrhjulingen=) sen for vi hem och nanna kudden..

Tisdag:Mamma och jag och lilleman gick på järvzoo,karlarna var hemma och tog det lungt, lilleman var såå duktigt och snäll gick 2 km av 3 km=) kolla massa djur och klappa lite oxå=) sen åkte vi hem tillkarlarna och käka lunch och vila. mamma och pappa får på auktion och vi åkte till jonas och anna och lekte massor=) blev inne lek då det regna ute men men vad gör det.. mamma och pappa kom sen förbi oxå.sen åkte vi hem och vi köpte lite mat då vi var hungriga..

Onsdag: Va på stan och kolla,sen blev det grilllunchbufe på hembygdsgårn mums=) sen hem och sov ett tag och for ut en sväng hamna på golfbanan=) gick kanon bra för mig denna gång=)
sen for vi hem och grillalite korv och myste allihopa=) Basta även med hjärtat på kvällen=)

Torsdag:Tog det lungt på morgonen sen packa vi badväskan och for till ede och bada med jonas,anna och barnen och även kicki och barnen=) sen hem en sväng och vila,sen for vi på monster truck,fy fan så kul det var och neo älskade det=) sen vidare upp till ljusdal och kolla hur jonas och anna hade fått det=) lilleman hoppa på stor studsmatta för första gången=)
sen for vi hem och nanna kudden..

Fredag: Hände inte så mycket på dan sen blev det grillmiddag hos anna med familj,trevligt och gott=) barnen lekte järnet igen och har såå kul tillsammans synd att vi inte bor närmare..
sen åkte vi hem och lag lilleman och spela yatzy=)

Lördag: va lungt var till ljusdal en sväng och sen hem och grilla och myste med familjen såklart mommo och moffa men dom är inräknade där.. sen for jag och hjärtat till edeforsen och kolla och till ljusdal och sen vidare hem och spela kort och yatzy med mamma och pappa. sen blev det att packa lite grann ut till bilen..

Söndag: Vakna skapligt och gjorde frulle och sen packa det sista och börja städa.. slutar var man efter det. sen börja färden hemåt,stanna i bollnäs och kolla lite fick en klänning av mamma och sen for vi vidare käka på tönnebrovärdshus*mums*  sen for vi hemåt, väl hemma packa vi upp och for till vivvi och hämta vovvis=) sen handla litew och hem och bara tog det lungt.. skööönt och vara hemma..

4-9 Juli-11

Datum:  2011-07-09   Klockslag:  23:13:19 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

4: åkte ner på stanmed mommo och moffa och gick i lite affärer,fick 2 bhar och en bikini och leggings, mamma köpte 1 par leggings oxå.lilleman fick en solhatt och 2 shorts, sen åkte vi hem och tog det lungt och käöka hos mommo och moffa och sen vidare hem och hjärtat åkte och jobba igen och neo träffa peter en sväng och sen for vi upp på gränby med gudfar mathias och käka och kolla runt lite sen vidare hem och då somna lilleman i vagnen=) lag honom när jag kom upp,baka en sväng och sen blev det soffläge och kolla johan falk..

5:vakna skapligt käka lite frulle och skrev en checklista och sen somna vi om igen till typ 11 och sen gick vi över till momo och moffa och käka lite lunch och lekte sen åkte vi till årsta och hämta det sista på lillemans gamla dagis och sen till en lekpark där och jag gick till sjukgymnasten och sen viidare till ikea och shoppa lite och över till coop och shoppa lite mer=) sen åkte lilleman och jag hem och käka middag och busa och va och hämta ut förstorningar på kort och lekte mera och sen somna han för natten och hjärtat jobba inatt med:(

6: vakna vid 9 och gick upp och käka frulle och gjorde oss klara för att åka ner till stadsparken med mommo och kolla på polisbil och provsatt i den och fiskafiskedam och fika sen kolla vi på aya baya band ett tag var tvungna och gå sen då lilleman var jätte trött och han tokdecka i vagnen och vi gick in på lite affärer på vägen hem och sen åkte vi hem och vila ett tag och lilleman sov ett bra tag, hjäörtat han komma hem. och när lilleman vakna så blev han helt överlycklig när han såg att bonuspappa äntligen var hemma=) resten av kvällen dög bara han,så jag fick laga mat och diska och plocka=)gick en sväng till gränby och lilleman slockna vid 22.30..

7: Vakna i okej tid och gjorde oss iordning och sen kom mommo och hämta oss,for till fyrishov och bada och myste hur sköönt somhelst och neo bara älskar det. riktig liten fisk i vattnet=) sen åkte vi och köpte ett par nya foppa åt honom och vidare hem till moffa och käöka och vila ett tag sen var det full rulle igen. hjärtat kom och hämta oss och så åkte vi och köpte tröjor åt honom och sen till ikea och käka och hämta junior, for och bada med korina och linda och hennes kompis i länna och träffa även emmelie där. lilleman bada på och hade kul. sen for vi hem och nanna kudden..

8: vakna i skaplig tid, tvätta och tvätta även klädseln till lillemans vagnen=) sen när vi var klara med allt så gick vi över till mommo och moffa och käka lunch och lilleman decka=) sen blev det massa lek och bus och gjorde oss klara sen for neo med peter hem och jag gick hem och packa lite och greja cykla till gränby och handla och vidare till branta. pappa och hjärtat var i garaget och fixa bilarna.. sen kolla jag på film och laga mat, sen kom hjärtat hem och då blev det käöka och mys i soffan,sen nattinatti..

9 idag vakna vi vid 10 och lågoch drog oss i sängen till 11 typ tog en dusch och gjorde mig klara och gick ner och hämta lilleman=) sen blev det att åka och käka lite lunch och åka lastbil,lilleman tyckte det var skit kul=) sen åkte vi och handl alite frulle och middag och vidare till coop och kolla skor till hjärtat men det var lilleman som fick foppastövlar ass coola och bra=) sen vidare hem och käka och hjärtat bada lilleman medans jag fixa hans tidsedlar sen ut en sväng och läman dom och hem. lilleman decks på engång=)  nu kollar vi på big brother. men blir nog sova för imorgon åker vi.. ska bli såååååå skönt att komma iväg,jag längtar. blir massa bus,lek och bad=) och träffa släkten.. hoppas vi hinner med järvzoo oxå=)


30 juni 1-4 juli-11

Datum:  2011-07-04   Klockslag:  10:15:07 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

30: blev att packa badväskan igen och åkte till fyrishov mötte upp milla och kev och sen kom även carina. bada massor och fika,sen kom moffa och hämta oss och skjusa hem oss,vi sov en sväng sen blev det mat på ballkongen sen ut och lekte med moffa och mommo hela kvällen mysigt=)

1 : shit redan juli...
blev en sväng ner poå stan och hämta en skiva med alla kort på neo sen käka vi lunch med hjärtat,åkte sen vidare hem till mamma och pappa och vi satt på gården medans lilleman sov, sen blev lilleman kvar där och jag gick till sjukgymnasten,väl hemma där igen blev det lite lek oh sen åkte vi till barnenshus och köpte myggnät och badskor och vidare hemåt. var bara att byta om på lilleman sen skulle han åka till Peter. när han åkte så skjusa hjärtat mig till fyrishov och jag bada bubbelpool och basta för mig själv sååå skönt. han åkte på firma fest.. sen åkte jag och handla lite mat och vidare hem och tog det lungt låg på soffa hela kvällen va sköönt..

2:Idag skulle min älskade farfar fyllt år.saknar dig!!

Vakna och tog det lungt vi var upp vid 12 och käka frulle sen lag vi oss igen vid halv 3 gick vi upp så skönt att bara slappa. sen for vi till djuraffär och sen hem och fixa lite, lilleman kom hem och alla var glada=) sen kom emil,michan och mirran så for vi till siggefora och bada=) och fika ungarna hade skit kul. även jag och michan me=P blev lite mer blöta en vad vi skulle=Psen åkte vi till korina och snacka massa skit och hade trevligt kom hem vid 23 och lilleman tvärslockna då=) va även till kyrkogården och tände ett ljus för farfar.vi tog det lungt ett tag sen blev det nanna kudden..

3:
Blev en mysdag med familjen, vi käka frulle och tog det lungt städa massor och sen åkte vi ut en sväng och sen hem och grilla kyckling och käka mums mums sen städa jag och lilleman hans rum nu blev det mycket större och luftigare sen åkte vi till citygross en sväng och vidare hem igen och lag lilleman och baka lite muffins=) hjärtat och jag mös framför tvn sen blev det dusch och natta oss själva=)

4: Idag blir det stan med mormor och morfar, mysigt ska det bli. lilleman sover han somna sittandes i vagnen,trött kille=P

återkommer senare..


Till bloggens startsida


RSS 2.0