Dagis dax=)

Datum:  2011-01-26   Klockslag:  16:45:49 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
Precis som det står i rubriken..

Neo har börjat på dagis och han tycker det är jätte kul=) vi har nu varit där 4 dagar och  imorgon ska han få vara själv där ett tag får se hur det går men tror inte det är nå problem..

21:Vakna skapligt, sen var vi förbi bauhaus och vidare till sjukan och sen käka vi lite lunch ute, älsklingen skjusa mig och lilleman till dagis för inskolning.. han tyckte det var kul och se lite nytt och dagiset verkar jätte bra..Va hem till mormor och morfar och berätta hur det gick och fick lite mellis där, sen vila vi och sen for jag och mamma och lilleman upp på gränby vi köpte en jeans overall och sen 2 pyjamaser på rean=)

22:vakna och myste framför tvn, älsklingen åkte på rally.. vi lekte mest hela tiden och städa lite, sen kom neos sysslingar och deras föräldrar=) åååå så kul det var att se dom, vi prata massor och käka lite barnen lekte massor, dom har varit i thailand så när dom skulle åka hem åkte dom förbi här och det uppskattar vi=) sen va det mest lungt resten av dagen, lilleman åkte till sin pappa och sov där.. blev tacos mys hemma..

23: hjärtat åkte till jobbet en sväng och jag städa och märkte alla neos kläder och va på gränby en sväng och va med pappa till ikea och sen förbi killarna i garaget och vidare hem och hämta neo och gick upp och myste=) sen kom älsklingen hem och då blev det läggdax för neo och mys för oss.=)

24: Vilken helvetes natt det var neo vägrar sova och baragnällde och grina, sluta med att vi sov på soffan och han på mig.. men jaja, sen somna vi om i sängen vid halv 6 och jag gick upp 7 och fick väcka neo kl 8 för dagis.. gick iaf till dagis och det gick jätte bra han var lite trött i slutet så vi åkte ner på stan och fixa lite och neo tvärslockna i vagnen, sen åkte vi till morfars garaget och där lekte han med morfar medans jag satt i bilstolen i nya bilen.. sen gick vi hem och bara myste oxå med och hämta junior sen och träffa bonusfarmor=)

25: Vakna med älsklingen och gick upp och åt frukost och sen åkte han och vi somna om en stund, sen vidare till dagis och efter det kom mormor och morfar och hälsa på där och sen åkte vi till olika affärer neo fick ett par foppatofflor och sen ett rödsvart fodrad regnställ och en bävernylon ställ både termosa och jacka till nästa år=) kanon köp=) sen skjusa dom hem oss och vi lekte lite och  gick till gränby så lilleman sov en sväng till och sen hem och milla kom över en sväng och sen kom mormor och hämta lillisen och sen när alla hade gått så kom älsklingen hem med rosor=)
FÖR IDAG FIRAR VI 1 ÅR TILLSAMMANS!!!! det har gått så otroligt fort, och jag älskar honom bara mer och mer.. har aldrig haft det såhär bra jag är så lycklig... Jag älskar dig hjärtat<3
Vi käka gott och badade med tända ljus och baramyste på soffan sen och kolla film och käka lite kex och vitlökssmör.

26: Vakna vid 7 och gick upp och gjorde mig klar och gick över till mamma och pappa där satt mamma och lillis och käka frukost så blev lite the där och sen gjorde vi oss ordning och mamma skjusa oss till dagis det tackar vi massor för det är svinkallt ute.. sen lekte vi där och vid 11 gick vi hem till mormor och morfar igen och fick lite lunch och neo nanna kudden en sväng, vidare hem til oss och lekte och nu är han ute och träffar sin pappa.. får se om vi ska gå till gränby på engång behöver pålägg..


Blev dåligt iaf=P

Datum:  2011-01-20   Klockslag:  15:32:15 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
12: Va ner och fixa lite på ams. sen förbi mamma och hem, neo somna i vagnen sen när han vakna så hade han feber. stackarn bara koka. vi tok det lungt och neo låg i vagnen och kolla tv typ hela tiden. jag vek tvätt och bädda rent i sängarna..sen blev det amt och neo piggna till så for till ikea en snabb sväng och sen hem igen och blev att inta soffläge=)


13:natten var inge kul neo gnällde och gnällde som 3 timmar alltsomallt, jävla tänder och feber toppar som den, men han har varit bättre på dagen och mycket piggare blev en lugn dag..


14: Gick upp skapligt packa väskan och fixa mig för att åka och bada på fyrishov, men så blev det dock inte,när jag skulle byta om på neo så har ahn fått prickar på hela insidan av låren och sen blåssa det upp på händerna och fötterna, så vi blev hemma, trodde det var vattkoppor men det var det inte, nån reaktion för alla febertoppar sa dom på bvc men men.. myskväll med hjärtat blev det oxå..

15: blev själva hemam då roger var och jobbade, sen kom han hem och duscha och gjorde sig iordning sen kom jimmy och Neo gick med mormor och morfar hem och sov.kilalran satt och drack och prata skit hos oss,sen åkte dom ner för att dricka lite och prata och jag skulle ta en hemmakväll men så blev det inte det sluta med att jag gick över till mathias och hade en riktigt trevlig kväll med trevligt folk=) jag var hemma vid halv2 och hjärtat kom vid 4.

16: blev inte många timmars sömn vidd 12 gick jag över och hämta lilleman som hade haft det guld=) blir så bortskämd där=P blev hem igen och sova ett tag vid 4 var hela familjen upp ur sängen=P blev middag och mys i soffan hela kvällen..

18: hade möten och gå på så hjärtat var hemma med lilleman.. sen åkte jag hem och vi sov ett tag sen gjorde vi oss klara och åkte och kolla på pappas nya bil och sen till maxi och garaget en sväng.. sen hem och käka middag och låg på soffan..

19: blev en mysig hemma dag för mig och neo, vi mös och busa och sen städa jag hela lägenheten ordentligt och damsög och fixa i köket, sen kom hjärtat hem och neo åkte md sin pappa och träffa hans släkt, så jag och hjärtat åkte och stor handla och sen hem och käka, möblera om lite och sen höll jag på med skåperna hela kvällen. blev kanon snyggt nu behöver vi bara en ny tvbänk.. neo kom hem vid 20.00 och då bada han en sväng med roger och sen fick han sin välling men vägra somna så lag han i sin säng och där somna han själv=P och sov till 3 och ville ha lite välling och kolla till våran säng sen sov han fram till tio i sju=)

20: Idag var man ju pigg,blev frukost och göra oss klara för att sen gå till brantan och möta upp milla, sen gick vi till babysången,lika trevligt som vanligt.. sen gick vi hem oxå, hamna hos mormor och morfar och käka pannkakor och myste, jag ahr hjälpt dom lite med datan och nu sover lilleman med morfar och jag sitter här,väntar på att hjärtat ska ringa så vi kan åka till ikea=) sen får vi se vad kvällen bjuder på=P

Städning....

Datum:  2011-01-12   Klockslag:  16:38:08 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
Lördag: vi var ju på Kevins dop,det var jätte fint, och efter det var det mat och tårta och paket öppning han fick massa fina presenter, sen åkte neo iväg hem till sin pappa och jag gick hem. så hjärtat och jag hade en myskväll själva=) låg även och kolla på trekronor =) är ju så sjukt bra..Just det pappa och hjärtat hade åkt och kastat våra gamla soffor och tagit hem hörnsoffan gud va mycket bättre det blev och snyggare=)


Söndag: Älsklingen åkte och jobba och jag åkte med mamma till fullerö och kolla mamma köpte en lampa=) sen vidare hem till dom och käka lite hamburgare.gick vidare hemåt och städa och kolla på lite tre kronor sen kom mitt lilla hjärta hem då blev det massa mys och bud med honom och även mormor och morfar kom över och träffa honom<3

Måndag: låg och mös i sängen ett tag och somna även om, sen gick vi till bvc och neo vägde 10990 och var 78 lång=) stora killen.. va även till ams och skrev in mig och mötte pappa där och sen gick vi förbi mammas jobb och heja och vidare hem, hjärtat kom hem och vi käka lite och sen gick han och lag sig och sov för han skulle jobba natt,jag och neo lekte och bada, sen natta jag honom och sen kolla jag på massa avsnitt av trekronor, låg väl vaken till 3 halv 4 för jag inte kunde sova, hatar att sova ensam men men hade ju iaf tvn och neo fuska och sov i våran säng hela natten=)

Tisdag: gick upp och var ju hur trött som helst men fick somna om ett tag sen, även hjärtat kom med upp och käka frukost sen och ida var det bara en slödag hemma,neo trotsa som aldrig förr=) men men man älskar dom ändå.. sen blev det en kvällspromenad med hela familjen och på gränby och hem igen..

Onsdag. idag har vi varit ner på stan och lämnat in min mobil igen*suck* sen gick vi förbi mormor och fika lite och sen somna neo och vi åkte hem, då vakna han och bara koka stackars liten hade fått feber så morfar var så snäll och kom förbi med alvedon och sen låg han i vagnen och kolla på tv en bra stund men sen var han fit for fight igen=) Så nu har vi plockat undan massa saker,julsaker,bäddat rent i sängarna,dammsugit,diskat,lagat mat och vikt in tvätt. fy nu är jag helt slut men det behövdes göras.. lilleman sover en liten stund nu då han knappt sovit nåt idag,jag väntar på att hjärtat ska komma hem så vi kan äta mat=) och sen åka en sväng till ikea*jippi* älskar't..

bilder kommer i nästa inlägg för nu ska jag duka fram och äta mat...

Hej på en stund<3

Kevin

Datum:  2011-01-08   Klockslag:  11:35:34 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
Hej hallå!!

Idag vakna vi 8 oo sovmorgon=) sen har vi ätit frukost myst framför tvn och badat, nu är vi klara och neo sover en tupplur, sen ska vi bege oss på dop=)

FÖR IDAG ÄR DET KEVINS DAG!

HAN SKA DOPAS IDAG KL 13.00 SKA BLI SÅ MYSIGT OCH TREVLIGT ATT GÅ PÅ DOP !

Sen åker neo till sin pappa och kommer hem imorgon kväll.

Vi ska åka och kasta våra soffor och fotölj och hämta hem en annan plus bokhyllor kommer bli nice här hemma, sen är det ju bara resten kvar=)

 Kevin sötnos!

Nytt år,Nya tag..

Datum:  2011-01-07   Klockslag:  22:04:03 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
Jaha ska man ta och återuppta bloggen kanske=)

Var ju 2 månader sen jag skrev sist har hänt lite sen dess..

Lilleman har börjat gått,11 månader var han då och är nu jätte duktig.
Han säger fåtal ord. som mamma,dadda,vov vov,titta,där,nee,hejhej.
Är så stolt över mitt lilla hjärta<3

Sen har ju lilleman fyllt ett år, det fira vi med storkalas och massa vänner och familj.. han fick så mycket fina saker och hade så kul=) det var verkligen hans dag..

Sen har jag förlovad med världens underbaraste,som jag älskar högt,har aldrig haft det så här bra. vi är som gjorda för varandra. förevigt,föralltid!

Vi håller även på en del ilägenheten men snart är den med klar och jag bara stormtrivs, blir nog så att vi köper lägenheten av mamma och pappa..

Sen har det ju varit julafton så då har han fått ännu mer saker och lite bra grejor till dagis,förstå min lilla kille ska börja dagis..

Sen har vi även Neos pappa som finns med i bild,så Neo är där varannan vecka och det går väl helt okej... saknar honom och vill ha honom hemma men vad ska man göra när man inte lever ihop och tänker inte göra det heller...

Sen har ju Neo busat massor med sin mormor och morfar som han bara älskar.. <3

Det var väl lite fakta om vad som hänt..




Gästbloggning!

Datum:  2011-01-06   Klockslag:  20:52:23 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Så där nu är jag klar med grunderna för Fias blogg, hon har gjort header själv så det var inte alls mycket för mig att göra förutom att bygga upp kodmallarna och stilmallarna men nu är jag klar och jag hoppas att ni som läser Fias blogg tycker om designen ni också! Ni hittar min blogg här!


Till bloggens startsida


RSS 2.0