Måndag igen

Datum:  2011-10-31   Klockslag:  12:46:13 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Igår lyckades vi somna om en timme till välbehövligt:) sen blev det frulle och it och gå med kevin och milla:) sen tog jg och liten bussen till nickis och mötte upp korina,linda,anton o leah och barnen lekte för fullt:) sen blev det mat på ikea:) hade en jätte trevlig dag. Älsklingen kom och hämta oss där pch vi åkte med han till firman sen upp till akis. Så medan han sprang in där så satt jg och min lilla apa kvar i bilen och sjöng han är så duktig med alla rörelser till låtrna och även vissa prd i texten:) sen åkte vi hem och myste pch nanna kudden.

Idag vakna vi vid 6 med pappa roger. Sen blev det soffhäng ett bra tag då dagis är stängt för planering. Sen har vi varit ute och lekt massor, nu sover lilleman sen blire lunch för han och sen vet jag inte vad vi ska hitta på. Kl 15 ska vi iaf mötta upp milla vid dagis och hämta kevin och sen blir det en promenad ner till minna gruppen för en gång skull ikväll:) ska bli trevligt..


Söndag redan

Datum:  2011-10-30   Klockslag:  05:44:04 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Jaha söndag redan och vi gick upp kl 5 pga den jävla klockan som skulle tillbaka..så nu sitter vi i soffan och tat lungt. Neo har gått in på sitt rum och lekt:) och jag vill sova:P försöka somna om snart tror jag.

I fredags så lämna jag liten och gick hem och sov typ 3 timmar sen blev det lite lunch och plocka undan massa saker och sen damsög jag. Gick och hämta neo tidigare så vi köpte mellis och drog till svandammen:) mysigt sen va han så duktig pch gick till mommos jobb. Åkte vidare till akis och mötte upp pappa roger. När vi var klara där så åkte vi hemåt och lag liten och sen käna vi och myste med tända ljus och idol:)

Lördag morgon starta kl 6 typ sen blev det frulle hela familjen innan pappan åkte på rally och vi tvätta. När vi var klara med det så blrja vi röja och rensa i neos rum fy fan så mycket saker han har. Sen tog vi en paus och åkte ner på stan och va på mommos jobb sen mötte vi michan, mirran o emil och gick och käka. Sen åkte vi med mommo hem till moffa och lekte lite och fika. Sen vidare hem och fortsatte i litens rum. Vi var iväg och kasta en gång och ner i förådet 2 ggr så nu är det rensat där inne känns så skönt för snart är det 2 årskalas pch julafton:P sen gick vi upp på gränby och köpte lördags godis. Mamma och pappa fick grillad kyckling och potatissallad till middag när liten hade somnat, sen va vi inte långt där efter ner i sängen:)


Fredaaaag

Datum:  2011-10-28   Klockslag:  06:56:48 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Yees fredag idag såå skönt, ska dock sova ett tag när jag lämnat liten på dagis. Har sovit 2 timmar pga den där jävla hostan... Men nu blire mysfrulle framför nallepuh och sen till dagis..

Ionsdags så va jag ner på stan en sväng sen visare hem till mamma och pappa och snacka. Mamma och jag åkte sen till mixlix hitta massa kul saker som fick följs med hem.. Sen blev det hem till dom och käka ner och hämta liten sen:) blev lek och bus hos mommo och moffa resten av kvällen.
Liten blev kvar där och jag och älsklingen åkte och stor handla så skönt.. Sen åkte vi hem och mötte upp dom andra. Gick upp och käka lite och sen nanna kudden..

Torsdag vakna vid 6 som vanligt med pappa roger sen vidare upp käka frulle och vidare till dagis. Jag gick ner på stan och gjorde ärenden sen bussen ut till boland city blev en grej till lilla kasper:) en pyjamas och en mysdress till neo och en grej till mirran:) sen vidre ner till mamma och käka cupido på hennes jobb. Vidare hem och plocka lite och fixa dagisfotona. Sen vidare och hämta liten och fick en promenad och vidare hem och käka våfflor muuuums. Upp till gränby pch köpte grejor till mitt projekt:) sen blev det lungt på soffan...


Onsdag

Datum:  2011-10-26   Klockslag:  07:15:05 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

I måndags var vi juh på sjukan typ halva dan kom därifrån vid 1 åkte och fixa en sak sen käka vi lunch på ikea jag och älsklingen:) vidare och hämta liten på dagis som var överlycklig att pappa roger var med.:) sen åkte vi hem och lekte och jag tvätta. Älskling åkte iväg och jobba en sväng och vi gick till gränby för att leta overall då dom från förra året plötsligen var försmå. Hitta inga så åkte med moffa till maxi och hitta en ass snygg så den blev det tack moffa för overallen:) sen åkte vi hem, klockan blev 8 och hon blev halv nio och liten va vaken. Sen somna han på mitt bröst, mysigt:) sen blev det tidig kväller med älsklingen.

Igår vakna vi med pappa roger. Sen åkte han iväg och vi glodde på en ny nallepuh film som moffa köpte:) klädde på oss och gick till dagis. Väl hemma så blev det ringa massa samtal. Allt löste sig.. Sen betala jag räkningarna och tog det lungt. Prata sen med ams och det hämta lilleman och gick till lekparken sär kom peter och jag gick hema. Orka ingenting nu heller. Sen gick vi till årsta hallen fram och tillbaka och köpte kläder av en tjej och sen hem och käka middag. Älsklingen jobba kväll idag. Sen blev det sängen och nanna kudden. Jag titta tv och plocka i köket med diskmaskin och allt och vek även all tvätt. Känns sköönt att få det gjort.

Tände ljus i hela lägenheten och vänta på älsklingen. Strax efter blev det nanna kudden.
Men kl var 2 innan jag fick sova:( då neo inte riktigt kunde sova mellan 00 och 02 men sen så till slut efter att ha prövat att låta han ligga i vår säng och att jg låg på madrass i hans rum.

Nu är vi vakna och har varit det en timme men har inte gjort många knop. Ska gå och lämna liten på dagis och sen blev det hem och dunka huvudet i kudden.


23-24 oktober

Datum:  2011-10-24   Klockslag:  10:02:35 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Söndagen blev lugn vakna tidigt. Älsklingen åkte iväg och körde cross och jag och lilleman gick ut och lekte med kevin och carina sen gick vi till mommo och moffar och hämta vagnen sen tog decka neo och vi åkte ner på stan men orka inte gå där så gick till mamma och drack obey och sen hämta pappa roger upo oss. Åkte till ikea och köpte korv till lunch och sen hem.. Lilleman och jag tog oss ut och lekte en sväng till och gick och hämta hans cykel och plocka kastanjer:) sen vidare hem och lämna allt åkte med pappa roger och fixa lite sen hem och natta liten och vi var inte långt efter ner i sängen..

Idag vakna vi kl 6.30 allihop älsklingen var hemma idag. Så vi myste käka frullw och sen klädde vi på oss och älsklingen körde oss till dagis.
Vi for vidare till akis där vi nu sitter och väntar på läkaren seeeegt men men sen blir det hem och vila ett tag innan vi hämtar liten på dagis:)


19- 22 oktober-11

Datum:  2011-10-22   Klockslag:  19:22:56 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Onsdag: blev hemma med hals ont och helt slut, är glad att neo sov hela natten.. Jag lämna iaf liten och sen gick jag hemma och prata med en underbar vän länge. Ringde även två samtal.. Och fick lite fixat sen blev det lungt innan jag hämta upp lilleman och tog det lungt.

Torsdag: va hemma idag men halsen var lite bättre.lämna liten gick sen upp till mamma och pappa sen åkte vi iväg till nya affären lager 157 hitta tre linnen ett par leggings en ass skön kofta, halsduk och mössa och vantar. Lilleman gick en mössa och sen ett underställ men det blir present.. Tack mamma och pappa för alla saker<3 sen åkte vi hem jag hämta upp neo vid 14 redan. Gick uoo till mommo och moffa och käka fisk:) lekte massor och sen kom pappa roger och hämta oss och så for vi hem.. Nanna kudden

Fredag: lilleman sov hela natten igen helt otroligt såå skönt.. Vi myste på morgonen och sen gick vi till dagis. Gick hem och vila ett tag sen över till mamma och pappa och prata lite och sen hämta neo tidigare igen så vi upp till mommo och moffa och fika och lekte innan neo åkte till peter. Ursssch så ont i magen jag hade på en gång. Älsklingen hämta upp mig sen och vi åkte till firman och fixa lite sen till rixos och käka pizza och sen for vi på gränby och hem. Total decka i soffan ont i halsen och har varit hes hela dagen så börja hosta som faan. Soffhäng heeeeela kvällen.. Sen flytta över till sängen och sov vidare men inge bra hade mensvärk hela natten.

Lördag vakna vi halv 8 redan och jag va tvungen att gå upp och ta tabletter och jippi jag skulle försöka prata med roger och rösten var borta.aja lät som en skata när jag prata och älsklingen bara skrata. Blev att ligga på soffan halva dan. Älsklingen åkte cross och sen käka jag frulle och somna om 1 timme svårt att komma igång igen.. Men plocka i ordning och dammsög sen åkte jag med mannen och käka och hjälpte svärmor, prata lite med pappa och sen hem och skura sen kom mitt allt hem äntligen.. Blev massa pussar och kramar och sen en tur till affären och köpte lördagsmys. Nu har vi suttit i lillemans rum och käkat det och kollat på nalle puh så nu är det sovdags för honom. Och jag och älsklingen ska äta lite tacos och mysa inannan vi somnar.


Tidigt en onsdag morgon.

Datum:  2011-10-19   Klockslag:  06:20:17 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Joo sörru vi är redan vakna även fast vi somna sen:( men men. Jag och älsklingen va vaken till halv 1 tror jag pga visa jubelidioter.... Aja hyffsat pigg iaf får se hur det blir sen:) har massa telefonsamtal att ringa passa på när man är hemma från jobbet.

Imåndags så blev det juh jobb och dagis, mådde inge vidare men åkte sen hem och gick till naprapaten och moffa hämta liten:) älsklingen kom och hämta mig sen hämta vi upp liten. Tack moffa för hjälpen. Vi åkte sen till svärmor och fika:) sen blev det hem och slänga lilleman i säng. Vi käka och nanna kudden vi med..

Jippi vi fick sova hela natten. Vakna pigga men jag hade ass ont i halsen. Blev hemma så lämna liten sen blev det hem och tat lungt. Fixa med lite papper och va till läkaren, va inte hals flusss huuuh tur det.. Sen hem till pappa försökte äta lite lunch sen tog jag mig med till akis med älaklingen och hans fot så jag fick höra vad dom sa. Åkte sen och hämta upp liten och hem för middag och vila. Vi baka en sväng, så skönt att kunna baka utan att få så jävla ont.. Sen blev det nanna för liten dock lite sent men men.


Måndag morgon

Datum:  2011-10-17   Klockslag:  07:00:34 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Ursch känns som om jag sovit skit dåligt inatt fy faan. Neo vakna hela tiden fram till 1 sen har han sovit och sover nu med. Men när han vaknar blire lite mys i soffan. Sen blire dagis och jobb.

I lördags så blev det en sväng på gränby med mina killar va inte så mycket att se. Sen åkte vi hem och mommo kom sen och hämta oss för qtt åka och ta kort:) gick hyffsat bra idag. Sen åkte vi till maxi. Hitta höstskor åt liten:) vidare till pappa rogers jobb där mommo släppte av oss sen dona vi lote där innan vi åkte hemåt sen sov neo och vi titta på segermyhr sen blev det middag när liten vakna och åkte och köpte lördagsgodis blev sen en lugn kväll.

Igår vakna vi vid 7 även fast vi gått och lagt oss sen allihop:( aja bliv barnprogram och sen frulle och mys. Vid 11 mötte jag och liten upp milla och kevin gick på gränby snabbt sen ner mot stan gick en sväng käka sen mötte vi upp resten av mammorna och barn och gick och lekte:) gick hem sen oxå duktiga vi. Senare fick vi trevligt besök av anna charlie. Prata massor och hade riktigt trevligt fick även en crosstrainer av dom:) så nu jävlar ska här tränas. Sen blev det. Natti för lilleman och mys i soffan.


Lördag morgon

Datum:  2011-10-15   Klockslag:  08:00:13 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Igår blev det att lämna liten på dagis sen hem, tvättstugan var upptagen så blev att ligga på soffan och glo på segermyhr:) käka lite sen gjorde jag mig iordning och for ner på stan snabbt sen hämta liten gick hem och börja tvättis. Sen gick han ut med peter och cyklade. Pappa roger kom hem och vi gjorde oss klara och sen åkte vi på jourjobb liten fick godis:P sen käka vi och åkte hem och nanna. Glodde lite på idol mensen natti.

Idag vakna vi halv 8 så nu ligger hela familjen i soffan och myser till nalle puh :) sen blire frulle, vid 14 ska vi knäppa kort eftersom neo inte ville det på dagis mommo ska med sen blire nog gränby en sväng på 40 års festen.


Fredag och helg:)

Datum:  2011-10-14   Klockslag:  06:49:35 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Igår vakna vi vad halv 8 rekord sovning på länge. Sen käka vi frulle och gjorde oss klara för dagis. Liten fick cykla dit då blev han överlycklig sen gick jag hem hade ont i halsen och sen på hela höger sidan i nacke och skuldra fyy faan. Låg på soffan ett tag och sen plocka jag bland lillemans kläder och diska en maskin disk. Sen gick jag över till pappa och låg på soffan där:) fick lunch där och sen hämta vi liten och for iväg på ett möte. Moffa släppte av oss hos dom sen han skulle vidare och handla och vi gick upp för att överraska mommo men hon hade inte kommit hem än. Så vi kolla på tv och vänta sen blev det middag där för liten och massa bus:) vid 19 så cykla vi hem trodde liten var trött men nää han skulle cykla en omväg oxå så väl hemma så blev det nanna kudden. Sen kom älsklingen hem och mys i soffan sen nanna kudden.

Idag är det fredag och jag har redan tagigt helg:) har ont i magen idag av alla tabletter. Och peppar peppar ingen värk alls i halsen eller nåt sååå skönt har inte varit fri såhär på månader.. Hoppas det blir såhär hela dagen. Och helst jämt..
Neo ska till dagis så vi får se vad jag hittar på ska iaf tvätta och hålla tummarna att jag inte får ont.. Sen blir det bara vila..


Till bloggens startsida


RSS 2.0