Dålig på blogg jag vet,men har varit fullt upp..

Datum:  2011-02-26   Klockslag:  10:43:52 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
Lite om Neo först:
Han går på dagis nu och det går jätte bra han tycker det är skit kul. grinar kanske 2 min efter jag gått sen är det fullt ös..han har blivit lugnare hemma=) Sen har han börjat prata lite mera säger massa ord och förstår nästan allt man säger, han har börjat kunna springa ordentligt utan att ramla.blivit gosig IBLAND så man tar den tiden man får då med massa kramar och pussar. Lärt sig klättra i och ur vagnen själv och även klättra på allt annat min lilla klätterapa.. han älskar pannkakor, och vet nu han äter guacamole=) och även massa annan mat helst om det är smak på det.. Blev 15 månader igår oxå shit vad tiden går fort..min lilla bebis som bara låg i min famn och myste till nu när han leker själv och går själv och kan prata och äta själv.. Ojojoj.
Mamma älskar dig!


13-26 februari
har ju varit alla hjärtans dag, det fira vi inte med nåt speciellt.. myste hemma.
Det var även 9 år sen min älskade farfar gick bort
 på alla hjärtans dag ,saknaden är stor=(
Hunnit med att varit förkyld oxå och haft en jävlig hosta.
Fick reda på att jag skulle jobba ett litet tag,
har även köpt en ny bilbarnstol till neo,nu sitter han mycket bättre och jag är kanon nöjd med den..
Har träffat sanna,rikard och yacob=)
Varit på isfestivalen med mormor
Varit på sjukhuset på utredning på ryggen..
va på thuns med min lilla familj,blev en del och neo älskar att rita=)
har ju varit svin kallt så man har inte velat varit ute..
har varit hos mormor och morfar och dom har varit här på middag=)
Jobbat och lämnat och hämtat neo på dagis har gått bra men gud va man saknar lillgrodan..
Emmelie har varit på besök och även gudfar mathias<3
Neo har fått sovit hos bästaste mormor och morfar<3
Har rensat förrådet med mamma och pappa så nu är det fint där och massor med plats,
har även börjat rensa här uppe i lägenheten då vi ska göra om och göra neos rum större=) kommer bli kanon=)

Det var väl lite om allt som hänt iaf=)

 

Ja ni ingen rubrik

Datum:  2011-02-13   Klockslag:  12:18:13 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
7: gick upp kvart över 3 och mådde skit..Mådde illa som fan och sen vakna neo och då blev vi vakna ett tag sen somna vi om och jag mådde fortfarande skit när jag vakna,peter kom och hämta neo och skjusa han till dagis, och jag somna om sen blev det en dusch och sen mådde jag mycket bättre,tror det var maten igår.. Väl klar gick jag hem till pappa och käka lunch sen vidare till dagis och hämta hjärtat sen vidare ner på marknaden blev en tröja och strumporoch en leksak till lilleman=) sen vidare hem och tog det lungt..

8: mådde skit imorse med,suck vad är detta.. sen vila jag och städa lite medans lilleman var på dagis hade ass ont i svanken ner i benen men men,det gick över med en dusch och sen en promenad till dagis,där mötte jag upp hjärtat som följde med ochhämta neo han blev jätte glad=) sen gick vi hem och lekte lite,tog bussen ner på stan och gick på marknaden med hjärtat och micke, blev en varseltröja till neo och en plånbok och en tröja till mig och 2 tröjor till älsklingen.sen åkte vi till gamlis och käka pizza=) Neo älskade det<3

9: lämna lilleman på dagis efter 1,5 timme ringde dom och sa att han verkar inte må så bra så jag gick och hämta han och han somna och sov i 2 timmar han var trött stackarn.. sen åkte vi ut med morfar en sväng ochvidare och hämta mormor sen upp till minneslunden,för min älskade mormor fyller år<3 saknar henne.
Sen skjusa dom hem oss och och blev nudlar till middag och bröderna karlsson på film=)

10: vi var på babysån och det var lika trevligt som vanligt,sen vidare hem till mormor och morfar och käka pannkakor och myste sen åkte vi och handla med dom.. två glada besked fick man idag iaf=)sen kom älsklingen hem men vände och åkte till sjukan, fan jävla infektion..jag tvätta och sen låg jag bara på soffan och tog det lungt..

11:vakna tidigt med somna om.. sen va vi bara hemma och myste skulle ha städat med lilleman ville leka så då blev det så..vi tog en sväng till gränby och sen vidare hem kallt som faaan var det.. sen åkte neo till sin pappa och jag och älsklingen gjorde hemmagjorda hamburgare och bara tog det lungt,va ute en liten sväng för att städa ur bilen men inge mer..

12: inatt åkte älsklingen och micke på svenska rallyt så imorse när jag vakna var jag själv hemma,låg på soffan typ hela dagen sen åkte jag ut med pappa ensväng och sen vidare hem igen och låg på soffan,hostar som fan.. sen kom älsklingen hem och myste och kolla på tre kronor. sen nanna kudden..

13. idag vakna jag 8 att man aldrig kan sova när man är barnledig.. jag vakna iaf med spänningshuvudvärk och gud vet vad.. sen kolla jag klart på tre kronor och käka frukost, snart kommer mitt lilla hjärta hem då blir det till att pussas och kramas..senare blir det över till mormro och morfar en sväng...
idag är det 2 år sen min farmor begravdes=( saknar hemma,

Min finaste<3

Datum:  2011-02-07   Klockslag:  09:59:06 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

En kall dag i november
så föddes du
min älskade son Neo.
Min väntan på att få möta dig
var äntligen över.
Du är det underbaraste som finns
och mitt hjärta rymmer
så mycket kärlek för dig.
Att komma få se dig växa upp
är en enorm lycka för mig.
Jag kommer alltid att finnas där för dig
och jag önskar dig allt gott.
Jag älskar dig
Din mamma


Ulf Stig NEO Nilsson Berglund
25 November-2009
Bästa dagen i mitt liv!


7 Februari-2011

Datum:  2011-02-07   Klockslag:  09:49:14 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
2: Gick till dagis och idag gick det bättre sen gick vi en promenad och sen vidare till mamma och sen hem..


3:Idag vakna vi lite sent skynda oss till dagis lämna lilleman själv,åkte ner på stan och till mamma sen kom hjärtat dit och vi åkte och käka och prata massa skit sen skjusa han mig till barnenshus sen gick jag lite där i affärer och sen ner på stan och gick där i affärer neo fick en vårjacka.sen tog jag bussen till dagis och hämta lilleman sen gick vi hem och busa massor och sen natta jag neo och sen blev det mys på soffan..


4: Vakna itid idag och gick och lämna lilleman på dagis och sen vidare hem och storstäda kasta korghyllan och bokhyllan och sen plocka undan lite mera saker, sen kom papap och hämta mig och så åkte vi och fixa ett ärende och sen vidare och hämtade lilleman,det hade gått jätte bra idag med=) Vidare upp på gränby och mötte mormor och så handla vi lite,neo och jag gick därifrån hem och busa och lilleman käka lite, han skulle igentligen till peter men det blev inte så då han kände sig lite dålig och jag vill inte riskera magsjuka på honom.. så vi åkte till ikea sen när hjärtat kom hem och käöka middag där och köpte en ny bokhylla=) nöjd ooojaa. byggde även ihop den när vi kom hem och sen natta jag neo..


5:vakna och gick upp och myste i soffan till barnprogram och sen somna vi om lite. åt mysig frukost med hjärtat oxå=) han åkte och köpte lister hem och jag och lillemangick med mormor upp på gränby,hon fick sig ett par byxor, sen vidare hem till dom och käka mat och busa massor,neo sov en stund och sen gjorde vi oss klara för att gå hem. hjärtat var på rally så neo och jag myste och busa hemma och käka lite chicken bits och kolla på robin hood=) sen somna han och jag lag mig i soffan och kolla på änglagård..


6:Vakna skapligt, somna om sen i 2 timmar sååå skönt sen gick vi upp och käka frukost och klädde på oss och åkte ner till rogers jobb och lekte ute i snön och jjunior fick springa av sig massor efer det åkte vi hem och böt om sen vidare och fika och heja på mormor en sväng på jobbet sen vidare hem,neo bada med roger och jag städa sen vid kvart över 6 somna lilleman=) vi tog det lungt resten av kvällen.blev wallander och sen nanna kudden..

2 Februari-2011

Datum:  2011-02-02   Klockslag:  08:45:32 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
27: Natten till idag sov lilleman 12 timmar visst han vakna til nånting men sen somna han om fort igen.. Sen gick vi till dagis, det går sådär han blir jätte ledsen och bara grinar när jag lämnar honom men men det går över snart. sen gick vi hem vi hem,lilleman somna och jag plocka lite och sen vänta vi på älsklingen för att åka och fixa lite saker..Jag stor städa,fixa hela badrummet,damsög,plocka,diska,skura och ja allt..

28: Vi gjorde morgon vid 4 då sonen inte ville sova längre men efter ett tag somna vi om igen=)
Jag är inte så pigg idag förkyld och det.ursch.. men vi var iaf på dagis och sen gick vi till mormor och morfar och åt lunch sen gick neo och sov med morfar och jag gick oxå och sov ett tag,sköööönt..
Sen kom  Faster och Farbror.. Vi fika och prata massor,sen gick vi allihopa upp på gränby och kolla i affärer,hitta två tröjor och ett par byxor till neo.. sen gick vi hem och dom till mamma och pappa. sen blev det mys på soffan hela kvällen, hjärtat och jag skulle kolla på film men jag decka halv tio i soffan=)

29:Decka ju tidigt och neo ville gå upp halv 6 så var iaf pigg då och sen åkte somna vi om ett atg, sen gick vi alla upp och käka frukost och sen åkte vi ner till vaksalatorg och kolla på rallybilar,neo var jätte facinerad i det=)
Sen vidare och mötte upp mamma,pappa,faster och farbror och åkte med dom i affärer.. sen vidare hem till dom för att fira världens bästa pappa/morfar som fyller år<3<3
Dom åkte sen hem till järvsö och vi gick senare hem och nanna kudden var helt slut..

30:Idag var det mysmorgon och sen åkte vi till ikea där blev det lunch och kolla lite,sen vidare hemåt och hjärtat åkte och jobba och neo och jag vila sen kom milla över en stund och sen tog vi det lungt,gick ut en sväng och då kom hjärtat hem så vi åkte och handla och sen vidare hemåt och gjorde 3 pajer=) gott var det=)

31: Var ju igentligen inget dagis idag men fröken ringde och sa att han skulle komma eftersom han bara var på sin andra veckas inskolning så denna vecka går han eftermiddagar.. så vi gick dit till 13.00 och gick hem vid halv 4 det gick bättre idag... sen åkte vi ner på stan och gick på minnas kvällscafe=) sen natta jag neo när vi gick därifrån och sen åkte vi hem och myste framför en film=)

1 Februari: tänk att det är februari redan det går jätte fort.. vi sov länge sen så gjorde vi oss i ordning och gick till dagis och lekte .lilleman fick pröva äta med dom men han var inte så positiv till det.. vid 14 gick vi hem och sen åkte ner på stan för att fixa lite ärenden och sen vidare till mammas jobb och käka lite donken middag, då älsklingen jobba över och vi behövde mat.. sen åkte vi hem och neo träffa sin pappa och sen gick vi vidare upp på gränby,jag hitta 2 linnen och en tjock tunika=) sen kom älsklingen dit och vi handla lite och vidare hem och natta lilleman och käka..

2: idag vakna vi vid 7 =) myste i sängen massor inte ofta man får det.. så nu har vi ätit frukost och myst till bolibompa,nu ska jag busa med lilleman innan vi ska klä på oss och gå till dagis=)

Till bloggens startsida


RSS 2.0