7-15 augusti-12

Datum:  2012-08-16   Klockslag:  07:50:54 Postat i:   Kommentera här (0)

Tjabba länge sen igen.

Förra veckan åkte vi eckerölinjen första gången för lilleman det gick kanon. Vi var klar på åland hela dagen. Och kolla och myste bara.
Sen va det som vanligt massa lek och bus.
Fredagen åkte jag cross för första gången på riktigt riktigt länge och långt med. Hjärtat drog in mig i skogen och allt tack för den liksom:))

Lördagen var våran dag hjärtat fyllde 36 pch jag fyllde 25 år:)) vi fira dagen med massa mys på morgonen och sen iväg lite och vid 15 kom svärmor och sen kom lilleman hem och sen kom momo o moffa. Blev tacos och tårta som jag gjort:)) på kvällen åkte vi ut en sväng sen hem och nanna kudden
Vi fick en jätte fin salladskål av vivvi med flaskor för oljor, kort av mamma och pappa och en inbjudan till monster truck av neo:)) sen fik vi ju alla kläder på ullared av mamma och pappa när vi var där. Stort tack dagen var kanon:))

Måndagen var det dagis dags igen efter 8 veckor neo var glad det gick kanon och lämna:)) jag fick dagarna själv vad för man då?? Har glömt:))
Hämta han vid 14 och allt hade gått super:))
Tisdag blev oxå dagis och inga problem då heller tror det är nån som saknat det och dom tyckte han vuxit och pratar jätte mycket:) jag var även på möte som gick bra.
Igår var det en seg dag låg på soffan sen hämta neo så gick vi till stan , har börjat gått nästan varje dag så det är skönt:))
Sen skjusa vi hem lina och då somna lilleman kl19 jaja for hem medans pappa och hjärtat höll på i garaget, jag städa och dona hemma så bara dammsugning kvar. Sen blev det lägga sig med värken har dock inte släppt än men snart hoppas jag.
Idag blire ikea med mamma sen fixa lite:))
Just det neo har ju fått ny säng:))
Lina och jag byggde ihop den i veckan och han är riktogt stolt över den. Nu ska vi bara fixa det sista med den:))


Ons-mån

Datum:  2012-08-06   Klockslag:  14:27:11 Postat i:   Kommentera här (0)

Onsdag: gjorde oss klara och åkte i på marknaden i varberg sen hem och grilla sen for jag och mina grabbar iväg till liseberg:) riktigt kul men för mycket folk. Killarna klrde bildpel och neo va i kaninernas hus och busa, åkte även en drakkarusell, farfarsbilar,kaninresan och så körde han båt och fick ett körkort:)) en helt kanon dag/kväll:) vi var väl hemma runt 23 igen då blev det lite prat med mamma och pappa och käka lite kvällsmacka och sen nanna kudden. Torsdag: upp och hoppa vid 8 duschs och käka frulle nybakta frallor:)sen gjorde vi klart det sista så vid halv 11 for vi hemåt haft en kanon vecka med familjen ville inte hem inte neo heller han ville sova i husbilen. Lång väg hem men vid halv 7 tror jag hon var va vi hemma, handla lite och slöa på soffan. Fredag: börja packa upp och skicka iväg karln för att åka motorcyckel och sen kom lina förbi en sväng och så forsatte jag städa våtdamma hela sovrummet och även vardagsrummet sen fick det vara nog för idag sen blev det bus med neo och nanna kudden. Lördag: vakna och gjorde oss klara för en heldag i öregrund med roger kusin och hans familj. Trevligt var det och varmt. Så på hemväg stanna vi i krutudden så neo bada och lekte läääänge. Blev mat där ute oxå. Sen vidare till arlanda och kolla flygplan:)) Söndag: va hemma ett tag sen ner till vivvi en sväng och hem igen för att käka sen gick jag och neo till kevin på hans 2 årskalas barnen lekte massor och vi mammor snacka skit:) riktigt trevligt roger kom och hämta oss vid halv 6 då blev det hem och käka middag och sen for vi till björklinge och bada och träffa ols. Fast medan hjärtst gjorde mat tog rensa jag på neos rum sååå skönt. Har även våtdammat halva köket så nu är det inte mycket kvar tack och lov. Måndag: käka frulle och gjorde oss klara och gick till mamms och papps en stund sen vidare upp på gränby och hem nu hsr jag spikat om alla tavlor i vardsgsrummet och är helt sopslut blir nog till att städa klart resten senare idag när neo är med peter. Så ksn msn vars fri sen:)) Nu hsr lilleman somnat så passar på stt vila en stund jag med:)


Veckan i varberg.

Datum:  2012-08-01   Klockslag:  14:48:53 Postat i:   Kommentera här (0)

Fredag: vi gick och bada i gränna sen åkte vi och kolla på polkagrisaffären och sen drog vi vidare till vårt mål som var varberg, vi kom fram vid kvällen på björkängs havsbad så fint ställe neo och jag gick ner till havet så underbart vackert, neo bada såklart. Sen packs vi upp och bädda sen blev det lite kortspel och nanna kudden. Lördag: Drog iväg till ullared och shoppa loss, tusen tack för alla grejor mamma och pappa<3 sen hem och tog det lungt. Söndag: Va och bada i havet på morgonen så mysigt sen plocka vi snäckor och tog det lungt. Sen gick vi till husbilen och fika lite blev en tur till falkenberg och kolla:) på kvällen blev det en promenad lägst strsnden och plocka mer snäckor med min killar<3 sen blev det nanna kudden. Måndag: Åkte in i varberg och kolla där mamma höll till som liten. Så fint och mysigt kolla i apelviken,vid fästningen och på stan käka på en ass god pasta ställe. Sen handla vi och åkte hem, jag och hjärtat åkte till ullared igen och köpte lite mer saker sen hem igen då blev det käka och lungt.. Tisdag: Duscha och gjorde oss klara sen åkte vi till mammas moster och kusin o fika och prata sen vidare hem och vila lite och käka mat och tog det allmänt lungt hemma var ner till havet och kolla när dom vindsurfa och sen knäppte lite fina kort.. Sen blev det kortspel och namna kudden.


Till bloggens startsida


RSS 2.0