23-24 Maj-11

Datum:  2011-05-24   Klockslag:  21:40:33 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Igår vakna vi vid ett ryck vid 8 oj då sov lite länge.. så vi åt frukost och gick till dagis sen gick jag hem och tog det lungt och duscha och fixa sen vidare förbi pappa och käka lunch och vidare och hämta lilleman på dagis.sen åkte vi ner till mommos jobb träffa även Hjärtat.
Gick till svandammen och myste och vidate upp till gränden och peter varförbi och träffa lilleman.
Sen kom Milla och kev dit och så gick vi på grillparty på minna var trevligt och träffa alla.. vid 18.30 kom hjärtat och hämta oss och så åkte vi hem och natta honom och käka lite middag och kolla på BB och sen blev det nanna kudden..


Idag vakna vi vid halv 7 då hade lilleman sovit hela natten=) och så myste vi lite och gick till dagis neo sprang in och vinka inte änns=P så jag gick hem till mamma och pappa och prata lite sen ner på en jobbintervju och vidare hem till dom igen och käka lunch sen gick mamma och jag till dagis och hämta lilleman,dom gick hem och jag gick till sjukgymnasten och sträckte ut mina muskler och leder och fick även reda på att jag troligen har Tietzes syndrom äntligen kommit fram till nåt... sen gick jag hem till dom och fika och mamma och jag och lilleman gick upp på gränby och sen hem o ch käka middag och städa lite och sen myste vi lite innan sovdags=) han somna gott och sen har jag diskat och myst för mig själv vid tvn=) väntar på att min underbaraste ...

Har börjat fått ont nu efter sjukgymnasten men men det går iaf=)



19-22 Maj-11

Datum:  2011-05-22   Klockslag:  20:31:38 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
Tors: mamma oh jag gick och hämta lilleman,blev några lekparker på vägen hem och lekte.sen gick mommo hem och vi gick hem till oss och busa och fika lite sen kom hjärtat och vi åkte och kolla på lite saker har lite planer på g=) sen vidare ner på stan och käka med micke på jalla fick äntligen min efterlängtade kycklingkebab med bröd=) sen åkte vi hem och micke följde med blev lite fika och mommo kom över med ett överkast till neos säng och titta även hur det blev i hans rum.. sen blev det läggdags för honom.och vi fastna i en film blev sen sänggång..

fred: upp och hoppa var det och käka frukost sen tvätta jag och neo och efter det blev det en långpromenad med milla och neo somna och sov hela tiden.. vi prata massor,sen gick hon hem och vi gick till mommo där bjöds det på leverbiff *mums* det sa äve neo oxå=) sen blev det lite fika och ute lek resten av eftermiddagen.. vid 16.30 kom peter och hämta hoonom och dom åkte hem till honom och jag gick hem och myste med hjärtat och prata,micke kom över och käka och sen åkte vi ut en sväng och vidare hem och kolla på en wallander film och nanna kudden..

Lörd: älsklingen åkte vid 5 tror jag och jag hade svårt att sova men sov iaf till och från till 9.30 gav då upp och gick och lag mmig i soffan och kolla på lite tvprogram och datan låg där till 14.30 tror jag då vek jag tvätten och städa ur lillemans lådor...sen käka lite och lilleman kom sen hem jippi=) vi gick till gränby och lilleman somna till ett tag och vidare hem då möötte jag upp pappa som kommit hem från järvsö=) gick upp och prata massor och sen vakna lilleman och då blev det mys med moffa,han fick en dress med militärkläder och sen en gitarr som spelar och en traktor=) fika och sen gick vi ut en sväng och lekte och när vi kommit hem igen så va neo rastlös inne så tog vagnen och gick till scandic hotell vid diöshallen för att möta älsklingen som kom med bussen 21.30 så jag fick en härlig kvällspromenad, sen åkte vi och köpte mat och hem och natta neo och käka sen natti vi oss själva..

Sön: Neo vakna vid halv 6 frösta gången och somna om och sov till halv 8 sen låg vi isängen och myste och tog det lungt,gick upp och åt frukost och gjorde oss klara för att åka på folkrace, neo tyckte det var skit kul och helt inne i alla bilar och traktorer och allt=) va så kul och se och så invigde han sin rally overall många tyckte den var cool=) fick sen han att sova tillslut bara 2 timmar försent men men=P sen åkte vi hem och han sov fortfarande och handla lite och hem och grilla på ballkongen och myste, åkte även och böt bil och va ute och gick ovh lekte lite sen blev det baddags för lilleman och sen nattinatti,han har börjat protisterat som faaaan när han ska sova men lite bråk och trams så somna han som en stock på kudden=P hjärtat och jag kollar på och snart blire big brother och nanna kudden..
imorgon blire dagis och lungt bara tror jag=P

16-19 maj I veckan har det mest varit lung...

Datum:  2011-05-19   Klockslag:  07:15:46 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

16-19 maj I veckan har det mest varit lungt,lilleman har varit på dagis och haft jätte kul. Jag har pysslat och vilat. Vi har även varit ute och lekt och hoppat i vattenpölar:-) moffar har varit här och lekt,nu är han i järvsö och hälsar på,saknar honom. Idag blire dagis dom har förskolans dag:-) jag ska på möte sen följer mommo med och hämtar blir nog att leka lite ute sen;-) Imorgon blire en heldag med mommo och äta leverbiff mums. Sen åker ju lilleman till peter..


Testbloggar från mobilen

Datum:  2011-05-19   Klockslag:  07:10:53 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Testbloggar från mobilen


10-15 Maj-11

Datum:  2011-05-15   Klockslag:  20:18:14 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Tisdag. jag och hjärtat käka lite lunch hemma och sen åkte vi och hämta lilleman och vidare till ackis. lilleman sprang som en tok i korridorerna, väl klara där så åkte vi till mixmix och köpte foppatofflor åt neo vidare till 4h och mötte upp milla och kev.
Hjärtat åkte och jobba lite till.
Lilleman och jag gick hem och lekte hemma och käka mat bara tat lungt..

Onsdag: gick med lilleman till dagis sen hem och storstäda och satt i solen och käka lite lunch sen hämta jag lilleman och mötte upp roger där så titta vi när han jobba sen kom moffa och hämta oss där och så åkte vi till citycross och rusta och öb  sen vidare hem och käka lite mellis och när hjärtat kom hem så gjorde vi oss klara och åkte till stadsparken och lekte och sen till svandammen och vidare till mommos jobb och hämta en vatten flaska. sen hem och nanna lilleman och jag ochhjärtat grilla och myste på ballkongen..

Torsdag: lämna lilleman ochåkte ner på stan och gick till minna ett tag sen vidare på möte och hem till mamma och pappa och käka lunch och sen åkte vi och hämta lilleman för att sen åkte till en lekpark och käka mellis och jag gick på möte och sen åkte vi hem och tog det lungt.. lilleman åktemed peter hela kvällen och jag åkte upp på gränby och handla och vila lite och sen dammsög jag och skura och gjorde sallad tills älsklingen kom hem.. hade även tvättstuga senare på kvällen och lilleman kom hem och så var det läggdags för honom...
Vi käka och sen blev det natti natti..

Fredag:Moffa kom över på morgonen och jag åkte till sjukgymnasten,kanon bra var hon.. får se om detta blir bättre nu.. sen åkte jag hem och moffa gick hem och jag och lilleman käka frukost och somna om och sov i 2 timmar sen busa vi hemma och hjärtat kom hem
jag och lilleman klädde på oss och åkte ner på stan och mötte malin och hennes killar och gick till stadsparken och lekte sen somna neo i vagnen och jag åkte till ikea och lite affärer där och roger kom och hämta oss där sen och så åkte vi och handla hamburgare och åkte till vivvi och käka middag. mysigt.. lilleman var helt speedad och skratta och skrek och jaa allt=)

Lördag:gick upp vid 8 och käa frukost och sen kom michan och mirran och karlarna åkte tpå rally och vi prata massor och va på gränby en sväng och sen hem igen för att käka lite och prata ännu mera och lilleman sov 2 timmar och mirran lekte.. sen när han vakna somna mirran hahahah. blev lite glass och sen ut och leka av barnen på gården,tack för en underbar dag=)

Snart gör vi en erik och mackan kväll=)=)=)

när dom åkt hem och vi lämnat över lilleman till mommo och moffa så gjorde vi oss klara och åkte på bio filmen var kanon.. sen åkte vi en sväng på stan och skjusa även en kompis=) sen hem och nanna kudden..

Söndag: sov till 11.30 fast sen sov vi till och från till 13.30 såå skönt och behövligt men kroppen är inte van känner jag,, käka lite frukost och så åkte vi över till mamam och pappa..
Lilleman blev glad att vi kom fast det var bara roger som fick kramar tack frö den liksom=P sen lekte vi och prata lite där och sen blev det att åka och handla och vidate hem och lilleman hitta vattenpölar jippi not,, inte med sandaler iaf så upp och byta om och käka sen gick vi ut och lekte i vattenplöar då med galonisar och gummistövlar=P  sen väl uppe så bada han och sen fika vi och åt lite glass lekte lite på hans rum och sen var det nattinatii..

Hjärtat ligger på soffan och jag ska strax lägga mig där med är helt slut och jättte trött fattar inte varför men men.. blir big brother och sen nattnatti..

Idag 15 Maj är det min och Roger förlovningsdag=)
Han är det bästa som finns,jag älskar honom så grymt mycket.
Förstår inte att tiden går så fort..
Det är vi nu och förevigt<3


2-10 Maj-11

Datum:  2011-05-10   Klockslag:  10:15:54 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Det som hänt:

Vi har lekt och busat massor.

Neo har gått på dagis heltid en vecka och jag har haft massa möten och skit..
Han trivs jätte bra man ser nu efter han fått gått heltid att det bara blir bättre och bättre är såå kul att se.. hoppas på ett jobb nu så han kan gå mera..

Har även städat och tvättat och grejor hemma.

helgen så åkte lilleman till peter fre-lördag
fred:så sov jag i 2 timmar på eftermiddagen hade sån spänningshuvudvärk och sen sen blev det bara soffläge,helt själv hemma va lite tråkigt men skönt.hjärtat kom hem vid 1..
Sov till 9 tror jag och sen åkte han och jobba igen och jag tog det lungt och gick över till mamma och pappa sen och käöka lunch vidare upp på gränby,mamma och jag köpte en varsin waxduk till ballkongborden och även en tunn jeansdress till lilleman, sen mötte jag upp michan och handla lite vidare ut till bilen där T och mirran satt och sen for vi till hjärtat och lämna värktabletter och vidare hem och lag oss utslagna pågården och sola och myste mirran lekte och strax efter kom min älskade son hem och då blev det full fart den ena speeda den andra=) men men upp och grilla lite kött och sen kom Kevin hit.skulle ju vara barnvakt =) det gick super alla hade skit kul och mysigt.. vid 8 lag jag små killarna och dom andra åkte hem sen blev det soffläge för min del och lungt och sköönt,kevin vakna och skulle då inte sova. glad och go var han så han fickvara uppe med mig sen kom hjärtat hem oxå vid 23.30 kom kevins mormor och hämta honom så fick han sova där istället=) men en mysig och trevlig dag och kväll var det..
På söndagen gick vi upp skapligt,hjärtat åkteiväg och jobba en sväng till och jag och lilleman somna om och sen gjorde vi oss klara för att gå till mormoroch morfars gård och leka,neo blev jätte glad att träffa dom och dom med=) jag sola och brände mig=P jaja.. följde med som uypp och käka lunch och sen vidare hem till R som kommit hem lilleman somna och vi låg på soffan..
Gudfar ringde vid 17 och sa åt oss och komma till källparken och klart vi gjorde det jag och lilleman traska dit och lekte massor även hans syssling var där så det var roligt att dom fick ses=) hem och bada och natta lillkillen och sen inta soffläge och somna gott...

9 Maj- lilleman på dagis och jag for ner på stan och träffa malin och arvid och sen vidare till dagis och hem och ner i lekparken och busa.. sen åkte vi och köpte en stor säng åt lilleman, såå stolt han blev han klättra ur och i och myste massor ,sen bada vi och så var det läggdags,så gick in och lag han och sa godnatt trodde han skulle klättra uroch i massor då med och hålla på med men icke han låg och myste och sen somna han så fint..
liten blir stor..

vakna inatt att han skrek då hade han klättrat ur sängen och stod på golvet stackarn men lag han ner igen och han tvärsomna sen vakna jag 6.30 av att det är nån som knackar på dörren tror jag, hahha inte det eller det var lilleman som va vaken och lekte själv i hans rum och hade då inte sagt till att han var vaken.. duktig kille=) Mamma älskar dig..


Väntar på att älsklingen ska komma hem nu sen blire lite lunch och hämta neo och åka till svandammen och fixa lite annat med=) Mina killar är mitt allt


Veckan som vaarit 25-30 April -11... 1-2 Maj-11

Datum:  2011-05-02   Klockslag:  12:52:28 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
Måndag: Vakna och gjorde oss ordning och åkte ner till svandammen och där mötte vi upp Michan,Mirran och Tobbe..Mata ankorna och sen vidare till barnenshus och Ikea. Blev en ny säng för Michan och sen sen lunch på Ikea mums. sen åkte grabbarna hem med sängen till henne och vi tjejor och barn gick på gränby och vidare ut på gräset och lekte.. sen åkte dom hem och vi åkte ner till svärmor och hälsa på lite och sen vidare hem och bara tog det lungt.

Tisdag: va lilleman på dagis och jag fixa lite ärenden och sen vidare med pappa sen hem och hämta lilleman och vidare hem och efter middagen så åkte vi och kolla lite djur,killarna kom hem med en groda=) Sen blev det bara lungt och natti natti iinte min bästa dag men men..

Onsdag: Lämna lilleman på dagis och sen vidare hem och hängde lite tvätt och städa undan lite sen låg jag även på soffan och halvsov sen gick jag och hämta lilleman och blev massa bus och lek=) till kvällen blev det chokladpudding och strössel och grädde mumsmums.. Sen natti natti.

Tors:gick med lilleman till dagis sen åkte jag på möte det bra, mötte hjärtat en sväng sen vidare till minna och mötte upp camilla och kev sen blev det en vända på stan och cupidosallad  och tog med oss till årsta och käka där på gräsmattan sen hämtning av lilleman och vidare till källparken och sola och lekte massor. sen gick vi hem för att möta upp morfar,åkte med han till ikea och lilleman fick ett par jeans och en ttjocktröja,sen åkte vi till gränby och morfar handla 3 linnen och en varsin flecce tröja till mig och hjärtat sen stor handa.jag och moffa hjälpte oss hem med det.det tackar vi massor för. för hjärtat jobba över och kom hem vid 21.00 sen blev det natti natti.

Fred:Blev frukost vid soffan idag och mora träsk,lillemans nya favorit.sen gjorde vi oss klara för att gå ner i källparken och leka med det börja blåsa svin kallt så jag och milla och barnen gick ner till stan istället och käka lite lunch och kolla runt lilleman fick ett par shorts och ett par skor=)  sen gick vi och träffa hjärtat och tog en glass och sen vidare förbi mormor och vidare hem och tog det lungt, låg på soffan hela kvällen och halv sov till filmen hjärtat kom hem vid 00.00 då somna vi gott..

Lörd:Startade dagen med god frukost och mys allihopa hemma och sen gjorde vi oss iordning occh mötte upp Michan,Mirran och Tobbe tog bussen ner på stan och gick och kolla och sen träffa vi på lite folk och sen vidare upp på gränby och köpte lite mat vidare hem till oss och grillaoch hade jätte trevligt, mormor och morfar kom och hämta upp lilleman senare på kvällningen och gick till årsta och kolla på kase och raketer och vi andra åkte till sala på crusing, blev en tröja till hjärtat och lilleman där med, vi blev inte så långvariga för det var svin kallt, så vi åkte in till sta igen och kolla lite vid 00.0 låg vi i sängen och nanna kudden..

Sön:vakna vid 7 och tänkte aldrig sen somna vi om till 10 tror jag var helt slut och trött hela dagen,blev lite små städning och frukost och sen bara soffläge, gick och hämta lilleman vid 15 tror jag och vidare hem och busa och sen upp på gränby fick även med oss stora karl=) vidare hem sen och gjorde lasange och käka sen läggdags för lilleman efter han badat och skvätt ner hela roger=) och vi intog soffläge bara och tidig kväller..

Mån: Vakna  innan lilleman och hade sån kramp runt bröstet och halsen men det var bara gå upp och börja dagen med lite soffmys när lillisen vakna sen klädde vi på oss och gick till dagis, skulle igenligen på möte idag men fick tid hos läkaren istället så åkte dit till 10.30 och hon sa att det var nåt med revbenen och muskler så ont gör det.. men men sen kom ghjärtat och hämta mig och nu sitter vi hemma och har nyss ätit lite smörgåsar och ska snart vidare till dagis och hämta lilleman=) sen får vi se vad vi hittar på resten av dagen..

Till bloggens startsida


RSS 2.0