28-29 September-10

Datum:  2010-09-29   Klockslag:  08:30:52 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
Måndag: Dagen börja vid 7 sen lekte jag lite med Neo sen blev det till att tvätta fönstrerna i sovrummet och böt gardiner medans lilleman lekte i sin sääng så fint, Väl klar där inne så blev det jätte fint och mysigt. Sen somna Neo i sin vagn och då tvätta jag fönstrerna i vardagsrummet och satte upp nya gardiner, kanon bra blev det ljust och fint. Sen käka vi lunch och städa lite runt om allt annat. Gick ut en sväng hamna nere på mormors jobb och heja sen gick vi till Willys och mötte upp Hjärtat och åkte till Beijer och köpte golv till hallen och köket=) kommer bli kanon där! Sen åkte vi hem käka lite middag och jag tvätta fönstrerna som var kvar i käket och Neos rum. Yeeeah äntligen klar=) känns så skönt. blev även en kvällspromenad upp på gränby och köpte frukost och sen blev det idol. Natta lilleman som somna som en stock. blev en varm dusch och lite ben and jerry's glass. sen nanna kudden för hela slanten.

tisdag: idag vakna vi vid 7 som vanligt,har ätit frukost och lekt lite, nu är det barntv och lite mys,sen somna om ett tag för jag är då super trött.. Blir en sväng till ICA Maxi oxå med morfar för att inhandla en till overall till lilleman. Sen vet jag inte vad dagen bjuder på.

Imorgon är det babysång och på fredag så ska vi åka och ta allergitester på lilleman.

lite bilder:


26-27 September-10

Datum:  2010-09-27   Klockslag:  23:02:13 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Söndag: Idag  va det mest lungt myste och sen åkte vi ut och titta lite och käka lunch på IKEA, sen hem och packa om oss för att åka iväg och storhandla mötte upp mormor där så Neo fick vara med henne ett tag=) När vi hade stor handlat var vi hem och packa upp sen iväg till ströby och hälsa på lite,Neo lekte och busa sen vidare hem och där blev det nattinatti.

Måndag: Idag vakna vi vid 7 gick upp kolla på barnprogram och busa lite sen blev det frukost och klädde på oss och åkte ner på stan och kolla efter ett par dojor till Neo och han fick även en barbapappatröja=) Sen gick vi till mormors jobb och fika lite sen kom hjärtat och hämta oss och Neo tvärslockna.blev hem och städa och laga mat för både idag och imorgon,ut och lekte lite i solen och sen blev det tvätt dags,va ut en sväng till Maxi och nya coop men hitta inget..
For hem och Neo lekte med sitt nya kök som han fick hem idag(mitt gamla) han tyckte det var skit kul.. Nu sover han som en stock och jag och hjärtat ska oxå gå och lägga oss och nanna kudden..

Lite mer bilder:


25 September-10

Datum:  2010-09-25   Klockslag:  18:01:35 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
Det betyder att min lilla älskling är 10 månader idag<3

Idag har det bara varit lungt vakna vid 8 som vanligt att man inte kan sova när man är barnledig.
Neo kom hem vid 11 och sen klädde vi på oss och gick över till mormor och morfar och tiggde lite lunch och busa där sen följde mormor med oss hem och så lag vi upp pappret som ska sitta på bänkskivan i köket, kanon blev det är riktigt nöjd. Sen gick vi vidare upp på gränby kolla lite och handla hem lite saker.

När vi kom hem låg jag och Neo och myste på soffan och kolla på dobbidoo,han blev så trött men ville inte sova så nu sitter han vid sin lekhörna och röjer=P jaja nu får han vara vaken till halv 9 innan det blir nattinatti.

Snart kommer även hjärtat hemdå blir det lite mys sen får vi se vad kvällen bjuder på.

Bilder från vi var på fyrishov:

Lite bilder sen veckan

Datum:  2010-09-25   Klockslag:  08:45:40 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Veckan som varit

Datum:  2010-09-25   Klockslag:  00:32:04 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
Har varit en fartfull vecka..

Måndag:Träffa Camilla och Kevin och gick till leklust och köpte en fotsack åt Neo till hans nya vagn, sen hem till mig och prata och fika lite.
På eftermiddagen gick jag och svärmor ner till kvarnen och hämta ut vår nya data=) sen hem igen och Neos pappa hämta upp Neo hos henne och jag vänta där på hjärtat när han kom så åkte vi iväg och fixa lite. sen kom lilleman hem och blev massa mys och nattinatti

Tisdag: Lilla hjärtat gjorde morgon tidigt men vi gick och lag om oss sen,va ävene till närakuten och kolla hans öron men det var ingen fara alls. Sen åkte vi med morfar hem till dom och käka middag och Neo och mormor gick och sov i 2 timmar så jag han duscha och bara vara lite för mig själv.När dom vakna gick vi över till oss och fixa med bänkskivan fy fan vilket jobb med fixa det gjorde vi=)

Onsdag:Blev det fyrishov för hela slanten med Camilla,Kevin o Maria och Lucas. Första gången lilleman bada där han tyckte det var riktigt kul så det gör vi om snart. Hade iaf en kanon dag där med flickorna. Sen blev det lunch på mammas jobb,vidare hem och Neo träffa sin pappa och jag vila ett tag sen var det full fart igen när han kom hem..

Torsdag: Babysång på förmiddagen,Lilleman hade jätte kul man ser verkligen att han börjar förstå allt och vara med och nyfiken.Sen käka vi lunch med hjärtat på stan och gick även förbi mamma snabbt innan hjärtat kom och hämta oss och så åkte vi och köpte en mössa åt mig och sen vidare hem och vila lite.Lilleman och jag gick ut till lekparken och mötte upp hans gudfar mathias och busa massor va även handla och prata massa skit=)

Fredag:Idag kom bvc hit på hembesök det gick kanon han kunde allt han skulle kunna=) min duktiga kille<3 Sen tog vi bussen ner på stan käka lite lunch med hjärtat idag med och sen mötte vi upp Veronica och Elias och prata och busa lite inne på donken med ballonger,barnen hade jätte kul=)
Sen vidare hem och lämna Neo till sin pappa,upp och vila lite sen ville hjärtat att jag skulle följa med ut till garaget ett tag och visst snäll som man är gjorde man det.Idol blev det oxå sen och lite mys till film, nu sover hjärtat som ska åka på rally imorgon bitti och jag känner hur mina ögon svider så jag ska oxå hoppa ner bredvid honom och sova.. Neo kommer hem redan 10.30 imorgon sen blir det nog en heldag med mormor och morfar<3

Bilder kommer upp imorgon om vecka som varit.

Godnatt folket.


Börjar om..

Datum:  2010-09-22   Klockslag:  08:45:23 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
Precis som det står jag börjar ,med bloggandet,startar ny blogg och hoppas på att vara duktigare nu när vintern kommer och man är mer hemma.

Mycket har hänt under sommaren,

Neo har bara vuxit och vuxit han har lärt sig att krypa,atå själv och nu går han även med gåvagnen själv,klappa händerna,vinka,sen upp med armarna över huvudet när vi säger mål.

Kan säga:

Mamma
Pappa
Titta
Ää dä
Dää
Nee
Hej

tiden går så fort snart ärr han 1 år,mammas lilla pojke<3

Är ju även förlovad sen 15 Maj-10 med världens underbaraste,finns det nån bättre nej tror inte det. vi har gått igenom mycket nu i sommar med sjukhusbesök och massor men vi har klarat det galant och finns där för varandra. Jag älskar honom massor<3

Roger och Neo är mitt Allt!


Välkommen till min nya blogg!

Datum:  2010-09-21   Klockslag:  06:48:41 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)


Till bloggens startsida


RSS 2.0