Torsdag den 29 september

Datum:  2011-09-30   Klockslag:  08:02:12 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Lämna liten,hem och käka frulle och börja städa och dammsuga fy fan så mycket grus man får in nu när dom håller på utanföe här. Sen blev det lite bakning. Och en långpromenad innan jag hämta lilleman på dagis. Sen gick vi hem och käka mellis och åkte iväg med moffa. Kolla på list och även på soffa:) sen handla och hem. Älsklingen var hemma så blev blodpudding och sen massa tända ljus och grabbarna bada sen nanna kufden och vi glodde på tv.


Yeeey nu funkar blogg appen:)

Datum:  2011-09-29   Klockslag:  09:33:45 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Nu funkar äntligen blogg appen.

Måndags så blev det lämna liten på dagis och sen hem en stund och tog det lungt för att sen dra till läkaren. Blev mer tabletter*suck* sen vidare hem till pappa käka lunch och gick ner och hämta lilleman, gick sen vidare till årsta för att köpa mellis,vidare till chilli sen media markt där hitta jag äntligen nalle puh filmerna:) sen blev det toy r us och neo träffa peter lite snabbt. Sen fortsatte vi vår vandring ner till pappa rogers jobb:) blev en jävla promenad men skönt var det.

Tisdags så lämna liten sen åkte jag ner till svärmor och städa ur hela älsklingens gamla rum fy fan säger jag. Vilket slit men klart blev det och anyggt med:) svärmor jätte nöjd. Sen åkte jag vidare med mamma till kyrkogården och plantera där:) vidare och hämta neo och upp till mommo och moffa för mellis och bus. Sen åkte vi med pappa roger till rusta och köpte en ny micro och en dammsugare till svärmor. Då hennes micro hade pajat och dammsugren var från stenåldern. Åkte vidare till henne och överaska hon blev jätte glad:) kul när man kan göra nån så glad:) sen fot vi till ikea och käka och neo lekte. Blev hem senboch nanna kudden.

Onsdagen va en riktigt lugn dag. Neo på dagis och jag ringde några samtal och fixa det sen slö i soffan med mathias som kom förbi sen for vi och hämta neo och prata utanför dagis. Jag och neo åkte med moffa poch fixa några papper och sen kolla ny soffa till oss. Har hittat en nu:) vidare till sävja på familjegrej med peter gick väl relativt bra:) sen hem käka och softa. Älsklingen åkte på jobb så jag kolla idol och bad boys 2.

Idag blir det dammsugning och plock sen ska jag baka innan jag hämtar lilleman:)


21-25 September -11

Datum:  2011-09-26   Klockslag:  09:37:50 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
21:

Lämna neo på dagis sen plocka jag lite efter igår men orka inte så mycket så sov en timme istället. gick över till mamma och pappa och käka lunch och vidare ner och hämta lilleman=)
neo åkte iväg med peter hela kvällen och jag och älsklingen åkte och kolla på soffor och käka på ikea sen ner till firman och fixa med crossen och hem och hämta upp liten och gick upp och nanna kudden. duscha kokhet frös som fan vet inte varför sen bädda ner oss och sov=)

22:

Lämna liten på dagis gick upp til mamma och pappa och tog det lungt. vi gick ner och hämta lilleman sen och for till kerstin och tore och hälsa på och fika eivor va även där=) trevligt. sen åkte vi till gränby och handla lite snabbt sen skjusa mommo och moffa hem oss och vi käka sen mötte vi mommo ute som tog över neo så jag fick gå på föräldrarmöte.. vid 20 var jag hemma och liten och mommo låg i soffan och myste framför nalle puh..
sen kom även pappa roger hem.då blev det nattinatti för lilleman och vi glodde på tv lite sen nanna vi med..

23:

Fredag=) och liten ledig från dagis. i var uppe med pappa roger och käka frulle sen gjorde vi oss klara och for på några ärenden och sen hem och vila lite. hade tänkte åka till farmor vivvi men vi han inte det idag. så vi pyssla lite hemma och gick till gränby jag fick två par byxor av älsklingen<3 sen hem igen och liten åkte iväg till peter över natten.. så jag och älsklingen åkte upp och storhandla och vidare och käka pizza sen blev det inte så mycket mer. utan hem och glo på film och sova=)

24: älsklingen gick upp kl 5 och for i väg till mantorp,jag gick upp vid halv 10 och låg sen på soffan ett bra tag. gick över till mamma och pappa och hämta lite saker och sen vidare till gränby och mötte linda och sen kom även malin och arvid. vi käka och prata massor=) sen kom neo hem oxå=) så vi gick och köpte lite lördagsgodis och gikc hem. lilleman somna på engång sjukt trött var han så han fick sova en sen kvällslur. sen blev det ett mysigt varmt bad och for ner på stan och käöka på donken och sen gick vi och mötte pappa roger som kom med 21 bussen till scandic sen for vi hem och myste framför tv tills det blev nattnatti

25:
Neo blir 22 månader shit bara två månade kvar tills han fyller 2=) stora pojken<3
älsklingen åkte iväg och körde cross och michan kom hit med mirran. så jag pröva på livet som tvåbarnsmamma=) gick kanon. dom var så snälla, vi var ute och lekte sen gick vi hem och käka korv och ritade och lilleman sov en sväng och jag och mirran glodde film. sen gick vi ut igen och köpte en varsin glass och kolla på djuren på 4h sen gick vi till michan och emil och lämna mirran. moffa kom och hämta oss där,så vi åkte och köpte en tripptrappstol åt liten hem till mommo och moffa=) sen vidar hem och körde ner vitrinskåpet och stora tvn till vivvi så sköt att bli av med lite=)sen vidare och lämna crossen och hem och käka och lag lilleman.
älsklingen och jag kolla på gustafsson 3tr kanon bra=)
sen fick han jobb och for iväg satt vid datan då och vänta sen nanna vi kudden..

17-20 September-11

Datum:  2011-09-22   Klockslag:  07:59:24 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
17:
Åkte på offroad bilar i grusgropen,coolt och se och neo tyckte om det men var trött så han sov 2 timmar sen sprang vi omkring där och sen så for vi till skyttorp till danne,annso och lilla tommy och käka med dom och umgicks trevligt. sen vid halv 7 for vi hem och neo tvärdecka i bilen, undra om nån var trött. vi åkte hem och han sov för natten,blev lite tv kollande sen somna vi oxå rätt fort och tidigt.

18:
vi gick upp vi 8.liten hade då sovit i 13 timmar=) sen käka vi frulle och dona lite hemma.
Älsklingen for iväg och körde cross, vi gick sen till mommo och moffa och umgicks där hela dagen. trevligt trevligt. blev korv men bröd hemma sen och liten somna 7 igen=) vi sov strax där efter vi med..

19:
Lilleman sov länge idag med. sen blev det frulle och dagis=) hade utvecklingssamtal på dagis direkt när jag lämnat honom, det var bara positivt om lilleman*stolt mamma* sen gick jag upp till mamma och pappa och käka lite och sen for jag på nästa möte.. sen vidare hem och hämta upp lilleman. på dagis hade han inte sovit middag så vi gick upp till mommo och moffa och busa massa.sen fick han cykla hem och käka lite och for iväög och handla snabbt och sen vid kvart i 7 somna han=)
älsklingen och jag käka och myste i soffan..

20:
Lämna liten på dagis och va hos mamma och pappa ett tag sen gick jag hem snabbt. och käka sen igen hos mamma och pappa och sen for jag ner på stan en svöng. mamma hämta upp liten. vi möttes upp här hemma och sen börja vi möblera om med grejer. är skit nöjd. tack världens bästa mamma<3 höll på ett bra tag. sen gick mamma hem och jag och lilleman gick upp på gränby och käka och sen hem och han somna på engång typ, blev idol för mig och vänta på älsklingen..
sen nanna kudden.


Torsdag kväll va vi i garaget och snacka m...

Datum:  2011-09-17   Klockslag:  08:46:24 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

img_1157 (MMS)

Torsdag kväll va vi i garaget och snacka massa skit med danne och han son. Hjärtat åkte på jobb så danne och jag och tommy åkte en sbäng och hämta upp lillemab och köpte pizza ner till firman igen pch barnen lekte och vi käka:) sen åkte danne o tommy så vi kolla crossen och sen somna liten i bilen och vi meka cross när ola kom det blev en trevlig kväll i garaget mycket skratt:) beshövdes lite. Sen hem och nanna. Fredagen var vi hemma älsklingen var på kurs hela dagen. Vi stod och titta på grävmaskiner och tvätta och städa michan kom förbi och umgicks:) sen for vi upp på gränby och käka linch lelleman sov. Sen vidare hem och dammsög och vek tvätt. Sen kom danne och hämta oss och pappa så for vi till enköping och köpte en lång byrå:) älaklingen var tvyngen att jobba:( sen hem och fixa med den med pappa sen när älsklingen kom hem blev det en lugn kvälla hemma god mat och massa mys och bad:) liten somna vid 22 .  Trött idag har sovit sten hårt fast det känns inte som jag sovit alls:P men nu blire frulle och sen åka och titta pp offroad bilar:)


Hej och hå har inte skrivit på några dagar...

Datum:  2011-09-15   Klockslag:  13:14:02 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Hej och hå har inte skrivit på några dagar. I måndags så va jag på möte och arbets intervju:) sen hämta lilleman och tog det lungt. Tisdagen blev det lämning på dagis o h stor rensning hemma sen hämta lilleman och ner på stan en sväng och fixa ett ärende. Vidare hem och neo gick it med peter sen åkte vi lastbil en sväng:) lilleman bara älskart. Onsdagen blev lämning på dagis älsklingen var hemma och tog det lungt då han mådde dåligt sen for han iväg och jag prata med lina ett bra tag:) Dagen sluta inge bra. Vi tog bort vår älskade junior:( svårt beslut men hans bästa det vet vi. Allt kom som en chock och hände bara på en eftermiddag. Resten av kcällen var vi alla nedstämda. Älsklingen kunde sova som tur var. Jag kolla på kl sista gången vid 2. Tårarna bara rann och rann. Vi kommer aldrig glömma dig fina vovve.<3 Idag är neo på dagis och jag har plocka undan lite saker hemma efter junior och sen åkt med älsklingen till sollentuna nu sitter vi i bilen på g hem ska strax hämta neo och sen hem och dammsuga av allt. Lilleman ska med peter ikväll en sväng så vi blir i garaget och fixar med crossen. Får komma ut och göra nåt iaf.


Helgen 9-11 September-11

Datum:  2011-09-12   Klockslag:  09:36:44 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

9: Vi for ut en sväng på kvällen och titta lite och sen skjusa vi hem mamma och köpte lite godis.lag oss på soffan och kolla på en film och gick och nanna.

10: sov ut såå skönt det var och bara ligga och dra sig. sen kka vi frulle och gjorde oss klara för att åka på loppisen på vaksalatorg med mamma och pappa hitta två pussel till lilleman och sen for vi med dom hem och käka lunch.hjärtat åkte iväg och jobba en sväng och medans det så kom lilleman hem=) så vi gick upp till mommo och moffa igen och lekte och käka glass sen somna han där så medans han sov åkte jag med hjärtat till firman och fixa våran bil sen köpte vi äppelpaj och for hem till mommo och moffa igen. då hade lilleman precis vaknat så vi byggde med pusslet som han tyckte var skit kul=) och såå duktig han var och fixa alla. sen fika vi och prata. hjärtat jag och lilleman for ner på kulturnatten en sväng men var så mycket folk så vi åkte och käka istället och for hem. alla somna gott vid 23.00=)

11:

Vakna vid 9 allihopa. sköööönt=) sen blev det frulle och älsklingen åkte iväg och åkte cross och jag och lilleman myste i soffan till nalle puh och sen klädde vi på oss och for iväg på loppis vid ica maxi. köpte en overall och ett par vinterstövlar och två mjukiströjor till lilleman för 60 kr inte illa.
sen blev det maxi för att handla lite och där hitta jag ett regnställ med reflexer och allt hur bra som helst så köpte det. blir att lämna tillbaka det andra. tjänar 200 kr på det..sen for vi hem och lekte lite och käka lunch. älsklingen kom och hämta oss och så blev det att åka lite lastbil, neo överlycklig=)
for hem sen och så tvätta jag och vi käka middag. sen blev det idol och mys med neo medans älsklingen fick jobb igen..


8-9 September-11

Datum:  2011-09-09   Klockslag:  20:14:42 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
8:
igår så vakna vi vid strax efter 7, fått sovit hela natten såå skönt. sen blev det frulle och dagis=) jag åkte till ikea efter jag lämnat neo,börja spöregna. köpte lådorna jag skulle ha och sen 4 ramar och pennor sen gick jag till bussen och blev ännu blötare tur att 41: an kom kom direkt till gränby så slapp byta buss=) sen när jag kom hem så fixa jag i neos rum med hela bokhyllan  och filmerna och sen så dona jag med lite annat gick och hämta lilleman tidigare och så var vi ute ett tag i regnet och hoppa i ALLA vatten plar på vägen hem. väl hemma satte vi på oss mys dressarna och käka mellis sen gick vi och sov ett tag sen va vi iväg med moffa en sväng och köpte grejor hem..lilleman och jag gick sen upp på gränby och titta och köpte ett nytt regnställ till honom då hans läcker. sen vidare hem och käka korv med bröd och nanna kudden..
hjärtat kom hem och så blev det lite mys och sen gonatt

9:

idag vakna vi vid halv 8,hjärtat kom hem och käka frulle med oss sen myste vi ner oss i soffan och kolla på nalle puh och tigger=) klädde på oss och gikc till gränby och köpte lasange till lunch och vidare hemåt och käka det sen somna neo och jag satt vid datan och även plocka undan lite skaer. moffa kom sen förbi och hjälpte mig med sänghyllorna och kablarna till diskmaskinen jag satt upp tavlan igen över sängen oxå=) såå glad och såå snyggt. sen åkte lilleman till peter.
hjärtat hämta mig och vi åkte och handla och hämta ut korten sen hem och käka och nu ska vi nog ut en sväng..


Yeees lejonet äntligen ifyllt:)  Idag vakn...

Datum:  2011-09-07   Klockslag:  23:09:54 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

img_5137 (MMS)

Yeees lejonet äntligen ifyllt:)  Idag vakna vi vid7 gick upp käka frulle med hjärtat som kom hem då och sen titta tv, och gik till dagis. Jag gick till mamma och pappa och så for vi vidare hem till oss och sen höll pappa på med diskmaskinen så nu funkar den:) såå glad. Mamma och jag dona lite och vek tvätt och bädda rent:) sen fick vi upp en hylla över sängen istället för tavlan kommer bli skit bra när det är klart sen åkte vi och hämta lilleman och köpte lunch och for hit igen och käka när mommo och moffa gått hem så somna både jag oh lilleman i sängen:) skönt. Sen åkte vi med mommo och handla lite och vidare med hjärtat och danne och käka sen for vi hem och nanna kudden:)


Igår så vart det dagis igen, jag va hemma ...

Datum:  2011-09-07   Klockslag:  15:39:28 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

img_0484 (MMS)

Igår så vart det dagis igen, jag va hemma och tvätta och städa uppe på kylskåpena och duuscha och gjorde mig klar. Sen gick jag och hämta neo vidare till brantan och köpte fika:) sen hem till moffa och fika och busa. Lilleman blev kvar där då jag skulke gå och tatuers mig. Fyllde i lejonet,kanon nöjd.. Sen hem pch hämta honom och vidare ner på stan pch mötte upp hjärtat, käka med honom påvägen hem somna neo för natten.. Så mös ner mig i soffan och vänta på hjärtat<3


Till bloggens startsida


RSS 2.0