15-23 Oktober-10

Datum:  2010-10-23   Klockslag:  09:50:40 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
Fredag: hämta Albin i skolan och sen blev det en sväng på stan och sen vidare hemåt och tog det lungt, handla lite och myste hemma framför tvn. sen blev det natti natti.

Lördag: idag vakna vi skapligt,åt frukost och myste vid barntv. Albin och hjärtat åkte iväg och åktelastbil en sväng och jag och lilleman fik besök av michan och sen gick vi upp på gränby sen åkte jag och lillemanner på stan och köpte en jacka åt honom sen vidare hem då hade dom andra grabbarna kommit hem så då käka vi lunch och tog det lungt. Sen rev jag tapeterna på ena köksväggen och fick hjälp av Albin oxå=) sen blev det att donken mat och mys med film.

Söndag: Vakna skapligt sen baka vi chokladbollar och käka frukost och tog det lungt fika lite sen gjorde vi oss i ordning och åkte till svandammen och mata ankorna och sen vidare till nickis och lekte järnet=) det uppskattades av båda barnen=) sen vidare och lämna av albin hemma och vi åkte vidare till mamma och pappa och käka middag och sen fick neo vara kvar där och jag och hjärtat åkte och handla sen kom mormor och morfar hem med lilleman som var så trött men vi höll han uppe ett tag till=) sen blev det natti natti för oss alla

Måndag: Neo sov dåligt så blev inte mycket sömn för oss men pigg och glad var han iaf på morgonen och sen somna vi om, ggick upp på gränby med milla en sväng och sen hem och sov igen vid halv 5 möttevi upp milla och kev igen och åkte ner på minna kvällscafe och käka och umgicks med andra mammor och sen vidare hem och nannakudden typ.

Tisdag: åkte ivög till bvc fick skjus av morfar tacktack=) sen fixa dom lillemans tå och fick fick order om att linda in den. j*vla nageltrån ursch.. tycker synd om honom..  sen gick vi ner till brantan och mötte upp Neos pappa och prata och fika lite så han fick träffa lilleman lite sen gick vi hem och då somna han och jag låg och slumra på soffan sen vakna han till och då  lag jag han på mitt bröst och där somna han om i 2 timmar till=) mysigt.. Vi åkte till rusta och ikea på kvällen och på ikea blev det en ny vardagsrums matta..

Onsdag:Blev lungt och sen handla jag lite och mot kvällningen lekte lilleman och hjärtat massor och jag baka lite=) sen blev det nattning av lilleman och sen mysigt bad med hjärtat och sen kvällsfika och nanna kudden redan halv 10

Torsdag: aldrig mer somna så tidigt det var den längsta natten på läänge, neo vakna vid tolv då var jag och hjärtat pigga men efter en timme så somna vi alla om och sen sov han till 1 då trodde vi det var morgon lilleman fick lite välling och somna om sen vakna han 4 igen och då var jag och hjärtat på väg och gå upp men vid 5 somna vi om igen och  sen sov vi till 7. det blev fel i huvudet av att gå och lägga sig så tidigt. Sen gjorde vi oss iaf i ordning och åkte på babysång riktigt trevligt sen blev det även öppna förskolan och där var det oxå trevligt, sen gick jag hem till mamma och pappa och tillbringa kvällen där så hjärtat ändå var i garaget sen gick vi hem käka lite och lag neo för natten..

Fredag: natten var inge kul inatt heller Neo var vaken till och från hela tiden och hjärtat åkte iväg på akut jobb.. men mellan 5 och halv 9 sov vi riktigt bra iaf=)  sen tog vi det lungt neo somna om och jag låg i sängen och tog det lungt.. sen gick vi över till mormor och morfar och käka lunch och busade med dom, Lillemans pappa kom och hämta honom vid halv 4 då åkte jag och pappa till elgiganten och mätte upp hjärtat och så köpte vi en ny spis hem till oss=) kanon nöjd.
Sen åkte hjärtat och micke till garaget och jag dona på hemma möblera om i vardagsrummet och  fstäda i neos rum så nu har jag flyttat in sängen i hans rums så ska se om han sover bättre då..
Sen blev det åka lastbil lite och käka sen hem och kolla på slutet på idol bada och sen sova..

Lördag: vakna halv nio fan varför kan man inte sova längre för.. men men ligger själv här i soffan och tar det lungt fundderar på lite frukost och sen bara ligga på soffan igen.. få se vad mamma och pappa ska göra, hjärtat är ju på folkrace och kommer hem i eftermiddag och neo är hos sin pappa.. saknar honom som fan det är så tomt här hemma..Ikväll blir det bara myskväll för oss..

Just det nu har vi köpt ny spis oxå ju, och måndag,tisdag blir det nytt golv i hallen och köket och sen ska vi även riva väggen mellan köket och vardagsrummet och tapetsera emn fondvägg där och bygga ett barbord kommer bli kanon bra=)


 bilder kommer i ett eget inlägg

13-15 Oktober-10

Datum:  2010-10-15   Klockslag:  12:47:09 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Onsdag: Somna om på morgonen och senblev det lunch och klä på sig och gå ut och leka i lövhögar och ha skoj,Neo träffa sin pappa en sväng oxå och sen möte vi upp hjärtat och bjöd hem oss till mormor och morfar på middag=) Käka morfars pannkakor*mums* Neo älskar dom. Sen gick vi hemåt och lag lilleman redan kl 8.aldrig mer för han gjorde morgon kl 4 det var ingen höjdare.

Torsdag: va ju som sagt vakna kl 4 gick upp och myste på soffan och kolla på makkapakka och sen somna vi om 1 timme iaf och sen var det abra äta frukost och klä på sig för att sen åka på babysången det var riktigt kul och sen gick jag,milla o helena o hjärtat och äka lunch och sen åkte vi på öppna förskolan och hjärtat åkte å jobba, kom hem vid 4 och då var jag helt slut så morfar kom som räddare och lekte med lilleman och jag fick sova nästan 2 timmar det tackar jag för. sen blev det en promenad till gränby och sen vidare hem käka lite middag och vid halv nio natta jag neo, hjärtat var och jobba hela kvällen till 00.00 så jag kolla på en film på tvn och neo sov dåligt så han fick ligga på min bröstkorg och sova=) mysigt värre det är inte ofta det händer.

Fredag: idag steg vi upp runt halv 7 pigg var jag iaf, neo var dock inte det så han somna om efter en timme sen har vi lekt och varit uppe på gränby en sväng och köpt underställ till honom och vidare hem och tvätta och käkat lunch iaf jag=) Lilleman var så trött så han tvärslockna och sover än, kl 14 ska vi till doktor och kolla om det går att få nån medicin till honom då han har så mycket slem i luftvägarna stackarn.sen åker vi och hämtar den lite större killen=) som ska vara hos oss i helgen gud va jag saknar han så det blir väl att äta middag när vi kommer hem och sen ut och leka lite tänkte jag=) Sen blir det myskväl<3


3-13 Oktober-10

Datum:  2010-10-13   Klockslag:  09:17:34 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
Söndagen:
Lilleman kom hem och det blev massa kramar och pussar sen gjorde vi oss i ordning och åkte till ikea och käka middag och kolla på nya sängar, sen vidare förbi mormorsjobb så hon fick träffa neo snabbt och sen åkte vi även förbi morfar och sa hej=) Vidare hem och gjorde oss klara för att nanna sängen.

Måndag:
Blev en mysig frukost med hela familjen med tända ljus och allt, sen åkte hjärtat iväg och jobba och vi gjorde oss klara och åkte till mixmix och toy r us med mormor och kolla lite sen vidae hem till morfar och käka lunch, sen tog vi oss upp på gränby och kolla nya bågar till morfar och sen vidare och köpte en bilbarnstol till lilleman som ska sitta i mormor och morfars bil=) sen handla vi lite och åkte hem och tog det lungtt innan kvällen.

Tisdag:
 Va med camilla och kevin en sväng och sen vidare tillsjukan med hjärtat och sen åkte vi och hämta nya golvet till köket och hallen och även ikea och köpte en madrass till sängen så nu slipper vi skarven=) sen hem och käka middag sen åkte hjärtat till garaget och jag och neo mös hela kvällen. sen natta jag honom. blev tända ljus och kvällsmackor med varmchoklad på kvällskvisten och sen nattinatti.

Onsdag:
Morgon och vi gjorde oss klara för att få besök av Emmelie trevligt var det och länge sen med. menmen så är det ibland vi prata massor gick upp på gränby ett tag och fixa lite . sen kom hjärtat och hämta mig och lilleman,skjusa mig till sävja för att gå på samtal och han och neo vänta i bilen då lilleman ändå sov. sen blev det hem och laga middag och neos gudfar kom över till oss och prata lite skit och lekte med neo sen blev det att stoppa lilleman i sängen.

Torsdag:
Upp och göra oss iordning för babysång åkte ner och mötte upp dom andra och sen vidare dit var riktigt trevligt=) sen gick camilla och jag och käka lunch och sen vidare till salabackekyrkan på öppna förskolan där det var riktigt kul så det gör vi oss igen, så nu är våra torsdagar fullbokade=) mormor och morfar kom över på kvällen och busa lite med lilleman.

Fredag:Blev massalek ute på gården med grannarna och sen åkte lilleman iväg med sin pappa en sväng och jag och hjärtat sov 2 timmar och sen blev det kebabrulle till middag och lilleman kom hem och fick sin kvällsgröt och nanna kudden. sen blev det filmmys för mig och hjärtat=)

Lördag:
Blev massa morgon mys och sen gjorde vi oss i ordning och åkte på barnloppis och sen vidare hem och gjorde kinagryta och tog det lungt ett tag sen tog vi oss över till mormor och morfar och prata och busa, lilleman fick sin kvällsgröt där och sen somna han gott i vagnen när vi gick hemåt=)

Söndag:
Var iväg och köpte i drömmarnas trädgård till lilleman han bara älskar den=) Sen blev det inte så mycket gjort den dagen, plugga lite körkort och så.
Sen på kväll så skulle hjärtat åka och hämta M så då bad han om muffins när han kom hem så snäll som man är  så ställde mansig och baka vaniljmuffins ochchokladmuffins och även chokladbollar=) hihi så fikastund blev dte på kvällen.

Måndag:
Idag blev det lungt på förmiddagen sen på eftermiddagen så åkte vi ner på marknaden med mormor och morfar, det blev strumpor bpde till mig och lilleman och sen en tjocktröja till Neo och lite småjox.
sen hem till mormor och morfar och då kom hjärtat och då blev det pizza och mys.

Tisdag:
Idag hade jag hemma även den stora killen dåligt. så nu ligger det två sjuklingar här hemma, blir iaf lite frukost och sen vidare ut en liten sväng,blir nog marknaden då hjärtat oxå ville ha lite strumpor och sen käka vi lunch och vidare hem och städa och dona sen blev det ut  en sväng på kvällen, lilleman lekte i lövhögar och hade skit kul=) sen blev det mat och mysigt bad med hela familjen och sen nannakudden..

bilder på veckan kommer i nästa inlägg

Lördag

Datum:  2010-10-02   Klockslag:  22:59:20 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
Har missat några dagar men skriver lite om dom nu.

Ser oxå att jag hade förrvirrat dagar på förra inlägget ska stå tisdag,onsdag och inte måndag tisdag.

jaja

Onsdagen: Vi somna sen om från halv 9 till tjugo i 12 såå skönt sen åkte vi med morfar till maxi och köpte en till overall till Lilleman en blå=) sen vidare hem och ner på brantan fixa med hjärtat vidare till lekarken och lilleman träffa sin pappa lite snabbt..

Torsdagen: Vakna och gjorde oss klara för att åka på babysång,riktigt trevligt var det sen tog vi en lunch på stan några mammor och prata massor sen vidare i några affärer.
Jag och camilla tog sen bussen upp till mig där kom hjärtat hem oxå såmilla gick upp til sin mamma och pappa och vi åkte iväg och kolla efter byxor åt mig men hitta inga direkt..
Sen vidare hem och käka middag och hjärtat gjorde sig i ordning för att gå ut med mathias, han kom hem halv 5 hihi men trevligt hade dom haft=)

Fredag: Neo bomba hjärtat kl 7 hahaha rätt åt han han mådde inte så bra=P sen gick dom och bada en sväng sen gjorde jag och lilleman oss klara för att åka till farbror doktorn, det gick jätte bra ingen allergi men känslig hud och blir lätt irriterad. tack och lov, skönt att det inte var nån allergi.
Sen åkte Neo med sin pappa hem och jag åkte hem. prata lite med hjärtat och micke,sen ut och träffa min gurka(michan) sen kom hjärtat ut och då åkte vid med claes och åt mat*mums* sen vidare hem och böt kläder sen blev det garaget hela kvällen, jag fixa iordning våran bilmedans killarna med deras leksaker=P sen hem och nanna kudden..

Idag vakna man 8 som vanligt....
Tog det lungt ett tag,hjärtat åkte på folkrace och jag städa lite och sen kom mamma och pappa och hämta mig och så åkte vi till ikea där blev det en dörrmatta,sen vidare och kolla på bauhaus men hitta inget där och sen vidare till rusta där blev det tapeter till fondväggen i käket som ska bli=)ass coola tapeter kommer bilder sen, blir ju även ekgolv i hallen och köket snart. sen hem till mamma och pappa och käka lunch.
Mamma och jag gick sen över till mig och fixa det sista i köket så nu är det klart och jag är supernöjd tack mamma för all hjälp. Sen komm hjärtat hem och även pappa kom över massa prat oh sen gick dom,vi åkte och handla och sen kom claes,tessan och2 till över och prata lite skit.
Nu har vi ätit lite sen middag,så nu väntar bad och massa mys.

Saknar min lilla älskling så grymt mycket,det var länge sen han var ifrån mig såhär länge.men imorgon kommer han hem, då jävlar ska det bli mys och bus till 100..

Lite bilder:

Till bloggens startsida


RSS 2.0