21-24 April-11

Datum:  2011-04-24   Klockslag:  22:05:40 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
Torsdag: Idag gick vi upp som vanligt och lämna neo på dagis occh sen mötte jag upp mamma idag med och gick hem och städa klart det sista såå fiiint det blev=) sen gick vi upp på gränby en sväng och vidare hem då kom hjärtat så vi åkte och käka lunch tillsammans och sen vidare och hämta lilleman på dagis han blior sååå glad när Roger är med.. Sen åkte lillisen iväg med Peter och hjärtat opch jag sov mellan 15-19.00 sen upp en sväng och åkte och handla och käka och titta lite på tv sen vid 23.30 blev det läggdags igen va helt slut..

Fredag: vakna halv 8 kunde inte sova mer men men var utvilad sen tog jag det lungt vid tvn sen kom hjärtat upp och vi gick ut och gick med vovven och sen hem och tog det lungt sen åkte till djuraffären och köpte ett annat koppel till junior och lite hundgodis och sen vidare till gränby och då kom lilleman hem oxå=) sen blev det lite handling och sen vidare ner tilldonken och mötte upp michan som följde med hem och prata massa skit och sen gick vi till gränby en sväng och vidare hem och käka lite och prata mera=) sen skjusa vi hem henne och vidare hem igen neo somna inte förns 23,30 och då somna vi gott oxå..

Lördag: lilleman gjorde morgon kl 7 .. trötta var vi alla men men bara gå upp åt frukost och lilleman somna om och sov nästan 3 timmar till men då kunde ju inte en annan sova=( st'da lite och gjorde oss klara så när lilleman vakna så klädde vi på honom med och for till gränby och sen hem till mormor och morfar för att fira påsk.. 
Lilleman fick strumpor,russin,morotsticks,solglasögon och elmotorcykel och kommer även få en leksaksbil men den kommer senare... sen blev det mat och massa prat och mys, vi åkte sen till kyrkogården och därifrån så åkte lillisen med mormor och morfar för att sova kvar där och jag och hjärtat åkte och hämta lastbilen och vidare hem och vila lite sen tog jag bussen ner på stan och träffa michan vi gick på stan och strosa och satt på max och prata massor=) såå kul att bara umgås hon och jag=) sen träffa vi på massa folk och det kom hem vid 2 och då gick hjärtat upp för att åka och jobba,och jag tvärsomna..

Söndag: Idag vakna jag 6.30 tänkte nee ska fan inte upp redan så somna om till 10.30 sen gick jag ut med junior och käka frukost och sen blev det över till mamma och pappa och möttes av en underbar glad liten kille=) va kvar där ett tag och busa sen gick vi ut och  lekte och sen kom hjärtat hem vid 16.00 helt slut såå vi följde med upp ett tag sen gick vi till gränby och sen vidare till källparken och träffa neos gudfar och jocke för att Roger skulle få vila. kom hem och käka middag och hjärtat fick åka på jour jobb och lilleman och jag lekte lite och sen blev det natti han somna som en stock.. ochj nu kom hjärtat hem så nu blire nattinatii här med..

20 April-11

Datum:  2011-04-20   Klockslag:  20:19:26 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
Måndag: blev att gå över till mamma och pappa och umgås lite och ääven käka lunch sen gjorde vi oss klara för att åka och hämta lillisen och sen vidare till ikea=) shoppa lite och sen vidare hem till mamma och pappa för att fika och strax efter gick vi hem och käka lite middag och tog en kvällspromenad till gränby köpte glass och smaska på ute=) sen hem och nanna kudden..

Tisdag: Gjorde oss klara och gick till dagis sen vidare hem och tvätta fönster och städa lite,sen cykla jag och hämta lilleman och tog en glass med hjärtat i årsta sen cykla vi hem och börja tvätta och va ute och lekte på gården sen vidare till tvättis igen och upp då kom peter förbi och gick ut med lilleman och jag tvätta klart sista fönstret och tvätta klart.. sen gick vi upp på gränby och handla lite och vidare hem och då bada han och jag städa badrummet.. sen somna han som en stock och hjärtat kom hem strax efter det och då blev det middag och sen mys i soffan occh lite bullar och glass=)

Onsdag: gjorde oss i ordning som vanligt och gick till dagis påvägen hem mötte jag upp mamma och så gick vi hit och börja storstäda,mamma ströck gardiner och städa ett skåp och damsög och jag städa köket från golv till tak blev jätte snyggt är jätt glad och nöjd och tack världens bästa mamma för hjälpen=) Sen vidare hem till dom på lite lunch och så åkte vi opch hämta lilleman han blev jätte glad sprang flera varv inne på avdelningen=P sen åkte vi till mixmix oxh där blev det bara städsaker.. sen vidare till barnenshus och köpte en sittdyna till vagnen=) en röd ass snygg..sen vidare hem och så myste vi lite för att sen gå ut och leka en sväng och hjärtat kom och hämta oss och vi åkte och käka på donken sen vidare hem och natta lilleman och nu sitter vi här framför tvn och bara tar det lungt, väntar på att mamma och pappa ska komma förbi och lämna välling och blöjor som jag glömde köpa*suck* men ett stort tack till dom.. sen blir det hundtricken och glass och bulle=)

18 April-11

Datum:  2011-04-18   Klockslag:  09:39:07 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
Onsdag: va på föräldrar fika på dagis sen mötte vi upp malin och arvid och myste ute och vidare till bvc men dom kom inte fram till nåt.. Men men sen gick vi alla hem till oss och neo träffa peter en sväng och jag och malin och arvid gick upp till mig och prata, sen åkte dom hem och jag och lilleman gick upp på gränby en sväng och sen hem och nanna kudden..

Torsdag: gick och lämna lilleman på dagis och sen vidare till milla och åkte med dom till minna,trevligt sen blev det lunch på stan och vidare och hämta lillisen och sen gick vi med milla o kev till brantan träffa på Roger och köpte lite fika och gick hem med vagnen. jag och lilleman åkte sen ner till bonusfarmor och fika och lekte med henne. Neo älskade det=) sen kom hjärtat och hämta oss där och så blev det hem och käka och hjärtat åkte och jobba sen igen och vi gick ut med gudfar och träffa även mommo och moffa och sparka lite boll=)

fredag: lilleman vakna tidig så vi somna om sen.sen blev det städning och packa för att åka och bada med michan och mirran, barnen somna gått efteråt=) karlarna kom och hämta oss där och så åkte vi upp på gränby och gick en sväng och käka middag där mums. sen vidare till donken och ungarna fick leka och käka glass sen blev det hem och sova..va helt slut så både jag och hjärtat somna i soffan..

Lördag: vakna skapligt och gick upp och käka frukost. sen somna vi om igen ett tag. sen blev det kalas hos bonusfarmor och sen vidare hem och vila ett tag och blev mys på ballkongen i det fina vädret. gick upp på gränby sen och köpte lite frukost och sen blev det ut och åka en sväng på kvällen. inge bra att lilleman somna på eftermiddagen han somna inte förns 23.15

söndag: lilleman har vaknat till och från halva natten, så lite trött är man,blev att somna om ett tag på morgonen,sen när vi vakna gjorde hjärtat frukost och sen gjorde vi oss klara och gick ut och gick,sen vidare ut i lekparken och lekte och käka mellis,åkte förbi djuraffären en sväng oxå.. sen hem och strax efter det så kom peter och hämta neo och jag gick och sov en sväng. skönt men va helt borta i huvudet när jag vakna=P sen kom lilleman hem och då blev det middag och sen ut med vovven en sväng och vidare hem och bada och nanna kudden då somna han på engång klockan 19.00 men han hade ju inte sovit nåt på dagen..

Måndag: idag vakna vi strax efter 6 d¨hade lilleman sovit hela natten=) såå skönt, sen så gjorde vi oss kalra och käka frukost  och gick till dagis, nu sitter jag hemma och har tagigt det lite lungt finns inget att göra hemma så tänkte gå över till mamma och pappa och umgås lite,mamma har ju semester.. käka lite lunch där och sen gå och hämta lilleman sen blir det utelek hela eftermiddagen=)

13 April-11

Datum:  2011-04-13   Klockslag:  12:59:12 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
Mån: blev det upp och göra oss klara och cykla till dagis och väl hemma igen ringde dom och sa att neo var dålig i magen så cykla tillbaka och hämta honom sen åkte vi hem och myste istället,lilleman somna och jag gjorde mig klar för att åka på möte,så snälla moffa kom över en sväng då.
Mötet gick kanon, väl hemma blev det lunch sen tog sig jag och lilleman ut i fina vädret gick ner till schell och prata med anna och sen vidare ner till stan och köpte en tröja och keps och solbrillor åt Neo sen köpte vi glass och träffa Roger<3 gick vidare till mommos jobb och hälsa på sen vidare till leklust vid kungsgatan och lilleman tvärslockna i vagnen, hjärtat kom och hämta oss där så for vi hem och käka middag och sen ut igen med både unge och hund=) va på skomakarberget i typ 2 timmar och busa, junior fick även träffa sin flicka=) och vi stod och prata med anna och charlie,trevligt=) Sen somna neo och vi gick hem och tog det lungt och nanna kudden..

Tis: Gick upp och gjorde oss klara och cykla med lilleman till dagis sen hem och käka lite och vidare till stenhagen och kolla på det där på fyrispark va inget och se så åkte hem och tog det lungt för att sen åka och hämta Neo på dagis sen cykla vi ner och fika på brantan,bara han och jag<3 hjärtat kom sen oxå=) blev en sväng i bilen så lilleman fick sova eftersom han inte gjort det på dagis=P Sen blev det middag och vidare ut och vidare till anna och charlie då deras son skulle låna lite kläder till sin lille söte son=) va där ett bra tag och neo älskade att leka med 3 vovvisar=) vidare hem och lilleman slockan på en gång och vi kolla på tv och sen slockan jag direkt..

Ons: Idag gick jag till dagis med lilleman och vidare hem för att fixa med alla kort så u sitter dom i album så nu ska jag beställa lite mer=)sen städa jag upp hela lägenheten och speciellt i köket då neo hade rivit ut två hela skåp=P busungen.. Sen diska och damsög,sen blev det dusch och lunch allt på typ 1 och en halv timme bra jobbat=) Nu sitter jag och tar det lungt hoppas att nästa maskin tvätt ska bli klar innan jag måste gå till dagis, där är det även föräldrar fika idag ska bli mysigt. sen blire bvc och kolla lillemans mage och utslag..

Helgen=)

Datum:  2011-04-11   Klockslag:  07:17:43 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
Fredag: Tvättade kl 10 gick fin fint,lilleman är så duktig och hjälper till=)
Sen kom moffa och hämta oss och då blev det biltema ,sen rusta och även babyland så lilleman fick en ny hjälm med sig hem=) skit cool.. Sen åkte vi hem till moffa och käka lunch och sen vidare hem lilleman somna i vagnen och jag plocka lite när vi kom hem och sen gjorde jag han klar för att åka till Peter,just det jag raka av lilleman håret idag=)
Sen kom peter och hämta han och jag och hjärtat åkte och handla lite och vidare hem,blev till att slumra lite på soffan såå sjuk trött. Sen blev det tv och middag..

Lördag: Inte kan man sova för man är barnledig, vi vakna tidigt ändå och fast låg kvar och drog oss ett bra tag sen blev det en varmdusch  och en promenad till gränby för att köpa frukost vi lyxa till det lite=) sen hem och käka och tog det lungt ett tag,vidare till firman och tvätta pappas bil och städa ur den,blev kanon och han blev riktigt nöjd. Sen åkte vi förbi zooaffärn så lilleman fick lite växter och en mal och en snäcka till akvariumet=) han blev glad och se när han kom hem=) När lilleman kommit hem blev det pusskalas han va superglad och mysig. blev bara en lugn hemma kväll,micke kom över en sväng och umgicks. sen blev det natti natti för lilleman och även för oss ganska snart så efter..

Söndag: gick vi upp skapligt och åt frukost sen åkte hjärtat och jobba och vi mötte upp mommo och gick med hem till dom och neo åt frukost igen=) sen blev det massa bus och lilleman och mommo gickk ut medans jag och moffa pkte och köpte slang till min cykel och sen vidare till garaget och böt den och hitta lite mer fel jävla skit menmen... Sen vidare upp och käka lunch.lilleman och jag åkte med moffa och handla så det blev glass,strössel och kolasås när vi kom hem till dom igen*MUMS*
Sen gick vi ut för att köra hem både vagnen och cykeln och var sen kvar ute och lekte i det sköna vädret=) Åkte till ica maxi när hjärtat slutat och lilleman toksomna på vägen hem och sen sov han för natten.. Vi käka lite korv och myste i ett varmt bad=) och sen blev det nattinatti..


onsdag- fredag

Datum:  2011-04-08   Klockslag:  08:12:37 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Onsdag: Neo älskade att cykla=) först ville han inte ha hjälmen på sig men sen gick det jätte bra=) vi cykla hem och lilleman hade inte sovit på dagis så han somna i barstolen vid mellanmålet=P så flytta han tilll sin säng sen kom milla förbi och kolla kläder och sen blev det att väcka lilleman och göra middag,blev en sväng på gränby med milla,kev och  gudfar=) efter det va vi ute och lekte lite och gick med milla till årsta centrum där kom även moffa förbi och hade köpt en sportdress till lilleman grön och gul och även enn likadan mössa, LJUSDAL=) Sen gick vi hemåt och var helt sopslut när vi kom hem har inte varit så trött på länge,lilleman somna på en gång i sin säng och jag och hjärtat låg på soffan. Sen stupa jag i säng.

Torsdag: Va helt slut när vi skulle upp på morgonen men i med frukost och sen cykla och lämna lilleman,träffa mommo påvägen sen hem igen va sopslut fortfarande men åkte ner på babysången med milla och kev=) sen blev det en vända på stan och lunch vidare och hämta lilleman och en promenad ner på brantan och vidare till mommos jobb och fika sen hem va meningen att vi skulle åka till några affärer men hjärtat jobba över och jag var sopslut ville bara ramla ihop och sova=) men busa massor med neo och knäppte kort,sen blev det middag och bad och lileman somna helt utslagen på soffan framför barnprogramet,sötnosen<3 Då blev det en dusch och piggna till lite sen slapp i soffan tills hjärtat kom hem med lite mat sen blev det natti natti..

Fredag : idag gjorde vi morgon kl 6 va iaf pigg idag,lite slut fortfarande men inte lika mycket, vet inte vad jag hade för dagar med trötthet men nu är det bra igen.. vi har bara myst i soffan och nu ligger neo i vagnen och myser ,vet inte om han har somnat om.. men men,ska tvätta kl 10 sen blir det ut en sväng med moffa.. ska fixa min cykel bättre=)  lilleman åker till peter idag så det blir bara lugnt för oss här hemma kanske åker ut en sväng sen ska jag iaf ha sovmorgon imorgon=)


4-6 April-11

Datum:  2011-04-06   Klockslag:  12:15:18 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Måndag: Bestod av att gå upp och göra oss klara för att gå till dagis och sen gick jag hem och tog det lungt sen blev det till att åka till malin och nisse och missa med lilla arvid=) såå söt han är.. förstår inte att dom varit så små.. 
Sen vidare till dagis och hämta lilleman och vidare hem,peter kom och träffa honom sen och jag gick och handla lite och sen fick vi middagsgäster som bestod av mommo och moffa,och lilleman visa stolt upp akvariumet som han fått av Bästa bonuspappan=) Sen käka vi pizza och sen åkte karlarna iväg och köpte fiskar=) och sen blev det massa bus och lek innan det var sovdags.

Tisdag: Blev dagis som vanligt, skönt med en morgon promenad fram och tillbaka sådär=) sen drog jag upp ärmarna och stor städa, våtdamma allt och damsög och plocka och fint vart det,sen gick jag och hämta lilleman och sen blev det en dejt med michan och mirran med fika och massa prat. sen vidare hem strax efter kom gudfar hit och lekte och prata ,såå trevligt=) hjärtat kom hem sen ocå och strax därefter kom micke oxå, neo hade då somnat. fullt hus var det och trevligt att sitta och prata och skratta massor. sen när dom åk blev det lite mat och slö på soffan och sen natti natti..

Onsdag:; Vakna och var super trött, gjorde oss klara och gick med neo till dagis iaf och sen vidarehem och vila ett tag nu har jag iaf diskat, mer orkar jag inte göra idag..
Hämta även cykeln i mamma och pappas garage så ska gå och pumpa den sen tänkte jag faktiskt cykla och hämta lilleman . undra vad han säger vi har ju inte cyklat sen i september tror jag det var=) ska bli kul och se hans min han älska det då iaf=)


30-31 mars oc 1-3april=)

Datum:  2011-04-03   Klockslag:  21:54:10 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Onsdag: Det blev en sväng på stan och lunch med hjärtat och sen blev det lite shopping till mig=) wiihoo.. Sen möte vi upp wille och malin=) och sen vidare hem och tvätta och sen kom moffa över och lekte med neo och jag och hjärtat åkte och storhandla.. sen vidare hem och blev nattinatti

Torsdag: Neo blev hemma från dagis med även fast han är frisk,kändes onödigt med bara en dag och sen är det helg så vi åkte ner på babysången istället och sen en sväng på stan sen gick camilla och jag hem från stan sköönt var det, blev bara uppe och vände sen ut med jonnis och vincent så neo fick leka lite och sen vidare hem,blev en tur till öb med moffa och sen viidare hem och nanna kudden..

Fredag: vakna och gjorde oss ordning och gick till mommo och moffa och sen åkte vi till thuns där blev det lite inhanlingar=) Sen vidare hem till dom och käka lunch och jag duscha sen gjorde vi oss kalra för att gå hem då var kl vid 17.00 och neo tvärsomna i vagnen jaja=) hem var även hjärtat sp vi städa lite och vila lite lilleman väckte jag kl 19.00 och käka middag sen så blev det lite mys och bus blev även ut och åka lite och så landa vi hos K och L trevligt=) kl 23.00 så ko vi hem och lag lilleman och oss själva..

Lördag: Lilleman vakna en gång sen sov han till 9=) pigga var vi iaf.. sen blev det pannkaksmys till frukost och vidare att göra oss klara för att sen åka till heby på kalas och fira Leah=)  var riktigt trevligt.. sen åkte vi hem och bara tog det lungt grilla lite på kvällningen och va iväg och handla lite och vidare hem lilleman somna väl vid 22.00 och vi strax efter..

Söndag: blev en mysig familjedag,vakna vid 8 och sen blev det frukost och en sväng på gränby och vidare till firman och dona med bilen och sen till lite små affärer och så och vidare hem för att pyssla tillsammans allihopa=) och va iväg igen och köpte ett regnskydd till lillemans vagn.. sen har vi bara ätit och badat och myst,lilleman somna vid 19.00.. sen har jag tagit en varmdusch och druckigt choklad och kollar på filmen på 4an.. sen blire nattinatti.. Dagis dags imorogn..


Till bloggens startsida


RSS 2.0