Fredag-söndag

Datum:  2012-12-31   Klockslag:  15:45:09 Postat i:   Kommentera här (0)

Fredag- blen dag av trötthet. Vakna sen och låg och glodde på tv. Gjorde ordning frulle och sen plocka lite gjorde osd klara och åkte ner på stan då älsklingen hade sovmorgon. Va till biblan och sen på några affärer. Lina kom oxå ner och gjorde oss sällskap sen tog vi bussen hem då var amanda och lotta här så vi tjejer åkte till media markt och rusta och köpte med oss mat från martinas så jävla god lasange:)
Sen blev det lungt hemma plocka lite mera.
Sen blev det nattinatti kroppen var sopslut.

Lördag- fick sovmorgon av mina killar tack tack:)) sen käka vi frulle och gjorde oss klara och åkte till björklinge och fixa en sak och sen till leos för eftermiddags lek:)) nåt lilleman uppskattade väldigt mycket. Sen gor vi hemåt och hjärtat gjorde mat och sen tog vi det bara lungt.blev till att tvätta 4 stora maskiner tvätt så skönt att få bort det. Sen nattinatti med en sopslut kropp.

Söndag- vakna vid 9 värsta sovmorgonen allihopa. Klädde på oss och åkte till lotta och fika och lekte.sen efter ett par timmar åkte vi till stan igen och handla åt svärmor och sen hem, jag vek in all tvätt och älsklingen fixa maten. Sen forstte jag att städa. Vi plocka bort lite julsaker och gran så nu har jag det öppet och stort och skönt igen i köket-matbordet:))
Mormor och morfar kom över en sväng och hälsa på och prata lite och sen när dom gåt blev det mys i soffan och en varm dusch.


Disney on ice

Datum:  2012-12-30   Klockslag:  09:32:12 Postat i:   Kommentera här (0)

Torsdag morgon vi vakna vid 07:15 efter en jobbig natt för mig lilleman sov iaf så det var ju bra. Sen myste vi vid tv och käka frulle och packa väskan och klädde på oss. Vid 10:00 kom mormor och så gick vi ut och mötte carina sen tog vi bussen till centralen och mötte kevin och milla. Köpte biljetter och gick till tåget.
Grabbarna var hel spända.
Gick bra bra på tåget hela vägen till sthlm väl där blv det mat på donken för att sen ta tunnelbanan till globen:)
Gick i gallerian där och jaaa äntligen hitta jag en plånbok åt lilleman:)
Efter detvsr det dags att gå in i globen, neo var tyckte det var riktigt kul allt var nytt och mycket folk:)
När det sen börja satt killlarna som ljus och kolla i över en timme. Blev lite paus och sen satt neo stil hela nästa akt oxå:)) han tok älska det. Blir nog det nästa år oxå.
Blev trängsel på tunnelbanan hem men det gick,tog en korv på centralen och sen tåget hem då var lilleman trött hade inte sovit på hela dagen. Pappa roger kom och hämta oss närr vi kom till uppsala tack för det:))
Väl hemma han jag få av lilleman jackan sen gick han och lag sig i soffan och drog på sig täcket och sov på 2 min. Sötnosen:) sen sov han 12 timmar slitet att vara ute och flänga


25-26 December-12

Datum:  2012-12-28   Klockslag:  08:31:44 Postat i:   Kommentera här (0)

Juldagen. Så tog vi det lungt på morgonen va riktigt trött. Sen gjorde vi oss iordning och åkte iväg till svärmor och fira lite jul:) efter det handla vi och åkte hem och tog det bara lungt var helt sopslut hela dagen. Plocka lite och dona hemma sen blev det soffhäng resten av kvällen:))

Annandag jul.
Vi gjorde oss iordning oxh åkte ner till svärmor och mötte lotta, dennis o kicki. Sen duka vi lite och hjälpte till. Sen kom håkan med rune. Då drog jag, älsklingen,lotta,håkan o dennis upp på gränby och käka lite sen kom neo oxå. Sen åkte grabbarna hem och jag och lotta gick och kolla i affärer dock hade jag sån huvudvärk och magvärk så jag var helt färdig. Hitta en tröja åt lilleman och sen 2 bhar åt mig och 2 trosor:) glad:) sen åkte vi hem och tog det lungt fika hela gänget. När dom åkte så gjorde neo sig klar för sängen så vi låg i soffan och myste sååå skönt med värken att få slappna av. Han somna fort. När hjärtat kom hem såblev det en macka sen en varm dusch och sängen låg redan innan 22 men tror ni jag kunde somna nää du inte då 00 vakna neo till en gång halv ett först kunde jg koppla av och slumra. Halv 2 skulle neo sova i våran säng så strax efter det somna jag på soffan skit trött.


Julafton

Datum:  2012-12-27   Klockslag:  07:41:40 Postat i:   Kommentera här (0)

Starta morgonen vid 10 tog det lungt kolla på en film och åkte iväg till gränby älsklingen köpte knäskydd och jag köpte en tröja:))
Sen åkte vi hem och fixa oss och vidare över till mamma och pappa, då kom även mitt troll hem så underbart att ha han hemma igen. Han fick öppna en julklapp när vi kom:) ett duploset med zoo vi var tvungna att bygga ihop den på en gång:)
Sen blev det mat super gott var det:)
Kolla ju även kalle och sen blev det vila en stund då lilleman somna.
Efter det var det såklart julklapps öppning.
Det mesta till lilleman såklart.
Vi fick oxå superfina klappar.
Tuuuusentuuusen tack för allt fint.
Sen blevdet massa lek och sen vidare hem då var vi super trötta dock inte neo så blev massa lek här hemma med allt lek han fick och stora bilen. Sen somna vi gott.


Söndag.

Datum:  2012-12-25   Klockslag:  10:34:58 Postat i:   Kommentera här (0)

Sov ut så skönt. Sen va vi upppå gränby med mamma och pappa och shoppa lite, blev även bjudna på lunch tusen tack.
Sen åkte dom hem och vi åkte till garaget och fixa lite sen vidare hem rn stund och vila. Sen vid 18 så gick vi över till mamma och pappa för lite försmak på julbordet och sen blev det uppesittarkväll vann ingen men mysigt ocj trevligt var det.
Väl hemma blev det lite tv sen nanna kudden.


Lördag!

Datum:  2012-12-23   Klockslag:  11:05:27 Postat i:   Kommentera här (0)

Lördag: dona lite hemma sen varvi iväg till bjk och hämta lite saker sen vidare till dtan och kolla i lite affärer snabbt. Handla lite och åkte hem.
Hemma gjordevi iordning julskinkanoch slog in dom sista julklapparna, gjorde havrekakor som tog en jävla tid:)) sen plocka jag undan massor och älsklingen laga mat:)) käka och glodde på tv. Senare åkte vi till maxi och titta. Sen hem igen och låg i soffan.
Sen nanna kudden.


Veckan

Datum:  2012-12-22   Klockslag:  10:18:03 Postat i:   Kommentera här (0)

Varit mycket denna vecka, lilleman varit hemma, vi har hjälpt svärmor massor eftersom hon gick och bröt fotleden.
Sen har lilleman varit hos tandläkaren och han var jätte duktig:)) stora killen. Sen har i fixat en sak hela familjen och är sjuktnöjda:))

Igår hade vi dennis och amanda här hela dagen vi drog till sunnersta och åkte pulka gick i dom förbaskade backarna oxå fy faan men men kul hade vi. Sen blev det våffellunch och massa lek. Sen kom ola förbi och lilleman blev överlycklig.
Sen blev det nanna kudden för han en stund och älsklingen skjusaner barnen och jag betala alla räkningar sköönt och ha det klart.
Sen åkte lilleman till sin pappa och blir kvartill måndag eftermiddag förstagången han sover borta 3 nätter. Hur ska mamman klara detta.
Mot kvällen va vi ut i affärer och sen stor handla åt svärmor fy fan aldrig mer,sen blev det en varsin pizza och ligga i soffan resten av kvällen

Idag vakna vi halv 10 sovit 9 1/2timmedetvar riktigt skönt.idag blire till att plocka undan lite saker, kanske tvätta och även baka:)


Ojojoj

Datum:  2012-12-19   Klockslag:  08:22:19 Postat i:   Kommentera här (0)

Oj va dålig uppdatering.

Har väl inte hänt så mycket gammla vanliga;))

Idag myser vi i soffan framför saltkråkan lilleman har tagigt jullovså nu blir han hemma med oss i 3 veckor.
Blir ju julafton sen ska han till peter lite.
Sen ska vi åka pulka och grilla korv såklart.
Blir även disney on ice med kevin, milla, carina och mamma:)) ska bli så kul:)

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på för nåt blir ut lite grann iaf


1-4 December-12

Datum:  2012-12-05   Klockslag:  10:35:34 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
 fredag- va på rehab på avslutnign sen blev det hem till mamma och pappa och vila en stund och sen käka jag lunch och prata lite senn var det dags att hämta lilleman då kom lina oxå sen åkte vi ner på stan och kolla runt lite och hade det trevligt=)
sen vidare upp på sjukan och hälsa på svärmor och sen vidare och handla och hem och käka tacos allihopa=)
 
Lördag- vakna vid 7 även fast vi somna sent allihopa jaja upp och hoppa bara blev frulle och sen göra oss klara och klä på oss varmt och gå över till mormor och morfars gård där dom höll på att resa julgrannen.
så vi lekte i snön och knäppte lite kort. lileman fick et bar skidor hahah ja det gick väl sådär kan jag säga men men..
sen bölev det fika inne i deras lokal och massa prat och sen vidare ut igen och åkte lite pulka men han digga inte dom stora backarna men men det kommer.
sen vidare hem och sov middag en stund. sen blev det lunch som älsklingen hade gjort och sen hitta på nåt=)
Lina kom på kvällen så vi va ut med lilleman en stund och pröva skidorna men det gick väl sådär nu med.
sen blev det mys inne i värmen istället..
 
Söndag- Första advent gud va året har gått fort. vi mös i soffan på morgonen med tända ljus och första ljuset i adventsstaken. sen blev det lek och bus hela dagen.. Va till arboga fram och tillbaka och träffa ola och tog hem hans barn riktigt kul att ses och lilleman blev sååå glad=))
 
Måndag- fixa massa saker med biljäveln och lilleman gick på dagis och sen hämta vi honom och åkte hem och baka lussebullar det tog sin tid med goda blev dom=) sen gjorde vi oss kalra och åkte till vivvi med bullar och lina följde med. sen blev det och handla snabbt och vidare hem och bara tog det lungt.
 
Tisdag- lilleman hosta lite inatt och när han vakna på morgonen var han rosslig som fan i bröstet och hes.
under resten av dagen hade han typ ingen röst=) men var pigg iaf. så vi tog det lungt på förmiddagen städa lite så vi fick det gjort. sen åkte vi upp till svärmor för hon skulle på ett möte som jag skulle vara med på.
sen åkte vi till ikea och käka köttbullar på lillemans beställning jajaj han käka ju iaf=) sen åkte vi hem och han var riktigt rastlös och bråkig så vi klädde på oss allihopa och gick ut och åkte lite bob fram och tillbaka till brantan och i backarna åkte han som fan då var det helt plötsligt kul bara man fick åka bob och inte pulka..
Sen efter 2 timmar var vi hemma igen skönt med frisk luft.
dock vara alla snorig sen på kvällen och rossliga i bröstet men men det går väl över.
det blev varmchoklad med vispgrädde och lussebullar till sen kvällsfika och så kolla vi på ice age 4 den var bra.
lilleman somna efter 22 och vi strax efter. han och hjärtat sov i sängen och jag i soffan då han gnällde inatt och rossla massor.
 
Onsdag- Nu på morgonen hosta lilleman och rossla fortfarande i bröstet ocvh halsen men har fått tillbaka rösten.
jag och hkjärtat känner och lite förkylning och rossliga men den där jälva torrhostan men peppar peppar så går det åt rätt håll även fast vi var ut igår..
Nu har vi ättit frulle och kollat på film.
ska göra oss klara snart och åka upp till svärmor då det är vårdmöte idag som jag ska vara med på..
får se vad grabbarna gör då..
Sen blir det lungt resten av dan och piggna på osss=)
 
 
 
 

26-30 November-12

Datum:  2012-12-05   Klockslag:  09:59:28 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
Måndag- gick med lilleman till dagis och sen iväg till rehaben va där hela dagen och dona.=)
väl hemma igen hade pappa och älsklingen varit och hämtat lillemans nya säng, om han kommer bli glad.
Jag gick och hämta honom när jag kom hem óch så gick vi hem och fiak och neo blev helt överlycklig för sängen sen skulle på plats på en gång så vi tvätta av den. sen montera vi ner den och flytta in den på lillemans rum när hjärtat kom hem. vilket jävla skå men nu den kom på plats..
sen blev det en lugn kväll lilleman somna gott i nya sängen..
 
Tisdag- Åkte med mamma och pappa till ikea efter att ha lämna lilleman på dagis. mamma hitta lite saker och lilleman fick en tvbänk och jag fick en ljuslykta=) tusen tack..
det blev lunch hos mama och pappa, hjärtta kom oxå sen lekte vi en stund drä efter vi hämtat trollet.
Sen hem och då kom lina över så vi möblera om lillemans rum och dona massor och snyggt och bra blev det och tvbänken blev klar och på plats=) sååå nöjd tusen tack gumman för hjälpen.
Sen  blev det decka i soffan efter att ha hållt igång i 3 dagar från 7-22..
 
Onsdag-dagis och rehab som vanligt sen mötte jag upp hjärtat och så gick vi upp till svärmor en stund på sjukan och prata litre och sen vidare hem var helt sopslut och ont i huvudet. packa lillemans väska då han hade bestämt att han skulle sova hos mormor och morfar.. gick över med den sen fixa vi en grej och åkte sen hem och bara låg i soffan.¨hade ont i huvudet resten av kvällen typ som migrän anfall fy fan har aldrig varit me om värre tror jag.
somna vid 23 och vakna vid 3 och hade skit ont fortfarande så jag fick gå upp och ta tabletter och sen satt jag i soffan i 2 timmar och bara andades fy fan vilken smärta sen somna jag sittandes i 1 timme men sen gick jag och lag mig i sängen och somna gott om=)
 
Torsdag-på morgonen var det borta men det satt kvar i nacken och bakhuvudet så vad jag en gjorde så triggadet igång den men allt eftersom så försvann den helt.
på eftermiddagen hämta jag lilleman sen adventspyssla vi och plocka lite sen blev det tvättstugan på kvällen så skönt att få undan allt..
sen somna man gott på kvällen..
 
 
T

Till bloggens startsida


RSS 2.0