Onsdag

Datum:  2011-03-30   Klockslag:  09:43:31 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
Hej Hallå

Igår när lilleman vakna så blev det lite mys hemma och sen gjorde jag han klar och gick ner med honom till Peter, sen gick när han kom upp så blev det lite lek, hjärtat ringde och sa att han skulle jobba över, så vi klädde på oss och gick en promenad med Mathias och prata massor. sen vidare hem och lekte ett tag utanför sen va det nattinatti för lilleman men han hade lite svårt att komma till ro så han låg i sitt rum och prata och skratta ett tag innan han somna=) sötungen<3

inatt sov vi hyffsat bra han vakna och ville inte somna om höll på 1 timme och han grina och sparkades och hade sig så jag gav upp och gick och lag tillbaka han i sitt rum och hör och häpnad han sa inte ett ord utan somna om och sov till halv nio=) så ganska utvilad idag=) Sen så gick vi upp och käka frukost och nu har vi busat lite så nu blire att plcoka ihop lite tvätt till i eftermiddag och även bädda rent=) sen hoppas jag vi kan åka och stor handla när hjärtat kommer hem och sen bara mysa,han kom ju hem när jag sov igår=(


25-29 Mars-11

Datum:  2011-03-29   Klockslag:  13:32:30 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
25 Mars-11
Blev inte som planerat denna dag..
Blev att göra oss iordnign oh åka ner på stan och träffa malin och wille, käka lite lunch sen sov grabbarna ett tag och vi gick och kolla,sen blev det ett par skor till mig och ett påslakan åt lilleman och två smådjur=)Sen åkte vi hem och böt kläder sen åkte lilleman till Peter och jag gick upp och vila lite och duscha sen åkte jag och hjärtat till texas longhorn och käka,suoergott=) sen blev det att åka runt och titta lite och vidare hem och jag städa och plocka lite och sen blev det film och mys..

26: vakna halv 8 skit pigg och värk så kunde inte ligga ner och vila heller så blev till att tvätta och glo på tv sen kom hjärtat upp och vi gjorde oss klara och pappa kom över och vi åkte och hämta pickisen och packa den full med grejor från ballkongen och sen vidare och kasta de och lämna av pappa och sen käka lite pasta=) och hämta upp micke och for till viksta och hämta en rallybil sen vidare till garaget och lasta av den sen skjusa killarna hem mig och jag lag mig på soffan och vila,lilleman kom hem runt 19. hostig och hes..
somna sen vid 20.30 då kom grabbarna hem och det bjöds på lite våfflor=)

27:natten var sådär lilleman hosta massor. men vi gick upp på morognen och hjärtat åkte iväg på folkrace och mormor kom över så jag fick duscha sen blev det att göra oss kalra för att åka till Yacob på 1 årskalas..sen vidare hem till mormor och morfar och busa massor,sen kom hjärtat och hämta oss där och vi åkte och handla lite och sen vidare hem och lag lilleman och käka och tog det bara lungt...

28: Neo sov jätte dåligt, hjärtat åkte sen och jobba och vi somna om ända till 08.40 och va ändå trött fick i oss lite frukost och sen till närakuten med lilleman han fick hostmedicin och sen när vi gick därifrån så träffa jag ,hjärtat lite och sen vidare till mammas jobb och käka en sallad och sen vidare hem och tog det lungt,lilleman sov ett atg till den storstäda vi och även ute på ballkongen. blev att åka till siba en sväng sen och kolla och vidare hem och lag lilleman men han vakna vid 22.00 och speeda på hostmedicinen tror jag och var i full action till halv 12 sen tv'ärsomna han i våran säng..

29: Neo och jag sov i våran säng inatt och hjärtat på soffan,lilleman vakna till och från hela natten men vi sov iaf till07.40 sen har det varit action iaf så idag verkar han fullt ok. ingen feber iaf. får se om det blir dagis imorgon.. nu sovcer han sen två timmar tillbaka och jag har ätit lite och ritat lite nu blir det till att mysa i soffan och invänta att lilleman vakna sen får vi se vad vi gör resten av dagen,ska iaf försöka storhandla sen när hjärtat slutar..


22-25 Mars-11

Datum:  2011-03-25   Klockslag:  07:17:37 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
22:Lilleman vakna pigg och glad sprang runt och prata massor, sen blev det frukost och en promenad till dagis,sen gick jag hem till pappa och fixa lite papper och sen vidare hem och mejla lite bilder och böt om vidare hem till pappa igen och fixa det sista papprerna och sen ner till försäkringskassan och lite andra ärenden. sen blev det bussen upp till dagis och hämta lilleman och ner på stan igen och hem och lämna av han till moffa som var hos oss.. sen kom peter och hämta mig och vi åkte på utvecklingssamtal=) allt går jätte bra på dagis,han är så duktig,leker bra,är jämt med och sjunger och har börjat ätit helt okejnu=) Är så stolt över honom<3 Sen blev det hem och bara tat lungt..

23:Lämnade lilleman på dagis blev inge jobb idag heller,och inge tvättning heller så jag låg i soffan och slappa bara,Sen blev det att gå och hämta lilleman på dagis och vidare till gränby och mötte mommo och moffa och sen med hem till dom och fika och lekte massor.gick hem skapligt så vi han äta middag när hjärtat kom hem och sen vinka jag hejdå till mina grabbar och åkte på första föräldrarmötet. trevligt att träffa alla andra mammor och pappor,men var jätte trött sen när jag kom hem, så blev soffläge och sen sova=)

24:Full fart på morgonen men sen efter frukost och lite mys så somna lilleman om.. jag satt och pyssla med alla papper och sen vila lite jag med. sen packa vi och gjorde oss ordning för att åka och bada=) neo var lite kinkig i början men sen var det full action han tyckte det var såå kul.lekte rövare överallt=P Sen gjorde vi oss i ordning och snälla moffa kom och hämta oss.lelleman somna i bilen så vi vila ett tag när vi kom hem sen var det fullfart igen, hjärtat kom hem och så blev det middag sen åkte han iväg och jobba igen och världens bästa gudfar kom hit och busa med oss=) såå trevligt. sen var det nattinatti för lilleman och strax efter för mig med..

25:  Idag är vi vakna tidigt så nu har lilleman suttit och ätit lite barnkakor=P tänkte gå ner och se om det var ledigt i tvättis redan nu=) så kan man vila sen när lilleman gör det=P och i eftermiddag så åker han till peter sen får vi se vad jag och hjärtat gör, var prat om bio och gå ut och käka så får se..


16-21 Mars-11

Datum:  2011-03-21   Klockslag:  20:59:52 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
16: Va iväg med camilla,kevin och carina och kolla på ny vagn till kevin. sen åkte vi hem och neo och jag käka lunch och sen gick camilla och jag ut och gick med barnen och va även förbi och vägde lilleman han hade gått ner till 10685gr. men men så som han rör sig så..
Sen fick neo även en ny vagn en trehjuling så nööööjd=) sen blev det inte så mycket mer utan det var lungt hemma..

17:klädde på oss och åkte ner på babysången och sen efter det blev det stan en svängoch vidare hem till mormor och morfar och  käka lunch och sen gick mamma och jag upp på gränby och åkte även till second hand=) sen hem och då blev det lungt åt varma mackor och myste bara..

18: Åkte ner på stan och mötte upp camilla och maria och barnen=) Kom hem med en jacka=) Sen åkte vi hem och busa massor på golvet även hjärtat var hemma=) Neo är så jäkla glad när han är Roger är hemma med oss. sen somna vi alla 3 i sängen och vakna kl 17.00 av att mormor ringde och väckte oss sen åkte vi dit med lilleman så han fick leka med mormor och morfar och vi åkte och handla och köpte varsin pizza och åkte till dom och prata massor sen lev det att åka hem och lägga lilleman och mysa ner oss i soffan sen sova=)

19:va med hjärtat upp på akis och fick antibiotika..sen åkte vi  och käka lite lunch och vidare till fyrispark där hjärtat lämna av mig och lilleman och vi gick på barnloppis och sen tog vi en sväng på maxi och sen bussen ner på stan,prata lite med mormor och sen vidare hem. och till gränby och köpte bakpotatis och röror.. somna på soffan halv tio sen gick jag och lag mig och sen sov vi ända fram till halv 7 skööönt..

20:Sjukan igen sen blev det att kolla på cyklar och sen kolla på alla hulliganer på stan=) sen va vi ute och lekte med lilleman och vovven och sen vidare hem och vilalite och kolla på bandyn sen blev det ute till firman och tvätta bilen och pyssla=) sen vidare hem och lag lilleman som slockna på engång vi kolla på film och sen blev det natti natti..

21: dagen starta med att lämna neo på dagis och sen vidare hem och städa=) och vidare ner på stan och en dejt med malin och sen åkte jag och hämta lilleman och vidare ner på stan igen och mötte malin igen gick och titta lite och sen vidare hem och lilleman åkte med peter och jag och hjärtat åkte till ikea och käka och sen vidare hem och lilleman kom hem och då blev det bad och nattning nu blir det lite tv sen sova =)

Onsdag 16/3-11

Datum:  2011-03-16   Klockslag:  07:52:49 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
9: Va och lämna lilleman på dagis och sen återbesök hos läkaren kom inte fram till så mycket..Hatar läkare ibland..
Gick hem och tvätta och städa och sen åkte jag ner på stan och träffa Malin,blev lunch oxh massa snack=)Hämta lilleman på dagis och sen träffahan sin pappa och jag tog det lungt sen blev det gränby en sväng och lille man fick ett par ass coola byxor=) sen blev det hem och nattinatti för honom och trekronor för oss vuxna=)

10:Idag blev det minnagruppen med alla mammor och barn sen blev det stan en sväng mötte även upp systeryster sen blev det lunch med henne och milla,vidare i några affär och sen åkte vi hem,sen kom michan och mirran=) sååå kul<3 vi prata massor sen skulle hon tatuera sig då då tog jag barnen och mötte upp mathias och fika på donken och busa och sen hem med huliganerna till mig. där speeda dom varandra,20.00 tvärslockna lilleman=P

11:Va på nickis hela dagen med sanna,yacob och rikard=) barnen hade såå kul, sen kom även mathias dit och lekte med oss=)åkte sen hem och tog det lungt,lilleman åkte till peter så vi hade en lugn hemma kväll och kolla på tre kronor..

12:Tog det lungt på morgonen och sen åkte vi ut och kolla på lite saker och även en ny bil och hämta även ut mina glasögon=)..sen kom lilleman hem och då blev det hem och tat lungt och mysa och busa massor..

13:Idag fyller världens bästa mormor/mamma år<3 vi var först med morfar och kolla på en bil och sen åkte vi alla hem till dom och käka god mat och bara umgicks=) sen åkte vi hem på kvällningen och neo som snabbt..

14:Natten var inte rolig han vakna hela tiden typ,men vi gjorde oss i ordning och gick till dagis.. sen for jag hem och käka frukost och sen ut på lite ärenden och även klippte och färga håret=) ass nöjd.sen mötte jag upp peter och lilleman och tog över honom då peter hade hämtat han på dagis..
vi gick förbi mormors jobb och sen på stan en sväng med milla och kevin och vidare till mammagruppen för middag sen vidare hem och neo tvärslockna i vagnen..

15:ÅÅ neo sov hela natten=) glad=) sen gick vi till dagis och jag gick sen hem igen och käka och tog det lungt. hämta lilleman på dagis och åkte till boländerna och pröva vagnar hitta en så får se om det blir den.. min rygg pallar tyvärr inte emmaljungan:( men nu har vi hittat en bastant 3hjuling och som även blir lliten när man fäller ihop den=) sen kom hjärtat hämta oss där och vidare till gränby gick med junior och neo fick leka av sig i gränbyparken och sen gick vi in på gränby och hjärtat klippte sig och vi kolla presenter till neos sysslingar och sen kom även morfar och han åkte hem med ny mobil=) sen va det bara hem och nana  lilleman och tat lungt...

8 Mars-11

Datum:  2011-03-08   Klockslag:  21:42:09 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
5 mars-11
Det forsatte med en lugn dag va ut och fixa lite ärenden och sen hem och vidare ut med lilleman och träffa även mormor ute=) sen hem och käka middag och lilleman somna 20.30..
vi kolla på trekronor och tog det lungt.

6 Mars-11
Neos dopdag, som vi råka glömma=( men grattis på dopdagen hjärtat..
Lilleman sov sov till halv 6 och somna om till halv 8=)
Blev lite plock hemma lilleman åkte iväg med peter till hans kusin och fira robban och vid halv 6 kom han hem och då blev det mys och lugn lek och sen blev det att natta kudden..

7mars-11
Tog det lungt på morgonen mådde inte så bra men det gick över sen ringde vikariepoolen och lilleman sov så fixa mig och sen vakna han och gjorde han klar och sen gick vi till gis och jag till jobbet, det gick bra men fick världens nackvärk och huvudvärk och sen satt det i hela kvällen hjärtat hämta lilleman och jag kolla bågar med mamma och sen åkte vi till garaget snabbt och sen vidare till sibylla där det blev middag och vidare till maxi lilleman fick en orange dress ass snygg=)
Sen blev det hem och natta neo..

8 mars-11
Vakna 2 inatt och mådde skit... men lykades somna om fram till halv 7 men då vakna jag med magvärk och illamående,lilleman blev hämtad av mormor och morfar och fick skjus till dagis,jag bada och vila bort smärtan i nacken och halsen.. sen åkte jag ut med pappa en sväng till öb och coop där fick lillen ett par jeans och sen hämta vi lilleman och åkte hem och tog det lungt och vidare ut en sväng och handla lite och lagade mat så nu har jag fått i mig potatis fy fan så gott det var=) lilleman somna vid 18.30 när jag gick ut en sväng. sen har det bara varit mys i soffan hoppas på att må bättre inatt och få sova hela natten..
Imorgon är det läkarbesök och lilleman ska på dagis..


Löööördag hela dagen

Datum:  2011-03-05   Klockslag:  15:28:56 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

3 Mars-11

Lilleman sov då i två timmar och sen va han vaken 40 min sen sov han 2 timmar till ute på ballkongen stackarn febern tog knäcken på honom..morfar var förbi med en tröja till neo och en värmekudde till mig tack<3 Sen när han vakna var det full action då var allt plötsligt kanon bra, vi gick iaf en sväng till gränby med camilla,kevin och carina.. sen vidare hem och sen vänta vi på hjärtat och åkte och storhandlade=) yeeeeah va kul..
sen va det nanna kudden för lilleman,dom ringde och fråga om älskling kunde jobba natt och sagt och gjort så satt jag själv framför tvn..

4 Mars-11
tvärsomna vid 1 inatt jag som har så svårt att sova utan min karl..
vakna 06.50 av att neo väcker mig. då blev det att flytta över honom i våran säng och mysa lite med välling.Hjärtat kom hem sen och vila ett tag sen blev det ner på stan och jag gjorde synundersökning och sluta med att jag beställde nya bågar=) nice=) sen gick jag och lilleman till mormor en sväng på jobbet och vidare och köpte badbrallor till neo och sen hem.väl hemma vände vi typ bara för systeryster ringde och ville ha sällis på gränby, efter det tog vi en tripp till leklust med neos vagn för den lutar mot vänster och dom tog in den och kika iväg så fick en lånavagn lika dan men mörklila och vita ass snygg=P sen vidare till babyland och emmelie visa vagnen hon vill ha till sin bebbe.. Hem och neo somna och jag vila lite sen gick jag ner och prata lite med malin och nisse,trevligt.. sen blev det bara en lugn kväll hemma med massa gott=) neo somna vid 21.00 och vi kolla på trekronor..

5 mars-11
Idag väckte lille man oss 7.30 hallå vad har hänt, vi är jätte stolta och jätte nöjda han har då två piggare föräldrar=) hoppas detta håller i sig jämt=) Vi tog det bara lungt på förmiddagen och städa lite hemma och nu har vi nyss kommit hem va ut och kolla lite och hämta hem en pirra.Lilleman sover nu så får se vad resten av dagen har att erbjuda för kul=) Nu blire phiadelphiaglass med digestive och trekronor=)


Lite bilder

Datum:  2011-03-03   Klockslag:  10:10:36 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Jaha MARS redan..

Datum:  2011-03-03   Klockslag:  09:59:44 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

1 Mars-11
Stort grattis till Micke på 35 års dagen=)
Neo sov till 5 i sin säng,duktiga killen=) Va inte den piggaste när jag vakna tokförkyld,tung i hela kroppen ursch så blev hemma idag och neo fick vara hemma med mig=) plocka lite hemma och fixa iordning sen åkte neo med peter till hans kusin och lekte massor,jag vila och tog det allmänt lungt.. När han kom hem var det nattinatti..

2 Mars-11
Inatt vakna lilleman vid 1 och jag orka inte hålla på och få han och somna om i sitt rum då jag är dålig oxå.. så han fick sova med oss. sen när vi vakna så mådde ingen av oss nå vidare,jag tokförkyld och neos näsa rann men han var iaf pigg och det. så vi klädde på oss och åkte ner till stan med mormor och morfar och kolla glasögon. sen vidare hem till dom på lunch och lite lek sen blev det en tur till IKEA med mormor och där handla vi en hylla och en liten stol och en nattlampa åt lilleman.Tack mormor<3 sen hem till dom och fika och sen tänkte vi att vi går ut när solen lyser och är så fin=) sagt och gjort vi tog pulka och ggick till källparken,Lilleman va pigg ett tag sen va inget kul och han var helt borta stackarn så vi gick hem till oss och mormor till sig, när vi kommer hem tar jag temper då har stackarn 39,4 i feber=( inte undra på då.. så det fick bli alvedon och sova ett tag, han som aldrig haft sån hög feber.. men efter det åkte vi iaf förbi micke och gav han sin present då han fyllde 35 igår=)Sen vidare hem och nanna kudden.Lilleman somna inte förns 21.00.

3 Mars-11
Grattis till Farmor som skulle fyllt år idag<3 saknar dig!
Idag vakna vi 7:15 lilleman har sovit HELA natten utan välling eller nåt i sitt rum, duktiga killen, det behövde vi alla=) men chockad blir man när hjärtat väcker mig innan han skulle åka till jobbet=) men även glad=) sen har vi bara tagigt det lungt nu på morgonen, lilleman sover en sväng till och jag tänkte oxå lägga mig och vila ett tag ,jävla förkylning..... Idag blir det iaf storhandling när hjärtat har slutat det är ett MÅSTE.. kanske plocka lite här hemma om man orkar..


26-28 Februari-11

Datum:  2011-03-01   Klockslag:  18:03:57 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
26:Jag rensa massor i byråarna,va ner i förrådet 2 ggr och sen rensa i garderoberna. sen kom Neo hem=)Sen njöt jag av choklas och cola och mys med hjärtat framför tvn..
J*vlar oxå höll mig iaf 2 månader från choklad=)

27:Neo sov inge vidare inatt så vi var trött allihopa så somna om en sväng på morgonen och tog det bara lungt..Sen blev det ut en sväng och sen vidare hem och då kom micke och så flytta karlarna garderoberna och det och jag pyssla massor.. sen blev det pizzamys framför tvn innan lilleman skulle sova, han somna så fint i sitt rum=)

28:Inatt väckte lilleman mig kl 2 och fick välling sen somna han och sov i sin säng till 6.20 i sitt rum=) ojoj vi var chokade men glada=) gick upp och käka frukost och lämna lilleman på dagis och sen vidare till jobbet och jobba va helt slut sen och sprängande huvudvärk så åkte hem och min kära pappa hade hämtat lilleman och det tackar vi för, blev en sväng till gränby med hjärtat och sen tvätta jag neo somna vid halv 8 och vi deckade då i soffan..

Till bloggens startsida


RSS 2.0