Måndag morgon

Datum:  2011-11-28   Klockslag:  06:56:24 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Igår när neo vakna efter sin middagslur efter 2 timmar:) så bestämde vi oss för att gå ner i förrådet och plocka upp alla barnkläder och rensa, sagt och gjort fy faan så mycket kläder. Nu blire och sälja av lite.
Sen kom älsklingen och hämta oss och så for vi till tierp och lämna mini datorn och en bilstol. Sen vidare hem och det spöregna som fan såg knappt ut, väl hemma blev det gamlis med micke. Trevligt.
Sen hem och bara tat lungt neo somna och vi glodde på tv.
Somna inte förns halv ett bara för jag sov på dan:(
Förkyld är jag oxå tjock i hela bihållorna men men. Blir vila ett tag när neo är på dagis.
Sen blire minna ikväll med milla och kevin:)))

Igår var det ju första advent så tända ljus va det här hemma och på kvällen snöa det:))


Tröööött

Datum:  2011-11-27   Klockslag:  12:39:20 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Det är just vad jag är, trööött..
Älskligen var så snäll och kom upp imorse så jag fick sova 1 timme till sen har vi ätit frulle tillsammans hela familjen, lekt med nya sakerna och med ballonger. Neo somna vid 11.25 och sover än. Jsg hann sova 20 min till innsn telefon fan ringde och nu kan jag inte somna om.
Sköönt och bara kunna ligga och släa i detta väder. Älsklingen gav sig ut och åkte cross iaf han. Jaja:P
Får se om vad som händer senare inte drar vi till slottet isf och kollar på fyverkerierna det gör vi från ballkongen istället:))))


Födelsedag, barnkalas:))))

Datum:  2011-11-27   Klockslag:  06:44:27 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

25: blev massa mys neo somna om sen och jag låg i sängen och vila. Sen gjorde vi oss klara för att åka med mommo och moffa och handla lite,liten hade snyggkläder på sig:))
Väl hemma städa vi lite och fixa innan mommo och moffa och vivvi skulle komma. Dom kom vid 17.00 så då blev det mer paket och lek:)) käka tacos och fika och lekte såklart. När dom gick vid 20.00 va det bums i säng för lilleman han somna på 2 min.. Sen blev det soffhäng för oss,kände mig häning och tung i hivudet

26: vakna tiidigt, soffhäng och halvsov. Älsklingen åkte ut på ett jobb och jag och lilleman gick över till mommo och moffas går och titta när dom satt upp gran. Sen blev det fika och lilleman somna kl 11. Gick hem vila i 5 min sen gick jg upp istället och fixa hemma duka och satt upp ballonger. Åkte sen iväg på barnloppisen snabbt hitta massa kläder. Vidare och handla det sista. Fullt ös var det. Hann andas ut lite innan alla gäster kom. Sen kom annika med hela familjen,lina,mathias, annelie,michan, emil,mirran. Kevin kom oxå:) ett helt underbart kalas blev det och glad blev liten för alla presenter. I slutet var bara kevin, matte och annelie kvar prata massor och lekte, när dom oxå gott blev det städa undan och fixa till sitt rätta jag:))) sen blev det slö i soffan.
Neo somna tidigt, jag var fortfarande ting och häning.

Idag vakna lilleman kl 6.00 hoppas på att kanske somna om nåt:))) men ska inte hoppas på förmycket än iaf:p idag är jag snorig som faan där kom det. Ursch inge kul.. Blir en kanon lugn inne dag idag med massa lek med nya leksakerna:)))


Födelsedagsbarn:)

Datum:  2011-11-25   Klockslag:  07:47:00 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Just precis födelsedagsbarn är just vad vi har här hemma idag.
Vårt lilla troll fyller 2 år:) grattis hjärtat på sin dag:)
Dagen börja med att älsklingen väkte mig sen gick tände vi lite ljus och gick in och väckte neo och gratta honom. Så kul att vi fick väcka han för engångskull:) sen åkte pappan till jobbet. Jag och liten fortsatte öppna paket i sängen:) han fick massa fina:P men blir mer sen när mommo o moffa och vivvi kommer.
Idag ska vi baka lite mer och sen handla lite till maten senare.

Igår va neo på dagis och jag baka hemma sen blev det tvättis när jag hämtat liten. Moffa kom för i och hjälpte mig med lite grejor. Sen blev det en sväng med pappan. Neo bleeev sååå glad då han inte sett pappa på hela veckan nästan. Käka ute och myste lite hemma. Han var tvungen och fixa lite så neo och jag gick till fränby jandla kalas/jul kläder:)

Nej nu blir lek och mys med liten.


22-24 november

Datum:  2011-11-24   Klockslag:  07:10:57 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Tisdag åkte ner och kolla lite på stan kom hem med en ny jacka.käka lunch hos mamma och pappa och sen hämta neo och upp till dom igen. Lekte och myste. Sen cykla lilleman hem och åkte vidare med peter. Så jag städa och damsög och skura:) när liten kom hem blev set gränby snabbt sen vidare hem och nanna honom och sen käka jag hemma gjord pizza:) blev soffhäng sen resten av kvällen. När älsklingen kom hem blev det natti natti.

Onsdag blev det tvtittande sen vidare till dagis och med mamma till öb och gränby. Sen hem till dom på lunch. Hade så jävla ont i vänster sidan i magen jävla mens. Krampa och kunde inte gå ordentligt urschhh. När vi hämtat liten blev det hem mommo följde med så vi adventspynta lite och böt gardiner. Sen när mommo gått hem blev det handla lite och sen hem liten somna halv sju redan. Blev soffhäng med magvärk. Älsklingen kom hem och jag lag mig i sängen och kolla på serier. Från ingenstanbs fick jag en jävla kramp känsla tusen nålar i 10 sek sen försvann hela värken överlycklig:))))
Så inatt har jag sovit bra..

Torsdag nu är vi vakna. Grabbarna har varit vakna ett tag en har åkt pch jobbat och den andra ska till dagis snart:))))) sen blir set tvätt och massa massa bak.

Idag är jag mamma till en 1 åring imorgon är jag mamma till en 2 åring:)))


Tisdag den 22 nov

Datum:  2011-11-22   Klockslag:  08:05:33 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Lördags så åkte neo till peter på morgonen vi gick och lag om oss ett tag sen åkte vi iväg en sväng. Älsklingen skjusa mig till mamm och pappa sen och åkte iväg. Vi åkte till ulva och sen småhandla och hem till dom glodde på tv och allmän seg dag:) sen kom älsklingen och hämta mig så åkte vi och handla och vidare hem och käka ass gott kött va även i förrådet och fixa lite. Sen blev det soffhäng resten av kvällen.

Söndag sov vi ett tag låg kvar i sängen länge. Gjorde oss klara och fixa oss mötte mamma och pappa på gränby, pappa köpte en ny jacka, ska oxå det men hitta ingen just då. Sen åkte vi till bjk och hämta upp vårt troll äntligen..:) sen vidare till olas hus och glodde:)) han och käka middag och myste och lekte massor.

Måndag. Dags att gå upp och iväg till dagis, inga problem neo cykla till dagis.jag gick upp till mamma och pappa låg i soffan ett tag och sen sydde jag klart neos filt och även en filt till råttis:))) sen hämta liten och iväg till loppis och ikea böev några fynd:) sen vidare med dom hem och käka middag och lekte massor:) neo älskar sin mommo och motta ( som neo säger) vid halv sju gick vi hemåt och bums i säng:) sen va det en lugn ensam kväll i soffan då älsklingen var hos ola. Som det ser ut nu blir jag ensam hela veckan på kvällarna förutom fredag, lördag och söndag.:)))))

Ne nu blire att klä på oss och gå till dagis. Ska kila upp pch sno frulle hos mamma och pappa innan jag åker ner på stan och uträttar några ärenden:)


Fredag:)

Datum:  2011-11-19   Klockslag:  07:52:20 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Vi tvätta ju på morgon sen klädde vi på oss och gick till bussen då somna lilleman gick förbi mamma medans jag vänta på malin. Sen käka vi på jalla och vidare på några affärer blev en jätte fin mössa och vantar till neo. Sen åkte vi till nickis där det blev massor med lek. Även jag klättra med liten och åkte ruschkanan skit läskigt. Sen kom pappa roger dit och hämta oss. Vi åkte vi och hämta upp svärmor och åkte och käka och handla. Sen skjusa vi hem henne och for förbi ikea snabbt och sen jem och nanna liten. Sen blev det sogghäng framför idol, helt sjukt kl blev 12 innan vi kom isäng och va inte änns trött och jag som brukar va sjukt trött vid 22 va rätt skönt iaf:)

Nu är vi vakna och ska duka fram frukost och sen åker neo till peter och kommer hem imorgon eftermiddag känns konstig men får se hur det går.


15-18 november

Datum:  2011-11-18   Klockslag:  09:21:08 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

15: tisdag neo var hemma från dagis och vi var hos bvc och kolla hans itslag. Han är helt röd,torr och sen kliar han sönder sig.:( så vi fick en starkare salva och han vägde 13200 och var 86 lång:) sen gick vi hem till mommo och moffa och myste liten sov en stund sen käka vi pannkakor. Neo blev kvar där medans jag åkte på möte det gick hyfsat bra.. Sen hämta liten och hem och käka middag. Sen natti..

16: gick till dagis och lämna liten och sen vidare hem och slöa på soffan. Gick sen och hämta lilleman och åkte ner på stan och sen ikea köpte tyger för att fixa en filt åt neo. Älsklingen kom och hämta oss där så käka vi och jag fixa mallarna:) kommer bli super:)

17: lämna neo på dagis gick upp till mamma och pappa och börja dona med filten nåla och sydde. Höll på från 9 till halv två är nästan klar blev skit snygg jag är jätte nöjd:) när jag hämtat liten så gick vi ut och lekte lite köpte ett nalle puh påslakan åt liten tror ni han blev överlycklig:)) sen kom älsklingen så blev det mat och sen blev grabbarna själva inte va det synd om dom inte. Jag följde med camilla och tatuera sig:) super snyggt:) sen gick jag hem natta neo och myste i soffan med mjölk och vetebullar som man åt till mellis i skolan:)

18: idag fhade vi sovmorgon till kl 8:) halv nio var vi i tvättstugan och nu är frullen i magen och vi ska ner igen nu och torka allt:) sen är vi klara hemma för dagen får e vad vi hittar på:)


10-15 november.

Datum:  2011-11-15   Klockslag:  08:29:47 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Lite bloggtorka har verkligen inte orkat blogga..

10: va det lungt neo va på dagis och jag hemma. Sen blev det bara lungt.

11: neo hem då han inte går fredagar. Vi tvätta och städa och sen hick vi på promenad va till second hand borta vid fyrislundsgatan. Sen vidare hem och lekte ute lite men va så jävla kallt så vi gick in och myste istället. Sen kom hjärtat hem. Blev ikea och middag sen natti för liten och idol kväll för oss:)

12: älsklingen hade fortfarande ont i revbenen så jag och neo klädde på oss och gick ut,åkte ner på stan och träffa carina,camilla och kevin. Sen hem igen och lekte massor massor och busa i sängen och läste böcker. På kvällen kom lina och vi käka och umgicks. Neo körde med henne:) sen blev det natti för honom och älsklingen skjusa hem lina och sen natti för oss med..

13: farsdag:) grattis på bästa pappa på farsdag och även grattis till världens bästa pappa roger. Jag och neo åkte sen iväg på loppis hitta en plunta till pappa. Sen kom älsklingen och hämta oss, vi käka okej sen for vi hem och tog det lungt. Jag ich liten gick sen över till moffa och gratta honom han blev jätte glad för pluntan och kortet. Sen kom mommo hem oxå, så fika vi och lekte en stund sen var det dags att gå hem och nanna kudden..

14: idag vart det dagis och jg storstäda och var till frissan. Är hel nöjd:) sen gick jag hem. Moffa och neo var då hemma och lekte. När moffa gått så lekte vi lite och även baka, liten är jätte duktig på det:) sen kom älsklingen och neo gick ut med peter en sväg och jag till gränby snabbt. Sen käka vi och så blevdet natti natti.. Muffins, mjölk framför ensam mamma söker:)


Mån- Ons

Datum:  2011-11-10   Klockslag:  07:16:59 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Måndag: blev att gå upp gå till dagis med lilleman hem och dona sen vid halv 3 hämta jag liten sen gick vi till årsta mötte upp milla och hämta kevin. Sen hem till dom en sväng. Gick ner till minna och käka och lekte med alla andra barn. Vidare hem och lilleman somna i vagnen. Blev tv och vänta på att älsklingen skulle komma hem..

Tisdag: idag sov neo till 7 helt otroligt han som brukar gå upp kl 6 eller innan:) sen gjorde vi oss iordning och gick till dagis, jag gick hem och fixa med papper och det sen mötte jag upp michan o mirran vi hämta upp neo och gick en promenad sen hamna vi på brantan och fika. När dom åkte hemåt gick vi till årsta pch träffa pappa roger och sen handla lite och vidare hem. Där kom peter och hämta neo och dom åkte iväg en sväng. Jag va hemma en stund sen gick jag upp på gränby träffa två killkompisar och snacka och sen träffa jag niklas det var riktigt kul var typ 2 år sen sist. Prata massor sen kom liten oxå strax efter gick vi hem. neo var så duktig att gå hela vägen. Sen blev det nanna kudden hemma för liten och jag laga mat till mig och älsklingen:)

Onsdag: lämna på dagis och gick hem fick besök av emmelie och hennes otroligt söte son kasper:) prata massor och fika. Sen blev det gränby en sväng och sen åkte dom och jag käka lite lunch och hämta lilleman och gick ut på gården, då kom moffa och lekte med neo medans jag gick på ams möte gick bra där iaf. Sen hem då var neo,moffa o pappa roger hemma:) blev att åka med moffa en sväng och köpa en ny stol åt liten:) sen hem och käka plättar och nanna kudden. Blev soffhäng resten av kvällen.


Till bloggens startsida


RSS 2.0