25-30 Juni-12

Datum:  2012-06-30   Klockslag:  17:49:39 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
Sammanfattning av veckan.
 
Har varit på ikea, sen hos momo och moffa och fikat.
Ola har även varit här med barnen och fixat det sista i badrummet så jävla skönt nu är allt klart..
neo har börjat sovit länge på morrnarna så det är skönt.
Har varit i stadsparken med milla och kevin.
sen kom även lina in till oss och har varit här några dagar..
skjusa hem henne igår(fredag)
Har även haft en hel eftermiddag/kväll med gudfar mathias som var extremt lyckad=) Neo tycker det är jätte roligt..
 
idag har vi varit i gränby och neo coh kevin har sprungit gränby springet=) duktiga killar.
sen blev det lite affärer med motta och sen hem och käka och nu har vi sovit i nästan 2 timmar skönt.
får se vad kvällen bjuder på vi funderar iaf på att ta oss ner till svandammen=)
 
 

en fråga

Datum:  2012-06-24   Klockslag:  09:34:27 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
Skulle vara kul och veta vilka som läser min blogg kan ni inte kommentera=)))

midsommar helgen:)

Datum:  2012-06-24   Klockslag:  09:33:00 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
Fredag:
 
Vakna skapligt och gick upp och käka frulle och gjprde ording neo sen blev det e massa lek på hans rum innan han åkte iväg med peter.sen vila vi en stund och gjorde oss sen klara för att dra ut till ola,grabbarna åkte lite cross och jag glodde på film och fixa maten.
vid 18 knatta vi upp till grannarna där det blev mat och trevligt sällskap,hade en trevligt midsommafton dock hade jag hellre firat den med lilleman.
 
Lördag:
 
vakna inte förns kvart i tolv hihi så skönt att sova.
sen blev det lite lunch och så for vi ut till ola igen för grabbarna skulle åka idag med men så blev det icke,det blev en slö dag i soffan framför massor av filmer.
vi grilla och prata massa skit.vid 23 gav vi upp och åkte hem och sov.
 
Söndag:
 
Idag vakna jag vid 9 när hjärtat åkte iväg,kunde inte somna om har väl dock sovit förmycket denna helg men skönt har det varit.idag ska jag göra lite nytta eftersom det bara blev soffdag igår=)
så idag blire att städa och vika all tvätt och dona hemma.
älsklingen sa att jag skulle sova ut och tat lungt så skulle vi fixa allt imorgon men faan neej visst skulle vara skönt med lite hjälp men jag kan inte bara sitta hela dagen idag med,så jag överraskar honom istället så kan vi göra nåt hela familjen iimorgon tillsammans istället=)))
 

Onsdag-torsdag

Datum:  2012-06-21   Klockslag:  17:31:40 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
Onsdag:
 
Vakna skapligt sen gick jag och lina till gränby en sväng.
Lilleman hade åkte til peter kl 10 och skulle komma hem 19.
vi fixa mitt hår och sen gjorde vi oss klara och så kom ola och roger så drog vi iväg till sollentuna för att köpa lite saker=) sen blev det donken på väg hem.
 
jag och lina blev hemma och grabbarna åkte och körde cross.
vi tog en promenad till annica  och snacka lite skit. sen till vivvi och prata lite mer då kom peter emd neo och så drog vi hem och gick upp på gränby igen och handla med mamma och pappa och sen for vi hem då kom roger hem oxå sen blev det mat och nattinatti..
 
Torsdag:
 
Vakna halv nio värsta sovmorgonen hihi sen blev det frulle och roger åkte till sjukan och vi städsa hemma och tvätta sen blev det en promenad mot ikea,mathiias kom och hämta oss vid jet och så blev det skopunkten och sen ikea och coop,sen blev det fika med momo och motta hemma hos dom. riktig trevlig dag och så kul och vara med mathias=))
 
Nu sitter vi i björklinge med emil och neo sover en stund killarna åkte iväg och åkte cross sen blire att grilla kött och bara tat lungt.
 
 

Söndag-tisdag

Datum:  2012-06-20   Klockslag:  08:31:18 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
Söndag:
 
va iväg ut en sväng på förmiddagen sen somna liten när vi kom hem, och mamma kom över så vi börja rensa i linneskåpet fan så snyggt det blev när det blev klart.sen gick hon hem och vi käka och jag forsatte med dom andra garderoberna och sen gick vi upp till gränby en stund och titta lite sen åkte vi med momo och mtta till kyrkgården och titta lite vidare hem och hjärtat gick och natta honom och jag satt vid tvn och bara tog det lungt.
 
Måndag:
 
fick en sovmorogn av hjärtat som gick upp med lilleman,tack snälla välbehövligt.
sen åkte han till sjukan och neo och jag dona hemma och sen somna neo och jag låg och vila,när han kom upp så gjorde vi oss iordning och rger skjusa oss till ikea och sen for han ut till ola och vi käka där och strosa runt och sen vidare till momos jobb och vidare upp till skomakargatan för ola skulle tatuera sig. väl klara där så for vi ut till ola och blev middag där sen hem och nanna kudden..
 
Tisdag:
 
Vakna skapligt och gick upp mös framför tvn innan frullen, sen fick jag nå tokryck så jag städa ur hela vagnen och fräscha upp den och fick även hjälp av lilleman. sen gick vi upp på gränby med motta och vidare hem´,hämta pappa roger ch for iväg på lite ärenden och vidare till sjukan för min del gick kanon. har nån muskelsjukdom och sen blir det 5 veckor rehab.
sen åkte vi och hämta lina och for ut till ola fixa och dona där och tvätta crossarna och sen fr vi hem och hade soffhäng resten av kvällen.
..

Lördag:)

Datum:  2012-06-17   Klockslag:  08:27:23 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Idag blev en riktig slödag:) men gud så skönt.

Vakna vid 8 gick upp och kolla på tv med sonen sen kom hjärtat upp så blev det frulle.
Vid 10:30 gick vi och lag oss igen och alla somna och sov till 12:15 såå skönt och väl behövligt.

Sen blev det lite fika och lite plock här hemma innan vi klädde på oss och åkte till ikea och hämta lite grejor och sen blev det middag där:)

Handla lördagsmys och åkte hem blev lite mer städning innan vi mös ner oss i soffan med chips och godis framför alvin o gänget 3.

Momo och motta kom förbi snabbt och kolla på badrummet och tycktr oxå det blev skiit snyggt:))
Sen blev det natti natti för den lilla och vi kolla lite på tv innan vi gick och lag oss oxå.


Torsdag-fredag

Datum:  2012-06-16   Klockslag:  09:24:56 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Torsdag: vakna och var sjukt trött efter lite sovandes, men upp och lämna neo på dagis Och vidare till akis på möte sen gick jag och mötte upp hjärtat.

Hämta upp lilleman sen och tog det lungt, åkte och handla lite med pappa oxå sen åkte hjärtat iväg med ola så blev solo hemma. Blev lite käka och kolla klart på filmen

Vid 21:45 fick jag nå tokryck och börja stda som en tok här hemma. Plocka bort allt som vi inte skulle ha kvar och va och kasta lite torka av massor som dammats ner av badrummet.
23:30 var jag klar och nu äntligen ser det ut som ett hem:))
Sen kom hjärtat hem och så blev det nattinatti:))

Fredag:vakna och starta dagen direkt blev 5 maskiner i tvättstugan,damsugning och lite mer plock.sen klippte jag både hjärtat och mini:))
Hjärtat åkte iväg till sjukan och vi fortsatt i tvättis va helt slut när han kom hem igen, men in i duschen och på med kläder.
For och kasta lite saker och vidare och hämta famno vivvi.
Mötte upp momo o motta vid dagis sen blev det sommarfest där. Mysigt som bara den med massa fika.
Momo åkte till jobbet, fammo skjusa vi hem och sen åkte vi med motta och handla lite. Skjusa hem motta sen for vi ut till ola och blev kvar hels kvällen:))
Riktigt trevligt med grillat till middag och massa mys.
Sen blev det hem och nanna kudde.


Måndag-torsdag

Datum:  2012-06-15   Klockslag:  00:01:52 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Måndag: lämna liten sen så kom hjärtat hem och även ola:) sen blev det att åka och handla massa grejor till badrummet och sen skjusa dom mig till sjukan skulle på smärtrehab var där i 4 timmar sen tog jag bussen hem väl hemma stod mamma,pappa,hjärtat o ola och älskade sonen utanför:)) fick en bamse kram och puss av liten:) sen gick vi upp och käka sen vidare på moas fotbollsträning dock spöregna det sen så hjärtat skjusa hem mig och liten så vi lag oss i sängen och läste bok och somna istället. Vakna efter en stund så gick upp och glodde lite på tv.

Tisdag: jag lämna liten och sen kom hjärtat och ola och så fixa ola lite i badrummet och sen blev det lite ärenden. Jag och neo hoppa av vid ikea och käka där och tog bussen hem då hjärtat och ola skulle fixa lite. Väl hemma efter lite omständigheter så blev det bums i sängen för liten och för mig med.

Onsdag: liten på dagis som vanligt och hjärtat åkte och hämta ola. Jag käka frulle hos mamma och pappa och prata lite:)) vidare hem där ola höll på för fult sen kom även hjärtat hem igen. Skruva ihop skåpet under handfatet sen blev det uppsatt och handfatet. Pappa och jag gick och hänta neo och så gil vi upp och handla medans killarna fixa här hemma. Sen när vi kom hem så hjälpte neo ola massor i badrummet sen åkte neo till peter och vi käka middag och fortsatte dom och så kom han hem vid 19.00 då blev det lite mys och sen nattinatti. Vi satt upp länge och snacka innan hjärtat skjusa hem ola.


10 juni-12

Datum:  2012-06-11   Klockslag:  20:40:55 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Idag sov jag länge:)) sen blev det en heldag med mamma i massa affärer:)) nu är allt bestämt vad vi ska köpa till badrummet som äntligen är klar.
Vi rev väggarna i badrummet ich så jävla stort det blev är så grymt nöjd man tror inte att det är vårt badrum:))
Nu ska bara nya toaletten in och badkaret och nya handfatet med skåp under inkl ett skåp över badkaret:)) det kommer bli bra:))
Sen vid 15 kom lilleman äntligen hem:) blev massa mys och sen vidare på fotboll med pappa o emil:)) sen hem och nanna kudden:)


1-9 juni-12

Datum:  2012-06-09   Klockslag:  14:10:00 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
Har inte haft så mycket tid här inne då vi har haft fullt hus och sen renoverat badrummet.

drar liten kort sammanfattning

1: blev en hemma dag med massa tvätt,städ hemma,hämta ut nya idkortet och vagnen som varit på lagning.
sen blev det middag på ikea med familjen och även gudfar mathias=) så kul att se honom igen och neo blev överlycklig.
sen soffhäng med let's dance och bb.

2:vakna skapligt har sovit på soffan idag inte det skönaste för kroppen men men. blev att glo på disney junior och sen hämta vi emil och vidare hem och så kom mamma och pappa och mathias och så blev det badrumms häng hahah nej då men mathias och roger och pappa rev ut alla som var kvar i badrummet och även väggarna så nu har vi ett stort badrum när det blir klart=)
sen blev det pizza till middag och massa snack. vidare hem och natta lilleman sen blev det film med emil.

3: vakna skapligt gjorde oss i ordning och käka frulle sn packa vi in oss i bilen och for till leos lekand där vi mötte upp kevin och milla. sen lekte grabbarna gärnet även vi mammor oxå=) kul var det och barna älska det. var helt toksluta när vi var klara där..
Neo däcka i bilen innan vi kom ut från parkeringen.for hem en stund och sen blev det lite middag och vidare skjusa hem emil. och hem och kolla på bb finalen=)

4: sov skit dåligt inatt neo har fått nå mardrömmar och vaknar stup i ett. så när han vart lämnad på dagis så gick jag upp till mamma och pappa och sov ett bra tag såå skönt sen blev det mest lungt.

5: va upp på sjukan och hade röntgentid och sen va jag med hjärtat till läkaren så sjukt dumma i huvudet vissa är men men. det gick bra till slut iaf. sen åkte vi och käka hos lotta och jag åkte vidare på utvecklingssamtal på dagis. det gick jätte bra så stolt över min son han är tydligen jätte go och glad jämt där och dom får kramar och pussar och jaaa jag vet att han trivs som fisken i vatten..
sen åkte vi ner på raggartorget och kolla på alla studenter och käka glass=)
sen åkte neo iväg med peter och jag sov en stund då jag hade sån jävla huvudvärk,sen blev det inte så mycket mer.

6: vakna och åkte upp på sjukan och sen vidare och fixa en sak ,hade fortfarande huvudvärk men men, sen hem och så kom badrumskillen och fixa=) sen kom även mamma och pappa med neo=) han var så jävla go och glad och bara prata prata och prata=) sen blev det mys resten av kvällen.

7:lämna liten på dagis och sen blev det lite ärenden utreda och sen hem ochkäka lunch gick vidare och hämta liten ochtog bussen till fyrishov och badade=) neo älskade det han plaska och lekte och hoppa massor=) sen blev det bussen hem och käka middag och bara ta det lungt och nanna kudden.

8: vakna skapligt så blev frulle och neo glodde på film och jag storstäda sovrummet och sen resten av lägenheten oxå det som gick iaf. sen kom mattläggaren och neo sov en stund sen blev det lunch sen gick vi till 4 h neo älskar juh djur sen blev det glass på gränby och vidare ut i lekparken. sen åkte liten till peter och jag och hjärtat åkte ut till ola och titta till och sen vidare till ramsta och hämta emil och ner till tivolit.kom hem skapligt iaf och nanna kudden..

9: blev väckt av en idiot som plinga på dörren kl 8 en lördagsmorgon.. jaja vi for och handla frulle och käka den sen kom danne och hans bror som skulle fixa det sista i badrummet..
sen kom lina över och snacka lite skit for och handla och sen hem och laga mat och sen blev det en promenad med lina.vi fastna hos korina och linda va riktigt trevligt med bara tjejsnack=)=) sen blev det en promenad hem mitt i natten.
sov gott sen kan jag lova=)=)=)

Till bloggens startsida


RSS 2.0