Torsdag-lördag

Datum:  2012-03-18   Klockslag:  16:57:51 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Torsdag.

Lämna neo och gick hem, käka frulle och gjorde oss klara sen åkte vi och städa bilden och käka. Sen hämta vi lilleman och även kevin och for ner till stadsparken och lekte men börja dugga och va kallt så vi bestämde oss för att åka till nickis och det gjorde vi. Grabbarna lekte järnet. Sen körde vi hem kevin och for och handla och vidare hem och natta neo. Sen blev det soffhäng var helt slut.

Fredag: vakna pigg så städa lite på morgonen och käka frulle sen for jag på träning och grabbarna var hemma. For hem sen och tog lite lunch och vila.
Sen åkte vi med svärmor och handla och fika ute jätte trevligt:) sen åkte neo med peter och vi for hem och käka och senbåkte vi med micke och hämta lina och ut till ola och slängde av grus och sen hem till oss och käka chips och kolla tv. Sen blev frt natti natti

Lördag: hick upp vid 10. Gjorde oss klara och åkte till ola blev kvar där hela dagen. Lina och jag elda så vi hade 37 grader i vardagsrummet hahhahaha. Sen grilla vi och käka och sen for vi till stan och va hos oss ett tag och sen vidare ich spela bowling:)
Va en riktig trevlig och rolig dag:))


10-15 mars-12

Datum:  2012-03-15   Klockslag:  08:02:53 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Lördagen blev det några fynd på loppisen sen vidare hem och handla med svärmor.sen hem neo oav jg fick och sov hos mommo och motta.
Söndag så vakna vi i tid och blev inte så mycket gjort åkte iväg och fixa saker till tvättmaskinen och vidare och käka lunch sen for vi ut till ola där det blev massa lek i solen och fika och massa prat:)) sen blev det hemgång och middag. Natta neo vid 19 och han somna ovaggat:))

Mån
Neo vakna 8 sov i 13 timmar i sträck, sen blev det dagis. Jag städa massor hemma och fixa allt och sen hämta vi lilleman och tvätta även massa maskiner, va helt slut sen men men snyggt blev det:)

Tisd
Stort grattis till min bästa mamma som fyller år:)
Vi lämna neo på dagis och sen hem pch tog det lungt, gick med mamma till gränby och kika lite mamma köpte en väska och en halsduk jätte snyggt.
Sen vidare hem till dom och käka hämta lilleman och lekte ut en stund.
Jag for på möte och sen hämta upp hjärtat och åkte hem till mamm och pappa igen och prata massor och sen for vi ut och käka och fira mamma:)
Sen blev det hem och sova.
Jag somna i soffan innan 21 och vakna 23 och hoppa till sängen istället:P

Onsd
Skjusa liten till dagis och for vidre till sjukan och sen på träning och käk lunch hos lotta. Vidare och hämta liten åkte och skulle klippa oss blev bara hjärtat som gjorde det, neo vägra. Sen vidare hem neo var ut och träffa peter en stund och sen blev det lite handling och kvällsfika hos svärmor. Sen hem hjärtat nAtta neo och jag tog en snabbstädning och sen blev det soffhäng resten av kvällen.


Veckan som varit

Datum:  2012-03-10   Klockslag:  07:48:17 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)

Förra fredagen så åkte neo till peter och innan tvätta vi 6 maskiner och de sen blev det lungt den dan, vi var trötta och hängiga.

På lördagen så gick jag och lina ner på stan och kika lite och sen hem till oss innan det så hade jag handlat med pappa. Så jag sov 2 timmar sen och bara tog det lungt. Sen var drt dags att ta sig upp och fixa maten tills alla grabbar skulle komma hem:) sen kom älsklingen,ola,micke o richard:) vi spela tvspel prata massa skit och käka hade en riktig trevlig kväll men den var inte slut där:)
Vi tog oss ner till bowlaget och spela bowling sen for vi vidare till stationshuset på puben där men då åkte lina hem så jg var själv med 4 killar:p skratta och hade skit kul hela kvällen/natten. Vid 3 kom vi hem och tvärsomna i sängen.

Söndag var en slö dag orka ingenting på morgonen, men sen så tog vi oss ut hämta neo och sen fammo vivvi och åkte och handla lite. Sen hem och tog en lugn hemma kväll, jag vek all tvätt och dona så det blev fint:)

Veckan
Har varit dagis för lilleman,möte för mig och älsklingen har legat tokdeckad i förkylning och hosta.
Neo och jag var ute och åkte buss utan vagn gick bra iaf:)) sen har vi haft mommo och motta här och lekt. Va även iväg i torsdag och köpte baddräkt åt mig och sen så sov vi kvar hos mamma och pappa och myste på kvällen.
Fredag gick vi upp i tid sen for jag på varmvattengympa fan så skönt det var:) ont i magen efteråt bara:))
Sen sov vi 2 timmar när vi kom hem och sen blev det lungt och micke kom vi for och hämta vår nya tvättmaskin och sen köpte vi pizza och for hem..

Lördag:
Vi har sovit hela natten:))
Ont i magen när jag vakna men borta nu. Nu ligger vi och myser i sängen till bamse ska strax ta oss upp och göra oss iordning sen åker jag och neo till barnloppisen. Sen får vi se vad vi gör, älsklingen är inte 100 än så det kanske blir en mamma/son dag hela dagen.
Jag älskar mina killar
Och mina underbara föräldrar<3


nya leksaken:-)

Datum:  2012-03-02   Klockslag:  10:06:05 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
hihi har äntligen ffått hem nya leksaken en samsung galaxy tab 10.1  Nice som fan ska bara lära sig den:)
sen har även neo nåt att leka med och kolla på allt han gör:)

Senaste tiden har vi väl inte gjort så mycket varit hos ola och fika,umgåtts med lina och sen bara varit vi familjen och myst.
firade micke igår det var trevligt

neo har varit sjuk hela veckan och är fortfarande inte hundra men ska åka till peter i helgen,då blir det sova iaf:)
nej nu ropar tvättis skriver nåt senare.

Till bloggens startsida


RSS 2.0