11-14 Mars-13

Datum:  2013-02-15   Klockslag:  20:55:14 Postat i: Allmänt  Kommentera här (0)
11: Blev dagis sen så åke vi iväg på lite ärenden och sen vidare till sjukan och kolla älsklingen fot.
Vidare och hämta lilleman och hem och käka mellis, sen drog vi iväg till simskolan lilleman decka i vagnen på vägen dit=)
Väl där varhan jätte duktig och lyssna bra=) bättre och bättre..
Väl hemma så blev det middag och sen kolla vi på familjen annorlunda små barnen där byggde båtar och satt sina nappar på dom och skicka iväg ut i vattnet till fiskbebisarna och lilleman ville oxå så vi satt på oss skona och gick ut på ballkongen och kasta ute nappen till fågelbebisarna istället han grina lite grann men sen var det bra och vi förklara allt för honom .
när det var läggdags strax efteråt blev det lite gnäll men det gick över förväntat väldigt bra han somna utan den och vakna på natten och somna om utan den.
 
12: Hade lilleman hemma då mormor och morfar ville åka på isfestivalen. så vi gjorde oss klara på morgonen och åkte ner på stan och gick runt där och kolla lilleman var duktig som gick hela vägen och sen gick vi till stora torget och köpte glass och kolla i lite butiker och sen vidare till biblan och låna lite filmer och mormor låna böcker sen for vi hem till dom på lunch,lek och sov. när lilleman vakna gjorde vi oss klara och åkte till svärmor och mötte upp älsklingen,dennis och sen kom lotta och amanda.blev mat och sen tog älsklingenalla ungar och åkte hem till oss och lekte istället och jag och lotta packa massor och även svärmor oxå=)
spåra ur några gången men kul hade vi=)
sen åkte vi hem och dom åkte hem till sig.
Blev läggdags och även då somna lilleman utan nappen så det går ju jätte bra=) stolt mamma.
 
13:Lämna lilleman och åkte till bjk och fixa bort crossarna till lotta och håkan och sen lite snacka där och vidare till syan och käka och hämta lilleman och for till sjukan och träffa läkare gick väl sisådär men men vidare hem och lilleman decka så han och älsklingen blev hemma och jag gick till min läkare då gallan ville göra problem igen suck..
Sen vodare hem och lilleman åkte till peter och vi åkte och handla lite och sen hem igen och lilleman kom hem och då blev det nanna kudden.
Går fortfarande riktigtbra utan nappen hoppas detta håller i sig hela tiden såhär..
 
14: Alla hjärtans dag. ingen riktig bra dag,
 
11 år sen min älskade farfar gick bort. saknar dig så grymt mycket  var alldeles förtidigt och för fort, tänker tillbaka på alla bra minnen, önskar du hade fått träffa Neo ni hade verkligen älskat varandra det vet jag men jag vet att du finns med oss varje dag och tittar på oss<3 Älskar dig!
 
Lämna lilleman på dagis och hämta svärmor och åkte upp till sjukan och kolla hennes ögonoch sen vidare och köpte ett matbord och stolar till henne hon blev nöjd, sen handla vi och åkte hem till henne och käka lunch sen vidare till dagis och hämta lilleman och även morfar och så for vi till minneslunden och tände ett ljus för dig farfar.
Sen till bilforum och prata lite med dom och vidare och handla sen hem det gick jätte bra=)
bakade när vi kom hem och sen tog jag och liten bussen ner till mormor jobb och ävenhämta ut medicin till svärmor och tog bussen till henne och sen hem igen blev en liten kvällstur medans det så laga älsklingen taco paj här hemma var riktigt gott.
Sovdag och det funkar fortfarande jätte bra utan nappen=)
Sen tokdecka jag så jävla slut man är hela tiden..
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0